Лаковe за нокти - 142

• 34 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Мисля да не оставям есента и зимата да ме държат далеч от неони и лятни цветове Stuck Out Tongue Winking Eye Ще нося каквото ми се носи.
Маме, Джаста, разкошни сте! Heart Eyes
Георгиева, наистина при теб е дошла Есента! Heart

# 706
Блъд, точа лиги по всичките ти маникюри.

Аз днес излязох от Елитис само с един лак Grinning Подозирам, че без основа ще е зле... Търсих rose coral, ама го нямаше.

# 707
Арабеск, аз много си го обичам този Crystal light. Доста е различен от Rose coral, но е много хубав. Heart А мисля, че Флормар имаха лак с име Rose salmon който на мен ми приличаше на Rose coral...

# 708

От известно време ви гледам и ви се радвам в тая тема. И аз не съм по гел лаковете и по стечение на обстоятелствата ми се налага да поддържам такава дължина непрекъснато. И съм с две малки деца, та купувам само бързосъхнещи лакове, че иначе няма шанс.
От кои nude бързосъхнещи сте доволни? Харесвам такива млечни, като типичната основа за под френски. Имаше преди няколко години на мейбълин един цвят, балерина, но го развалиха,  от млечен го направиха жълтеникъв...Това е и единствения лак който някога съм изхабявала до край 😁

# 709
Greenbabybee, просто си купи бързосъхнещ топ лак и няма да има никакво значение дали лака под него е бързосъхнещ или не, защото след топа лака ти ще е готов за минутки. Хем и лъскав и красив, а и по дълго издържащ.
Ето ти и предложения за бюджетен и ефикасен топ:
Скрит текст:

# 710
Подкрепям за бързосъхнещия топ- не мога без такъв!
За млечен лак ще препоръчам Голдън Роуз Сити калър серията- 02- млечно бяло, 05- млечно розовеещо бяло, както и някои други от тази серия.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 17:44 от dolce miele

# 711
Аз съм с втория вече сума години, но на краката ми се държи добре само. На ръцете някак си се чупи и отлепя на големи парчета. Имам чувството, че прави целия лак някак твърд, не знам. Иначе е супер на блясък и бързина на съхнене. Ще пробвам на пърфект.

Съхнат ли ви бързо ноктите така? аз винаги чакам цветния слой да изсъхне и тогава нанасям топ 🙄😁

# 712
Аз използвам Спийд драй и нямам проблеми с него. Само леко отдръпване след като започне да се сгъстява. Изобщо не чакам пластовете лак да съхнат, а само леко да "дръпнат". Simple Smile Колкото да не се размазва лакът при нанасянето на топа.
Ето и моето преди и след счупването на нокът Grinning :
Скрит текст:
Не помня откога не съм била с ЧАК толкова къси нокти...дискомфортно ми е. Иначе не ми пука особено, че се наложи да ги скъсявам- това няма да ме спре от всякакви цветове лакове и декорации, пък макар и на "копченца" Grinning
Преди:

След (по-късно коригирах връхчетата):

И дясното кутре вече не се различава от другите нокти Blush

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 16:28 от dolce miele

# 713
Ооо, и аз без топ лак съм за никъде. При мен Пърфекта съхне буквално мигновено. ГР също, но напоследък не го откривам в Елитис, откъдето обикновено си купувам топовете и лаковете. Но има една малка парфюмерийка за която сега се сетих и ще проверя там, че там съм откривала съкровища спрени по магазините и даже от производство.
И аз не чакам лака да изсъхне напълно, а само да "дръпне" леко, за да не се размазва. Нямала съм фал и с двата показани топа. Лакирам, слагам топ и след няколко минути вече мога да се къпя, да мия чинии или да спя. Забравих какво е това повреден лак или чаршафи или пък да чакаш лака ти да съхне с часове.

# 714
И аз не искам да пускам лятото все още, неони използвам и зимата.
Маме, страхотно синьо 😘
От мен бял Флормар, ГР гел шайн 35 и брокат 🙂 Брокатът на живо е много по-наситен.

# 715
Още един глас за бълзосъхнещия доп на Голдън Роуз❤ Наистина съхне за минути и няма поражения на другия ден, тъй като и аз лакирам и до 10 мин. лягам. От скоро ползвам и този на Перфект и той е чудесен. Също много добре се държи и Ейвъвския с гел ефект. Единствено не харесвам на Голдън Роуз топа с гел ефект. Още на другия ден се напуква и пада надпис само тонът.

# 716
Този го имам и аз.. без някакъв нюд отдолу просто е ужасно непокривен.
Блъд, точа лиги по всичките ти маникюри.

Аз днес излязох от Елитис само с един лак Grinning Подозирам, че без основа ще е зле... Търсих rose coral, ама го нямаше.

# 717
  • Измир
Ах, че красоти ...   всички съм ви лайкнала 😀.
Долче, ще пораснат "копченцата" даже по-здрави.
И аз съм доволна от топа на ГР.
Есента при мен не се очертава да дойде скоро 😄. Но пък ще разреждам ярките тонове. Няма нужда да казвам, че съм на балончета 🤪. Ако не съм, ще се похваля 🙃.

# 718
Долче, във втория вариант все едно,че гледам моите нокти и казано честно ми допадат повече.
Много харесах пясъчния топ на Есенс, показан по-горе, откъде се купува?
Аз вчера слагах някакви брокати на Бел, но не ми се получи много добре, наслоява се в основата на нокътя, а отгоре прозира.

# 719
Амини, благодаря. Blush Свикнах им, но ми е малко по-удобно да са леко по-дълги.

Общи условия

Активация на акаунт