Лаковe за нокти - 142

• 34 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Берлин
Вчера боднах за 30 цента този лачец, без очаквания. Нанася се като балсам на рана. Просто прекрасен и с консистенцията на а-england. Имаше поне още 5 цвятя и ме е яд,че не ги награбих всичките

Краотата не илиза на снимка

Благоаря за новата тема
Ивче,честита да си

# 61
Папурче, много хубав
Скрит текст:
 Мина ли това за което стискахме палци? Hug  
Блъд, супер е, а какво пише на чашата? Grinning
Джулс, много лъскав изглежда този топ лак Heart Eyes

# 62
  • Берлин
Долче,благодаря ти,че попита. Операцията пропадна. Има много разредена кръв и беше рисково. Господ си знае работата. Жегата тук е зверска заради влагата и не знам как щеше да се възстановява. Климатиците са забранени (нищо по фасадата не може), та...
Май доста доволни от топа на тренд ит. Някой ползва ли матиращия?

# 63
Долче, All it takes is Faith, Trust and Pixie dust. От Питър Пан Simple Smile
И забравих - Ивче, честита да си с малко закъснение! Много лакови придобивки! Много здраве, усмивки и успехи!

# 64
Блъд, ти не си човек. Златният акцент фолио ли е? Ако да, с лепило ли го слагаш?

Имам и друго питане. Някой сеща ли са за достоен двойник на Крем брюлето на ГР? От снощи съм с него к се оказа, че ми е на свършване. Cry После ще снимам и номерата:

# 65
Арабеск, ей такова на листчета е. Обаче е много тънко и супер трудно се слага. И на леко мокър лак става по-добре. Нямаше таковя фолио, предполагам че то е доста по-лесно за слагане. Следващия път ще го пробвам с малко лепило.

А твоите златни частички предполагам е онзи Габрини, който никъде го няма вече Cry И аз го издирвах навсякъде..

# 66
Хм, а тези са от Китай или тук?
Златните моите са един лак на Перфект, обаче май и него го няма. Ще гобпокажа после с номерчето. А Габрини Конфети го има, даже скоро го бях намерила с леко променени частици, но пак толкова красив. В Елитис го бяха заредили при нас в Стара Загора 😊

Обаче Брюлето... Вече е спряно Cry

# 67
И аз заплес, Ивче

# 68
Аз последно като ходих в Елитис в София нямаше Sad А тука в нашия Перник, бомба паднала.. няма нищо което ми трябва почти Grinning
Иначе тези златни и сребърни ги взех от един така наречен "китайски мол" при нас, че не ми се поръчваше от Китай. Цели 4лв дадох Grinning

# 69
Много красиви както винаги сте, момичета❤
Аз съм в сигнално оранжево с Перфект s48❤
И Зорница за разкош❤

# 70
Аз пък дали съм уцелила кофти партида от топ-а на trend it up, но хич не съм доволна- бяха минали няколко часа и без да съм правила кой знае какво, имах оголени връхчета и отчупване тук- там на лака. Най- доволна съм от топа на Еси за гел лак ефект и от бързосъхнещия на Есенс.

# 71
Поредното доказателство, че един и същи продукт се държи по различен начин  на различни нокти. Аз от топ лака на Есенс също съм много доволна.
bl00dflowerz, и аз съм от Перник 😘

# 72
Малко селски неглиже маникюр с тикви : ))

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 12:19 от Lemy

# 73
Да покажа малко маникюри и аз Simple Smile
Скрит текст:
Лакирах се и с този, но ми дойде много постен в бяло и си направих от него ментета на Dance legend Laughing
Скрит текст:

И този за днес, малко по-джиджан, че одъртявам Laughing

Скрит текст:

# 74
  • София
Супер красив Голдън роуз

Общи условия

Активация на акаунт