Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 433
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Хехе, моето трето износва трето кръгче някои неща. Здрави са детските. Клинове поизхвърлям понякога предсрочно само.
Цените ми се струват по-високи сато цяло.

# 241
  • Пловдив
Модата се повтаря, не само при Н&М. Имам малка черна рокля от Дика купувана сигурно преди 12 - 13 години.  Същата беше налична и преди 2 - 3, само че с двойна цена.
Доста са вдигнали "намалените" цени. Добре,  че не ми е на зор нищо, а и стабилна конкуренция си имат Н&М...

# 242
Момичета, тази блуза дали прозира?

# 243
Имам тънки, не прозират. Купих от НМ-ските едни пудрено розови, ми те бяха дебели и твърди като брезент за военна палатка. Това в топло не може да се носи, а в студено ще се вдърви и ще е като саркофаг.
Изборът на материи за изработката на някои дрехи, не е особено нормален. Подборът на цвят за материя също.
И аз ги имам тези розовите. Същите са😏

# 244
За модата ясно, ама толкова години еднакви платове и десени..

# 245
Десени -еднакви, ама платовете - не съвсем.
Преди две-три години поръчах една и съща пола - като десен и цвят, два пъти, заради дефект, втората когато дойде, първата беше още при мен -платът беше различен, а уж един и същ като състав, но на пипане, а и дори визуално, имаше определено разлика.

# 246
Момичета, тази блуза дали прозира?

Да, има го този ефект, а освен това основният цвят е по-забележим, някак си по-ярък.

# 247
А някои от роклите им са толкова грозни, че се чудя дали не ги кроят пияни. Много рядко хубав, женствен силует

# 248
Повечето от детските панталони са широки в кръста на моя син. Майка ми им добавя ластика, малко играчка си е, но иначе няма друг начин.

# 249
Не знам за вашите пудрено розови дънки какви са.
Моите са от детските и са много тънки и меки.
За разлика от едни ментовозелени, дамски, те са точно такива - твърд, много стегнат плат. Едвам ги събувам.
Бели скоро гледах в реала, точно това, че бяха много от дебел плат ме отказаха.

# 250
Повечето от детските панталони са широки в кръста на моя син. Майка ми им добавя ластика, малко играчка си е, но иначе няма друг начин.
Накрая това ще се наложи, но вкъщи никой не може да шие трябва да ги нося на шивач, те освен в кръста са му широки и на дупето, седят му като балон. Той е малко странен моя малко кръстче, дупе, тънки краченца, пък нагоре широк гръден кош и рамене, комплекти спрях да му купувам.
Надолу носи два ноемра по-малки гащи, а горе си носи неговия размер Scream

# 251
  • Варна
Точно, слабите деца са слаби не само в кръста, не знам какво постигате със слагане на ластик на широк панталон, освен че стои още по-смешно. Аз търся тесни кройки, ама наистина тесни, за да стоят добре. Иначе ластикът е най-лесната работа, но не ме устройва.

# 252
Такива бяха, но не толкова нарязани
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0630450003.html

# 253
Имат такива, но на моя клечо му стоят още по-брутално.

# 254
  • София
Точно, слабите деца са слаби не само в кръста, не знам какво постигате със слагане на ластик на широк панталон, освен че стои още по-смешно. Аз търся тесни кройки, ама наистина тесни, за да стоят добре. Иначе ластикът е най-лесната работа, но не ме устройва.
Малко офтопик, но на КиК слим панталоните наистина са доста тесни. Не зная дали във Варна имат магазин или може да се поръчва онлайн.
Аз купих едни дънки за 8 лв., с тях синът ми направо е като щъркел.

Общи условия

Активация на акаунт