Лаковe за нокти - 142

• 34 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Маме, с леко по-различна форма ли си? Струва ми се по-изпилено отстрани- много ми харесва Heart Толкова сладурска калинка Heart Eyes
Джулс, а кой е неонът? Grinning

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 22:29 от dolce miele

# 662
  • София
Dolce, ето го, номера е 215. НЕкаква куча марка, купувала съм го преди две-три години от жена, която обикаляше в работата ми по стаите с едни торби, пълни с лакове, червила и т.н.

# 663
  • Пловдив
От мен един пясъчен ГР Холидей, ноктите пак са до дъно, чакам да ми свърши още малко Евелина и да взема активния заздравите, който хвалите.

# 664
# 665
Аз още не съм се подновила, но се пробвах на сестра ми 😃, не мога да правя прави линии... това е

Лакът е Перфект 140

# 666
Фифито, на мен много ми харесва, кое е бялото? 😸
Агент, не зная дали лака, дали цветето, дали комбинацията, но снимките са сърцеразбиващи 💟💖

# 667
  • София

Агент, не зная дали лака, дали цветето, дали комбинацията, но снимките са сърцеразбиващи 💟💖
Абсолютно!

# 668
Маме, а леко по-различна форма ли си? Струва ми се по-изпилено отстрани- много ми харесва Heart Толкова сладурска калинка Heart Eyes
Джулс, а кой е неонът? Grinning
Не...просто вече са много дълги ... Но вече ги скъсих.Идва един момент ,в който и мен започват да ме дразнят и някак се обезформят

# 669
  • София
Наистина има някакъв оптимум, след който става некомфортно

# 670
Жълт неон, който покрива от 1 слой, но БОЯДИСВА и се нуждае от основа има на Флормар.

При мен Чайна са сууупер нетрайни. Най-голямото ми разочарование. Ще си купя и аз един път скъп лак (т.е. > 3 лв ) и пада за ден Grinning

# 671
Фифито, на мен много ми харесва, кое е бялото? 😸
Леми, бялото е Габрини от серията 3D, номер 02, но и аз се оглеждам пак за нов. Имам 4-5 бели и все не са ми ОК, много бързо се сгъстяват или пък от жегата сега, не знам.

# 672
  • В полите на Пирин планина
Чистих у нас и ноктите ми, естествено, се счупиха...

# 673
Лейди, но пък са толкова сладурски подкъсените ти ноктенца. Сладки "копченца". Wink Heart Eyes

Маме, наистина много са ти пораснали ноктенцата. При мен след една определена дължина започват да се "кривят", губят формата си и настава време за скъсяване и оформяне, макар, че рядко стигам до скъсяване, щото като пораснат много и току някой се счупи из дъно и айде всички под ножа, ножицата, нокторезачката, де. Wink Grinning

# 674
Ох същата история и при мен. Докато бях в отпуска ги изпочупих един по един, сега и моите са като копченца Joy
Чак ме боли, че живеца ми е по-издаден и внимавам кое как пипам и ми е тъпо да се лакирам. Мажа маслото на Икаров, слагам лакове, които да "запечатат" с брокат, но...още не мога да се похваля в темата с маникюр Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт