Лаковe за нокти - 142

• 34 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Преди да го хвърля в кофата, минавам да ви го покажа този топ, да не си взимате. По почина на Агент реших да си направя топ със златист блясък, но не стига, че се точи, ами така ми набалончи маникюра, че даже и не съхне бързо..Astonished И не е от жегата, защото нито Поша, нито бързосъхнещия на ГР които използвах след това, не го направиха този номер.

# 631
Да, голям шит е тоя топ. Един път го ползвах, няма да повторя. Ей така на вятъра 3 и нещо лева.

# 632
Брайнбъг, Флормар Rose Coral (ако не бъркам името) ли е този лак? Много ми прилича на него, а отдавна търся нещо подобно.

# 633
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Wow! 51:

# 634
Размечтала съм се за бяло и аз, но с тези релефни нокти е пълен абсурд- сигурно 3 слоя ще трябват 🙂🙂 Много се чудих дали да го показвам този никакъв маникюр ама викам айде Grinning П
Е, то за идеален бял маникюр често 2 слоя дори на идеални нокти не стигат Simple Smile
Много ти е нежен и ефектен "никаквия" маникюр!

Ще добавя моя като се пренамажа...
Ето... зациклила съм на червени червила и червени лакове Wink

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 19:10 от Agent Provocateur

# 635
Това принципно се ползва за база, но мен много ме кефи така върху телесен Grinning

# 636
Много ви благодаря момичета! Много сте мили Heart Моята нежна страна явно е позадрямала и не мога да го оценя- все търся нещо по- уау Grinning
*Penny*, декорацията е печат- направо се родих откакто го открих. Дава почти неограничени възможности 🙂
AraBesqUe- точно този е! Имаш много набито око! Грабнах го между другото от DM 🙂
Agent Provocateur- направо ме отказа 😄😄 Аз и с изравняваща база не мога да докарам гладка плочка. Имам 4-5 бели лака и с никой нямам успех 🙂

# 637
Момичета, имам въпрос, не знам дали сме го коментирали. Не си спомням.
Имам едни листчета фолио за нокти и искам да ги пробвам. Обаче установих, че нямам лепило за тях. Не ми се чака от Али-то. Вие какво лепило ползвате? Гледам по нета, че е някакво бяло и като изсъхне става прозрачно. Идеи откъде мога да взема такова? Blush

# 638
  • Стара Загора
Снощи си намерих най-сетне Zoya Ali и се нарозових едно хубаво. Heart Eyes
Чудя се всяко лято като я извадя какво толкова виждам в този лак, розов неон просто, но е толкова цветен, игрив, забавен и готин.... Имам няколко подобни, но не! Само Али ме кефи толкова силно. Ту розов, ту коралов на моменти... Heartpulse

# 639
Снощи си намерих най-сетне Zoya Ali и се нарозових едно хубаво. Heart Eyes
Чудя се всяко лято като я извадя какво толкова виждам в този лак, розов неон просто, но е толкова цветен, игрив, забавен и готин.... Имам няколко подобни, но не! Само Али ме кефи толкова силно. Ту розов, ту коралов на моменти... Heartpulse
Страхотен е, Ивче! И това от мен, която хич не си пада по тези неони!

PS Между другото се сещам откъде повлякох крак с червеното Wink Гледах едни снимки на Оливия Палермо и четох, че ходела да я прелакират на 4 дни за да е винаги перфектен signature червеният и маникюр! И се вдъхнових, или да кажа - амбицирах Simple Smile))) Макар, че червени червила мажа откак се наложи да носим маски Simple Smile)))

# 640
  • София
Ивче, жесток!

# 641
Присъединявам се към питането на Блъд Grinning

От мен Кико, което не е толкова розово наживо, по-скоро леко оранжавее - https://www.instagram.com/p/CEpBGqzj1CN/?igshid=1wa0utp2xxwyr

# 642
Момичета, имам въпрос, не знам дали сме го коментирали. Не си спомням.
Имам едни листчета фолио за нокти и искам да ги пробвам. Обаче установих, че нямам лепило за тях. Не ми се чака от Али-то. Вие какво лепило ползвате? Гледам по нета, че е някакво бяло и като изсъхне става прозрачно. Идеи откъде мога да взема такова? Blush
Аз бях взела от Вишнев цвят, но няма вече явно. Иначе гугълнах и веднага ми излезе това:
http://hitnokti.com/%D0%94%D0%95%D0%9A%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A6%D … %D0%B8%D0%BE/p633

# 643
Моето лепило е от Алито за някакви 1 2 лв.. аз реших да си почакам, защото се подразних колко надути са цените тук 🤷♀

# 644
Да, да.. и аз това гледам. Цените са по три.. но мислех че има някъде във физически магазин. Имам една идея и ще пробвам. Ако стане, ще споделя. Иначе и аз ще поръчам от Али-то.

Общи условия

Активация на акаунт