Лаковe за нокти - 142

• 34 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Според мен лепилото за фолио е на основата на С200 (или си е точно С200). На мен ми мирише на такова, а и се държи като такова.
Леми, то е водоразтворимо, дори и вече изсъхнало при намокряне става лигаво.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 22:20 от tina_vn

# 646
И моето е от Алито, обаче не мисля, че има общо с С200, да не вземете да се мажете с това сега, веднъж за малко да си залепя двата пръста 🙈

# 647
Хм, аз съм ползвала Ц200 като течен латекс, за да не чистя после пръсти от лак, но не знам за фолио дали ще стане... С вода се разтваряше това, което съм имала. Но е възможно да съществува и друг вид Thinking

# 648
А лепило за изкуствени нокти дали ще стане?

# 649
Blood, имаш най-хубавите бадемовидни нокти !

# 650
Момичета и аз се замислих за поръчване на лепило за фолио/не бързам, мога да чакам/, но наистина мислите ли, че има някаква прилика с лепилото Ц200? Имам невероятна алергия към него и го разбрах още в 4ти клас, в час по изобразително. Буквално след минути след допира с лепилото бях шашнала госпожата - чеврени петна "вървяха" нагоре по ръцете ми и то толкова бързо, че се забелязваше с просто око. Няколко пъти след това, за лична информация съм пробвала да пипам Ц200 с голи ръце и алергията още си я имам. Таа както разбирате не е проблема в това дали ще дам няколко лева за лепило за фолио, а дали наистина не е нещо сходно с Ц200-та и да си докарам големи бели, за няма нищо, както се казва.

# 651
Pandora_sue, благодаря! Blush
О не, С200 не бих ползвала. Имахме едно лепило за пъзели, което има същата консистенция, но сме го използвали последния път. Иначе исках да му видя състава и да пробвам него евентуално. В крайна сметка не е спешно, все някога ще взема от Али-то.

# 652
Аз съм си купувала комплект от няколко ролчици фолио + топ лак / който отиде директно в коша/ и лепило / май имаше и дървен избутвам за кожички, с който явно трябва да се притисне фолиото към нокътя/ от китайски магазин.
Напишете в Гугъл “ фолио за нокти комплект” и в изображенията от един “ пестелив “ сайт, който не зная дали мога да копирам тук, ще видите как изглежда. Може да го купите и онлайн от същия сайт, но никога не съм пазарувала оттам и не зная как стоят въпросите с доставката.

# 653

Показвам само заради идеята, изпълнението е ужасно.
Моля да препоръчате хубави неонови лакове/марка ... знам ли и аз ...
Този го прелакирах два пъти, първият път бялото на Есенс се беше сгъстило и дори със слагането на разредител, стана нещо грапаво и напластено .. та на следващия ден с голямо желание се прибрах с неони и бял мат на Габрини, белия мат за мен е ужасен.. неоните дори не пробвах без основа ...

# 654
Момичетата хвалят неоните на SNB, аз съм фен на China glaze, даже сега мисля че са в някакви намаления.

# 655
  • Варна
И аз търся жълт неон като показания, на който не му трябва бяла основа. За чайна глейз yellow polka dot bikini четох, че е непокривен. Имам джапанката и пуул партито, за мен са ок на 3 пласта без бяла основа.

# 656
Ето при мен yellow polka dot bikini, без бяло отдолу, на два или три слоя не помня, съхне мигновено:

# 657
  • Измир
Неоните на Чайна ги ползвам без бяла основа и са си ОК, обаче много бързо ми падат. Още на първия ден съм с облени тук там връхчета.
Ето нещо от вчера. Забелязвам, че вече не се старая като преди, когато се лакирам. И без това става на балончета 😖.

# 658
BEL 43 + BEL 79 💜

# 659
  • София
В действителност не е толкова розов и е неон, но естествено няма снимане Blush

Общи условия

Активация на акаунт