Любители на кучета - 107

• 25 132
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
От ден първи Арчи спи при нас. Аз искам, ММ също. Той си ни е като дете, пълноправен член на семейството. Знам, не е редно, но така сме преценили. Не е редно и да се дава храна от масата, но повечето хора го правят.

# 691
От ден първи Арчи спи при нас. Аз искам, ММ също. Той си ни е като дете, пълноправен член на семейството. Знам, не е редно, но така сме преценили. Не е редно и да се дава храна от масата, но повечето хора го правят.
Какво значи "не е редно?". Възпитанието на кучето не е самоцел, то има определни крайни резултати като идея. Ако кучето постига тези резултати, т.е. осигурили със възпитание, което води до безопасно поведение няма нищо не редно и няма абсолютно правило. Всяко куче с характера си. Това ми е винаги било смешно, като ритуала за хранене? И защо пък да трябва при нас? Има си винаги храна в купата, като е гладна ходи и яде. От както съм я взела си е едни и същи кила - няма хранителна агресия, не надебелява, за какво й в ритуал?

Защо да не ми спи в леглото? Не ми се налага, не се мисли за човек, не агресира, тя е толкова нежна и мека, че е като цвете. Виж ако беше джака на мъжа нямаше да ми е приятно да ми спи в леглото, ама онзи е келеш и се мисли да господарят на всички ни.

# 692

що пък да не е редно? на нас причината ни е основно, че няма място, защото госпожицата е голяма. а и като легне един при нас, всички се накачулват. еееее, 5 бройки в едно легло ми е оувър! иначе децата си лягат при нея на земята.
преди си спяхме с котките, особено с едната - бял, уникален пух, който миришеше на изкъпана плюшена играчка. беше божествено Heart Eyes

# 693
  • Пловдив
Шошко спи навсякъде. Когато го взехме спеше на дивана в хола. Аз спях до него. В другата стая властваше дон Томазо. Сега знае, че леглата са наши и ние сме с предимство. Диванът е негов, столовете на котарака.
Ето го и с каката Ваймаранер

# 694
Не виждам нищо нередно в това, куче да спи в леглото или да се качва на дивана. А и това, че нашите спят в леглата ни не означава, че няма правила. 😁 Даже спането в леглото си е вид правило. Зимата да топлят стопанина си. 🤣 Шегата настрана, ама всеки определя какви правила да важат за кучето му. Когато е трябвало да възпитавам Макс и той не се е качвал по дивани и легла. После, след като видях че няма да се вземе за алфа и да ме изяде докато спя му показах колко е хубаво да се гушкаме. Но това съм си аз де. Не мога да не си гушкам кучето в леглото. Виж за МП е странно, ама вече свикна и той, де ще ходи. 😁
Ние правим лютеница на село и до момента Макс само два пъти избяга с Вивата и Точка. Викам им бандата на дебелите дупета 😂 Трябваше да ви ги снимам в гръб да се писмеете какви са трътлести и тримата. Сега Макс е вързан за негов ужас, ама спи и не как да е, ами покрит с шал, че е градско чедо и тия мухи много го тормозят. 🤣
Настаних се, хайде пали колата и да потегляме:

И малко мизерен след първото бягство:

И целувки от Вивата:

# 695
  • Пловдив
О, Sivi, колко са сладки. HeartHeart Eyes

# 696
Леле Вивата колко в пораснала Heart

# 697
  • под тепетата
Голям танц му удрят и Шошко се мъчи да го води Sweat Smile
 Sivi, ми като не разпределили задълженията и скучае, вместо да брои доматетО, ще забегва с дебелите дупари Satisfied

# 698
  • о`майна лунна нощ е
Ох, бе, Шошко!
Штъ изям!

# 699
  • София
Sivi, моля те, снимай дупетатааа!

# 700
Граф

Румба

Граф и Румба

Луцифер

Луцифер и Виктория

Виктория

Луцифер и Белла

# 701
  • о`майна лунна нощ е
О, страхотни!!!!!

# 702
  • тук-там
Всеки определя правилата за кучетата. Няма грешно и правилно, ако работи за добрата връзка между човека и кучето. Ние с ММ си искаме нашия свят извън децата и кучетата, за това и сме въвели тези правила. Така ни устройва. Но и кучетата се чувстват отлично. От нищо не сме ги лишили и са мега лигльовци.

# 703
Ох,беее,толкова са хубави всички!!!

# 704
Добро утро!
Има един момент около възрастта на Кара, когато немците стават много смешни. С дълги крака и уши. Те големите кучета зълго са палета.
Фъстък е голям бонбон! Чихи е, нали?
Наполовина, да.
Майка му е чихуахуа, баща му не го знам какъв е.
По темата със спането: Фъстък спи в спалнята (в спалнята и на спалнята), защото съжителства с две котки, които не го харесват особено. В спалнята просто е най-сигурно. Не мога и посред нощ да спасявам кучето от котешката враждебност и котките от пустото кучешко любопитство.
П.П. Последните кучета са наистина прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт