Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 474
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Блокирала си нещо от много опити за влизане.
Пробвай през друго устройство. През друг браузър. Ако не..зъркай. ще ти кажат да изчистиш бисквитките..ама ти не им се връзвай и настояват да ти оправят достъпа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
  • Пловдив
Пробвай през друго устройство. През друг браузър. Ако не..зъркай. ще ти кажат да изчистиш бисквитките..ама ти не им се връзвай и настояват да ти оправят достъпа Stuck Out Tongue Winking Eye
и през др.браузър не ще...само през телефона мога.

# 392
И аз така веднъж...та чак от прокси влизах..😃

Ама се оправи. Да предадат на техн.отдел искай..да не те къпят само с приказки.

# 393
Едит: намерих отговор, че приемат вече дрехи Simple Smile

Дават ли още ваучери за отстъпка ако занесеш стари дрехи? Въобще има ли начин за отстъпка сега?

# 394

При мен преди имаше проблем с VPN. Пробвай да спреш или пуснеш тезе режими на браузъра.

# 395
И аз се интересувам: бихте ли ми обяснили за връщането на стари дрехи? Никога не съм предавала, а имам много, които няма да нося и ако мога да ги дам бих била щастлива.  Чета в сайта, но ако някой има опит ще съм много благодарна.

# 396
Сега не приемат стари дрехи. Миналата седмица последно в магазина като бях имаше табела.

# 397
Приемат. Върнете се страница назад, ли две-три.

# 398
  • Пловдив

При мен преди имаше проблем с VPN. Пробвай да спреш или пуснеш тезе режими на браузъра.
как се прави?

# 399
Приемат стар текстил:

Повече инфо тук: https://www2.hm.com/bg_bg/jeni/pazaruvane-po-tema/16r-garment-collecting.html

Аз ще връщам днес Wink

# 400
Приемат дрехи и дават талони за отстъпка. Току-що се отървах от две торби. Вкъщи чакат още две Simple Smile

# 401
Те помогнаха момичетата...казаха за номера на етикета, по който може да се търси в сайта.

Ох..много неудобно ми е дори да коментирам. На мен ми стана чак срамно 😳

# 402
  • Русе
Дами, може ли да споделите какви чанти връщате?
Тоест като размер и вид на самата чанта?
Брандирана на ХМ ли трябва да е или най-обикновена торбичка?

# 403
Дами, може ли да споделите какви чанти връщате?
Тоест като размер и вид на самата чанта?
Брандирана на ХМ ли трябва да е или най-обикновена торбичка?

Днес върнах една торба от Била и една от Лидл.

# 404
Не, не на НМ.
Торба размер Кауфланд/Билла/Лидл.
Дрехи всякакви, само да са изпрани, че като видях тази снимка, допускам, че и мръсни носят някои.

Общи условия

Активация на акаунт