Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 431
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Моят син е доста слаб и му вземам от този модел дънки https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0554546015.html
Благодаря.
На мен ми трябва нещо ежедневно, за градината.

# 226
  • София
За слабо дете взимайте от тези с регулиращ се ластик, т.е. от плат. Долнищата от трико може да му падат, а ако на кръста са добре, да са му къси - отглеждам един щиглец 144 см/30 кг, за когото всичко с ластик се стеснява в кръста.

# 227
Регулярът обаче е на др.номерация
Аз днес реших да си купя push up low от реала и се озадачих как от един модел дънки има вариация м/у цветовете-от най-светлите съм 27 номер, а от тъмносините-26. Отделно, че са съвсем различни като плътност и еластичност. Светлите ми харесаха повече,  но усещането с тъмните е уникално-като втора кожа и съответно заложих на удобството.

# 228
Скрит текст:
Регулярът обаче е на др.номерация

Аз днес реших да си купя push up low от реала и се озадачих как от един модел дънки има вариация м/у цветовете-от най-светлите съм 27 номер, а от тъмносините-26. Отделно, че са съвсем различни като плътност и еластичност. Светлите ми харесаха повече,  но усещането с тъмните е уникално-като втора кожа и съответно заложих на удобството.
Купих три еднакви размера от трите различни цвята на един и същи модел... И трите материи са различни, трите кройки също се различават. Най-светлите са най-дебели, черните са най-тънки. За мен това е абсурдно, но не ми е за пръв път. И от друг модел имам три цвята - същата работа!

# 229
Като се замисля и аз имам такива впечатления. Черните тънки светлите плътни.

# 230
  • Варна
И аз имам едни тъмносини тънички и леки, реших да си взема бели същия модел - мнооого дебели и плътни, а за мен бялото е летен цвят, особено за панталон.

# 231
За мен също. Даже винаги съм се чудела защо белите дънки са толкова плътни, така и не съм попадала на фина материя и си мислех, че може да има нещо специфично в производството им Grinning

# 232
Ако са тънки прозират

# 233
Имам тънки, не прозират. Купих от НМ-ските едни пудрено розови, ми те бяха дебели и твърди като брезент за военна палатка. Това в топло не може да се носи, а в студено ще се вдърви и ще е като саркофаг.
Изборът на материи за изработката на някои дрехи, не е особено нормален. Подборът на цвят за материя също.

# 234
Като сме захейтили..дъщеря ми износва някои дрехи от 4-години по-голямата си братовчедка. Ми тази пролет в магазина имаше същите десени клинове, каквито е имало и преди 4г. Grinning

# 235
Аз от ВУ купувам някои неща,които продават в момента

# 236
  • Варна
И аз имам бял летен панталон, който не прозира или поне не фрапиращо. Доста е стар, но още си го нося, някакъв български, много качествен излезе Laughing платът на тъмните ми дънки е достатъчно плътен, за да прозира още по-малко, то това хм-ското е направо зимна материя.

# 237
Х и М, опитах, ама не можах да ви оправдая Joy
Момичета, от дългия ми опит с тях- ако нещо е намалено, има причина да е намалено, нещо не му е ок Simple Smile

# 238
Момичета, от дългия ми опит с тях- ако нещо е намалено, има причина да е намалено, нещо не му е ок Simple Smile
А, така! И аз стигнах до този извод, но бих добавила "ако е много намалено".
За общи процентни намаления не говоря, там може да се забърше и нещо читаво с отстъпка.

# 239
Аааа..че какво му е на одеялото...скъсано ли е Joy

Общи условия

Активация на акаунт