Села във Варненско подходящи за семейства с малки деца

• 4 762
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Християни сме, и не съм чула сестрами да има проблеми с турците, напротив. Всички са много дружелюбни. Не искам да влизам в спорове, то си зависи от човека и предразсъдъците. А, за разстоянието, в момента всеки ден ходя и е точно толкова. То, ако караш като калинка, може и за 30мин.да стигнеш до кръговото.
Благодаря! Като казах, аз не съм расистка. Мъжът ми е "чужденец" 😁 и в къщи не говоря български. За мен е важно в училище да се общува на родния език. Аз нямам нищо против никой. Разбрала съм, че в този живот глупостта и лошото възпитание нямат ни религия, ни националност,ни цвят на кожата... И против ромите нямам нищо, просто където са много става "мармалад"- шумни сватби,  вземат на заем без да връщат ит.н. Предпочитат да си спестя този стрес.

# 46
  • Варна
Здравейте! Какво се случи с вас, намерих те ли своето селце? Повдигам темата, защото и ние сме със същото търсене и се насочихме към с. Кичево, тъй като там има Училище и детска градина. И не само, има магазини, пекарна, лекар, зъболекар, няма роми, спокойно е и на 7-10 мин от града. О и въздуха е много чист 😊

# 47
Разгледах набързо офертите за Кичево. Много хубави къщи, но и цените са сериозни. Самостоятелна къща или в комплекс си избрахте.

# 48
Здравейте, а може ли за мнение за Аксаково, не съм запозната въобще, спокойно ли е, има ли някакви по сериозни проблеми, каква е атмосферата, по-семейна или с повече възрастни, има ли хубав плаж наблизо, подходящ за деца... Моля за мнения от гледна точка на местенце за почивки, дълги уикенди. От София сме, но по стечение на обстоятелствата може да придобием имот там...Благодаря!

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 20:07 от Chloe2210

Общи условия

Активация на акаунт