През всичко ще минем - накрая- НОЕМВРИ ще стигнем финала!!!

• 17 077
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Ще се спомина....затри ми дългият постинг! #Cussing out
С няколко думи - забранени са всякакви болежки!Малко ни остана  - да не издаваме фронта PeaceШегата настрана, лекувайте се,че срамота накрая да се излагаме!
 Позволено е оф само от глезотийки и аз веднага давам тон за песен!Вече трети ден къщата ми е пълна с майстори с мръсни,миризливи крака и потни тела SickИ така ще е май цял септември...бясна съм,ама на кого да се сърдя,като аз настоявах за тези ремонти Tired Още оф - вчера ми докараха канапетата,които поръчах още юни месец - ами пообъркали са ми тапицериите!!!Страхотни са и двете,ама само да ги гледаш  - едни такива белички,кремавки...ай си седнал,ай си ги изцапал!След цял ден нерви,вече ми е смешно...ма то какво ли друго ми остава?! Crossing Arms

Момичета,разглеждах албумчето за бебоците - страхотни неща сте избрали,толкова са сладурски!Това събуди шопинг - манията ми,която подремва от два дни и смятам утре да се отдам на греховен харч в детските магазини smile3508

# 256
   Абе, мамета вие сте половин медици вече!!! Айде бегайте да спите, стига философски размисли..Пийте си Талцида, Неоренала, обърнете се на ляво и вдигнете краката на високо срещу разширени вени и....Лека нощ!!! Joy
 Качих снимки!!! - За бебоците
 Ей, д-р Карил, я си кажи тежката дума относно оплакванията на Мина  Flutter! Аз се изказах, щото до сега 3 пъти съм имала цистит и всичко започва с парене и чести позиви за уриниране, а като отида в 00 - няколко капки капват!
   Айде да си лягам, че утре на рано ша си давам вените на един вампир  Joy  Wink!
   П.С. Точка, я прави рекламация и искай компенсация за забавянето и грешката! Какъв ви е срокът за изпълнение в договора?
   Честит рожден ден на Йоана на Роси   bouquet! Да ти е жива и здрава каката, много да те слушка и да помага за бебчето  Hug!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 01:03 от benighted

# 257
Здравейте мамчета!
Да допълня и аз нещо важно за стерилната урина .... това е първата сутрешна урина, а иначе процедурата е какато я е описала Benighted.Но задължително пишкаш в стерилното шишенце, което можеш да си купиш и от аптеките, сутрин.
Много ми е интересно ние като ставаме по няколко пъти нощем да пишкаме каква е тази наша стерилна урина, ама така ми обясниха в лабораторията. Thinking
Аз бях пратила мъжа ми да я занесе в лабораторията, в стерилизирано от мен шишенце Embarassed и той платил всичко и като я извадил и лаборантката се опулила. Shocked Съответно започнала да му обяснява каво трябва да се направи и му дала стерилно контейнерче  Laughing И той ми звъни и ми се смее "Абе, ти защо ходиш така да ме излагаш пред хората" Иначе поспорил с тях, че шишенцето ни е стерилно и че добре сме го стерилизирали  Laughing ама не се съгласили. Много се смях.
Mina твоите оплаквания и на мен ми приличат на цистит.Така че по-добре се обърни към лекар, че цистита е гадна работа.А за това че си блъснала някой на паркинга не се тревожи ... и аз скоро така направих  Embarassed И на мен ми беше съвестно, ама се случват такива неща.И нашите коли ги бутат докато са паркирани, така че не трябва да се тормозим.
По отношение на шофирането и аз карам задължително с колан, въпреки че ми попритиска коремчето, но така е по сигурно.Че то тук в София лудницата е пълна, а и разни мъжаги по пътищата в стремежа си да се правят на големите шофьори не спазват никакви правила и на всичкото отгоре те и псуват, защото си жена  Rolling Eyes Направо такива ми идва да ги  #2gunfire
Ох, май стана дълго, така че спирам.Днес съм на лекар и после ще ви пиша какво се случва с нас с бебка.
Чао за сега и лек ден!  Simple Smile

# 258
  • София
Здравейте мами! Май има някакъв проблем в системата- от сутринта ми изтри 2 постинга Confused За всеки случай мисля да развия навик да слагам по едно ctrl+c преди да постна нещо, че ми писна да пиша по 100 пъти едно и също. Гледам ,benighted си е отпуснала сърцето и ни е оставила да оплакнем окото с хубавия и мъж Joy Предлагам да приветстваме подобни начинания като дружно и благодарим за което . Аз да се похваля- сутринта пак се плашихме с кантара - вече съм +15 килограма и съм приложила доказателство в албумчето. Красота момичета- 30 годишна, 72 килограмова рожденничка Laughing. Почнах всяка сутрин да се присещам за оня стар виц, който разказва за една за една много дебела, грозна и стара жена, която колкото пъти се погледнела в огледалото и се усмихвала доволно :-"Хак му е на моя мъж !"
Целувки и хубав ден на всички !

# 259
  • София
Добро утро на всички мами!!!
Изобщо не мога да публикувам нищо от два часа #2gunfire   Добре, че си копирах всичко още първия път. Вече си знам аз Twisted Evil
Роси, да ти е жива и здрава Йоана и да празнувате цял ден!!!  ura newsm59
Аз вчера се отплеснах и забравих да се похваля с покупките. Като ме обзе едно празнично настроение и взех, че накупих комплект за изписване, порт бебе, хавлийка, комплекта шишета на Avent, а накрая за капак на всичко капарирахме и един скрин, защото нещата за бебето се трупат ли трупат..... newsm71      wash   hang    1ironing
За съжаление не мога да се похваля със снимки, защото се оказа, че фотоапарата ни изисква Windows 2000, а ние сме с 98. Но все ще измисля нещо и тогава...... smile3509
Лек и приятен ден на всички!!!  bouquet

# 260
Мина, ако ти се падне бебе като моето- няма проблем да си работиш спокойно- дори без чужда помощ. През първите месеци е най- лесно- бебчетата постонно спят, а моя Ран се пробуждаше колкото да си цокне и продължаваше да спи- аз през това време  умирах от скука ако времето беше лошо- първо превъртях играта Зума, после му направих сайт, после качих всички възможни снимки - и то на два сайта и най- накрая задълбах във форума... кърмата може да се държи в хладилника до 24 часа- първо я стопляха на водна баня, но после ми писна и си го правех в микровълновата- не виждам това да му се е отразило по някакъв начин- е, то се е е случвало няколко пъти само, но ако държиш да не е в микровълновата- има едни подгреватели на авент- чудни са! щом имаш желание да кърмиш ще стане- аз се върнах на работа и той се кърми още няколко месеца- спряхме преди 3 месеца само защото започна да ми тежи на корема

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАННА- ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВАИ КРАСИВА!!!

# 261
абе grig къде си ги сложила тея 75 кг.....аз не6то не ги виждам,изглежда6 ми супер слаба  Shocked Thinking
Аз с моите 64 изглеждам доооооста по_закръглена.

Ех Цвети блазети за Ран, дай Боже всеки му такова кротко бебе.Дано сега и Неда да ти е толкова послу6на,4е бебе което не спи много трудно се гледа.

Аз и днес съм ре6ила да покоря търговския център.Бебката о6те от както съм се събудила рита много и мама и обе6та 4е 6те и купи подаръци днес  hahaha
Ре6ила съм да накупя малко биберони,4е досега не съм купила ни един.За съжаление съм задължена да вземам само биберони на Chicco понеже нагревателя ми е тази марка и другите мари 6и6ета не влизат в него  #Cussing out
Добре поне 4е има един модел,един такъв извит дето мнооооого ме кефи и днес със сигурност 6те се сдобия с него  Mr. Green

http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=55

сега отивам да се лакирам и да си изправя косата,4е да крася италянските улици  hahaha Joy

Много цунки и лек ден на вси4ки. 
  bouquet   bouquet

# 262
Здравейте,момичета!Моля ти се,grig,скрий се с тоя мижав корем Wink,за да не ти показвам моя-а сме на едни седмици Embarassed.Направо ти завиждам/благородно,де/.Това беше в рамките на шегата,иначе,наистина изглеждаш много добре,пу-пу! Wink
  Ей,дръжте се моля ви,не се предавайте накрая!То,и аз все още плета краката,но някак си усмихнато и оптимистично го правя-леко прикляквам,с чупка в колената и ведро обяснявам :”бременност-какво да правиш”-още мъничко остана!Знам,че високото кръвно хич не е желателно по време на бременността,но пък и ниското не е добре...
   Аз продължавам да не мога да спя нормално Cry,и не толкова заради палавницата,дето не ме оставя на мира,нито пък заради корема,ами заради нощното пишкане-стана ли,няма заспиване после-та,на сутринта изглеждам порядъчно подпухнала и кървясала Crazy..Май наистина ще изляза по майчинство на 10.10-мислех да работя до последно,но....ще ми се объркат сметките.
   Това е засега от мен,хубав ден на всички ви желая,и целувки!  bouquet

# 263
   Аз продължавам да не мога да спя нормално Cry,и не толкова заради палавницата,дето не ме оставя на мира,нито пък заради корема,ами заради нощното пишкане-стана ли,няма заспиване после-та,на сутринта изглеждам порядъчно подпухнала и кървясала Crazy

Аз като се събудя за тоалетна в 3 или 4 ч., след това никакво заспиване до сутринта. То са едни ритници, едни чудеса.. ама той моя момък вече тежи 1.890, голям, силен... А кога им се стеснява местенцето на бебчетата в корема? Знам че е към края, обаче не знам какво означава това  newsm78
Приятен ден на всички !!  Joy

# 264
  • sofia
Според доц. Джераси, която е голямо име в нефрологията, докато сме бременни е добре да пием рибно масло от дълбоководни риби - казва се Ескимо 3 и се продава по аптеките- то подпомага функционирането на бъбреците и си е полезно и за други неща.
Аз (а предполагам и Мина) това си го пия по принцип, ама от месец някъде все не се сещам да го взимам редовно (отлежава си в хладилника).
До сега съм +12 кила (т.е. 75).
Станала съм безумно спокоен шофьор и гледам да им правя път на идиотите.
Иначе никакви оплаквания.....само като забравя да ям и почва да ми се вие свят.
А за ремонти и къртене не ми се говори.....реве ми се....само дзвера да не се пръкне месец по-рано (като брат си), че ще ми се объркат всички сметки  Mr. Green

# 265
  • София
Веси, и аз съм 75, от 64 - плюс 11. Но това не ме тормози, не ми и тежи кой знае колко. Е, спирам по стълбите като се катеря по веднъж да си почина Wink

И ние почнахме ремонт, само боядисване, ама си го правим сами, та шоуто ще е пълно!  От снощи спим в хола, където примъкнахме матрака, и днес почнахме стаята. Страшното предстои, нооо, после ще е чисто и прекрасно, това е утехата.Вижте го нашия майстор какъв е красив - направи си шапчица от ръкава на фланелката Laughing

# 266
Grig, според мен кантара ти не е верен. Давам ти най много 60 и то ако си по-високичка. Аз съм +2,5-3 досега, но се чувствам много огромна тюленка. Даже си смених аватара с актуалните размери.
Днес като по чудо паренето спря, нямам и проблеми с пишкането.
Дано бебето да е наистина спокойно, че не ми се мисли как ще се справям с него и с работата. Друго, за което да ви се похваля - запазих си една помпа на Авент, използвана само 2-3 пъти от една мама, която е родила на 30.08. за 40 лева. Започвам и аз бебешките покупки Simple Smile

# 267
уф, тия дни ми е страшно топло- вчера вечерта всички тракаха зъби - бяхме седнали на открито, а аз умирам от жега! А сега пак си умирам от скука, че трябва да кисна за емисия- аз се надявах от новия сезон да ме свалят от ефир, ама не- не ми личало коремчето зад масата- ей ме да ме видите а тук е голям смях е, изпъчила съм се малко...

Григ, изглеждаш супер- коремчетото ти е едно мъничко и на мен не ми се струваш напълняла.

Момичета, който си търси количка - в продавам.... има една на Нео Нато с кошница за кола за 280 лв- много ми хареса,  а за марката съм чувала само хубави неща - ако нямах задължително щях да си я взема

# 268
... ама той моя момък вече тежи 1.890, голям, силен...
Ей, пък аз си мислех , че нашта мома е най- голяма - 1.680 кг.  Wink  и около 40см.дълга Heart Eyes
Вчера бяхме на преглед, всичко е наред, с главата надолу сме и върви малко по - голяма на седмици Grinning

Grig , ще видиш ти слон в неделя , само се обади Wink Laughing  + 12 кг.
Много хубави нещица сте накупили, браво Peace
Цвети , ами прави са хората, че не те свалят от ефир,много добре изглеждаш Simple Smile

ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА РОСИ74, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА КАКА ПРЕЗ НОЕМВРИ !

# 269
  • sofia
Аз съм +2,5-3 досега, но се чувствам много огромна тюленка. Даже си смених аватара с актуалните размери.
Какви актуални размери...просто изглеждаш малко напълняла.
Не ми е особено тежко, но коремът ми е огромен.

Общи условия

Активация на акаунт