Лаковe за нокти - 142

• 34 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ще взема и аз да пробвам този бързосъхнещ топ на  перфект. Като ви чета чак не мога да повярвам как се лакирате така и нямате поражения, аз винаги чакам да ми изсъхнат слоевете.
Амини, пясъчния топ съм го купувала преди години, не зная дали още се намира по щандовете на марката.
Долче, синият с тъмните частични е пясък Nicole by Opi, тумбестото шишенце.
МамаНаМиро, страхотна отново, то на такива нокти всичко стои добре. Страшно харесвам квадратен маникюр, за мен обаче не е удачен, твърде много го чупя.

# 721
Тина, поразгледах и установих, че е лимитирана серия. Здраве да е, има и други интересни неща на пазара 😀

# 722
Не знам при мен ли само не става това лакът да е ок с недоизсъхнали слоеве преди топа. Или ми става на балончета, или поема лесно отпечатъци, нищо че бързосъхнещия топ е изсъхнал. Иначе глас от мен за Speed Dry на Perfect, както и за UV топа им (който за мен е най-доброто в момента на дрогерийния пазар).

Намерих най-накрая UV топа на Trend It Up и много исках да ми хареса, но за мен остава вариант ако няма друго Sad Съхне добре и стои добре, но връхчетата ми на следващия ден са лъснали и четката, макар и широка, ми е прекалено твърда и не много удобна. И върху червен нокът намаза остатък от Дракона, слаган предната седмица Laughing

Аз вече съм почти сигурна че от редовните дезинфектанти не мога вече месеци наред да пусна нокти. Преди също съм имала този ефект. Каквото, такова Stuck Out Tongue Реших да пробвам и аз да пиля леко и отстрани и да закръгля малко ъгълчетата и мисля че ми харесва как ми стои. Сякаш леко издължава нокъта. Втори опит с OPI Malaga Wine.
Скрит текст:
Нямах вино от Малага, но и с Трастената си отиваше Laughing

И от преди това, цвят какъвто никога не съм слагала, изглеждаше по друг начин в магазина и го подарих на майка ми веднага след това Smirk Trend It Up Blooming Summer 040 и комбинация между Bel 59 и Perfect S83
Скрит текст:

# 723
След вашите красоти, да покажа как пият кафе лаковите фенки 😺😏

# 724
Леми, ха ха Joy Много готина чаша! Grinning

# 725
Едно бързо червено, докато бебето спи 😂 от бързане не съм минала до края на палеца, ама е само на него и на живо не ме дразни толкова 🤷‍♀️

Това са цветовете, от дм е на ръцете, другия е по-"винен". На един слой, че бързам хах

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 16:34 от greenbabybee

# 726
  • София
От мен Trend it up 050

# 727

Страхотен PASTEL Heart Eyes - номер 309. С едва доловим златист шимър, който изобщо не мога да хвана на снимка.

# 728
Аз явно съм в дълбок "кичовски" период Stuck Out Tongue Winking Eye и днес съм се спретнала в тежък кралски червено - златен дизайн Joy:

Скрит текст:

Червения лак е на Trend it up от серията Electric Valley, номер 20, с лек шимър е, а червения брокат върху черните ленти е на Бел, номер 80.

# 729
# 730
  • Стара Загора
Още малко да се порадваме на летни маникюри с неони и цветни ярки декорации 💛💙🌅

Zoya Renee

Показвате много красиви маникюри, но не успявам да се включвам често. Затова бутона лайк ми е голям помощник. Heart

# 731
  • Варна
И аз така, не пускам лятото Grinning отново с pool party:

# 732
Показвате много красиви маникюри, но не успявам да се включвам често. Затова бутона лайк ми е голям помощник. Heart
И аз така.
Джасте, чакай да видиш кич като покажа моят маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye
Но трябва да сменя телефона.

# 733
  • В полите на Пирин планина
Прекрасни сте...! 💗💗💗

От мен един акварелен маникюр:

И участниците:

# 734
Джулс, имам същия Trend it up, бях го забравила направо, но ще го подредя в челните места за лакиране другия месец,

От мен може би последния бял маникюр за годината - https://www.instagram.com/p/CE1-TLBDmye/

Бялото е ясно - Бел, не се разделяме. Ейвънския не мога да го хвана хубаво...

Общи условия

Активация на акаунт