Лаковe за нокти - 142

• 34 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Пеликания
Ивчето, жива и здрава!
Джаста уникално както винаги Heart Eyes
dolce много красив лак. А ноктите ти... И колко хубаво са оформени Heart
А аз в нощите се лакирам със един от любимците Joy

Скрит текст:

# 46
  • София
Момичета, няма да ви изброявам поименно- страхотни маникюри показвате, уменията ви са завидни.Прелест, красота,свежест......

# 47
Мари, чудесен маникюр!

# 48

Съсипах 2 бр за няколко часа и покрих с пясък:

Пясъкът, сниман така отблизо изобщо не изглежда толкова ефектно, колкото гледан на ръце. Дори щерката, която не обича изобщо розово под никаква форма каза "WOW", някак свети отвътре този лак...

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 14:28 от Agent Provocateur

# 49
Втори опит 😃

# 50
  • Пеликания
Ох момичета да Ви се оплача. Днес реших да се правя на работна на вилата и докато вадех картофи Grinning си счупих ноктите Cry А толкова си ги харесвах.
Скрит текст:

# 51
Мари, няма да харесвам горната снимка, че ме побиха тръпки като я видях... Confused Но поне имаш хубава плочка и отрязани и с друга форма пак ще са добре Hug
Аз усетих, че много започвам да огъвам нокти само с един слой база+ два пласта пясък. И мацнах един пласт Перфект Спийд драй и отгоре мат топ (пак на Перфект). Естествено, пясъчният ефект изчезна след мат топа. След бързосъхнещия топ все още имаше донякъде пясъчен ефект, макар и по-гланцов. Grinning Другия път ще сложа 2-3 пласта безцветен лак/база преди пясъчния лак. Друго си е с 5 пласта Grinning

# 52
# 53
Ооо, Мари.
Много харесвам формата и цялостния ти маникюр. Не се тревожи за счупените ноктенца, ще пораснат. Не е приятно, да, но поне е поправимо. Hug

Момичета, благодаря ви за милите думи. Heart Всички сте прекрасни и пълните очите ми с красоти, а и си крадвам идейки. Grinning

Маме, Heart Eyes.

# 54
Моите са изрязани до равно, че сме на вилата и предпочетох да не рискувам 😸

# 55
  • София
GR Rich color 59 и УВ топ лака на Trend it up. Да видим как ще се държи при мен Hug

# 56
Джулс, после да споделиш.

# 57
# 58
Bl, много ти е дълъг никът, отвори си салон!
Ще ме вдъхновите и мен за цвят мента.

# 59
Пропуснах да честитя празника на Ивчето, но така става като поствам в движение  без да чета...

Да си ни жива, много здрава и да ни радваш с прекрасни лакове!

Общи условия

Активация на акаунт