Лаковe за нокти - 142

• 34 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
🤫 не съм прекалила, не съм 🤫
Глитера на GR кой номер е?

# 616
Ооф, и аз в отбора на незнаещите какво искат и как го искат, но го искат. Joy От зор да сътворя нещо различно, сътворих това, което е по скоро кич, отколкото красиво, ама.. мислих модели, декорации, лакирах, трих и викам това ще е, след ден-два друго. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 617
Джасте, много е хубаво, някаква чистота и свежест лъха от този маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye
Кое е бялото? Аз продължавам да си търся бюджетно снежно бяло като OPI Alpine Snow и Essie Blanc Unamused

# 618
Леми, благодаря. Hug
Бялото е на TwentyOne(21) , марката на Лили и едно млечно бяло на ГР, от старите им лакове, най обикновените в тумбестите шишенца.

# 619
Леми, това твоите нокти ли са? Никога не съм ги виждала толкова късички като на първата снимка Blush Как само ти отива бяло Heart Eyes
Джаста, много добре ти се е получило, толкова свежо Heart

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 00:15 от dolce miele

# 620
  • София
Lemi, бял лак сходен на показания на ОPI е Golden rose extreme gel shine 03.
Не успях да снимам добре, но се добива представа.

# 621
🤫 не съм прекалила, не съм 🤫
Глитера на GR кой номер е?
212

# 622
Долче, снимката е от нета, но съм сигурна че и на мен много ще ми отива това искрящо бяло 😜
Cesari, благодаря, ще го погледна 👌

# 623
О, и аз съм сигурна, Леми Hug

# 624
Супер сте момичета! Heart Размечтала съм се за бяло и аз, но с тези релефни нокти е пълен абсурд- сигурно 3 слоя ще трябват 🙂🙂 Много се чудих дали да го показвам този никакъв маникюр ама викам айде Grinning Пак не издържах да е чист нюд, а се бях зарекла...

# 625
Супер сте момичета! Heart Размечтала съм се за бяло и аз, но с тези релефни нокти е пълен абсурд- сигурно 3 слоя ще трябват 🙂🙂 Много се чудих дали да го показвам този никакъв маникюр ама викам айде Grinning Пак не издържах да е чист нюд, а се бях зарекла...

Прекрасен е! Много е нежен Heart
Декорацията ти ли я рисува, или е стикер?

# 626
Прекрасен е "този никакъв маникюр"! Simple Smile

# 627
Брейн, толкова нежен ти се е получил "никаквия" маникюр. Heart Eyes
Все такива "никакви" да ги твориш. Wink

# 628
  • Измир
Брейнбъг, много нежен маникюр.
Момичета да ви питам използвали ли сте разредетел за лакове? Аз разреждам когато се сгъстява лака, но не съм сигурна дали може да се ползват за quick dry топ лак 🤔. Вие как мислите?

# 629
  • В полите на Пирин планина
Може. Разреждам и топ лакове.

Общи условия

Активация на акаунт