НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 785
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
Хайде стига бе LaughingАз съм от Първомай също. Като си ходите може да се засечем някой път. Това за хората е така, даже нашия оператор остана учуден, че не искаме музика, тъпани и танци Mr. Green

# 151
  • София
Мече, добре дошла Hug
За яслата-аз записах Вики веднага, след като се преместихме в Младост, но не знам, дали ще я дам, ако я приемат, още повече, че е алергична и ако не израсте алергията дотогава, автоматично отпадаме от списъка Mr. Green Но все пак е вариант, като няма баби наблизо и трябва да се работи. А за гледачка не мисля-нещо не си представям да оставя Вики при чужд човек, колкото и да ми е препоръчан, сигурно много се вживявам, не знам ooooh!
Дуду, много поздрави на Александра, макар че тя едва ли ме помни Laughing
А за сватбите, ако знаете пък в Благовград какво чудо е, аз нали там се омъжих, то не беше оркестър, то не бяха хора, никога не съм си представяла, че сватбата ми ще бъде нещо подобно, но човек затова не трябва да се зарича, е, сега, като гледаме касетата, ни е много смешно поне.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 15:32 от beba

# 152
Ето ни и нас и ние от 4 дена сме на кухня и аз съм много доволна,Красчо си изяжда всичко и пита за още.
Но имам един въпрос-като не съм захранила с жълтък има ли някакъв проблем като му давам ядене от кухнята?
И Краси проходи самичък,само че е като изтребител,засега само в къщи е така ,а навън с коланите.

# 153
пак благодаря.
днес чак сега пуснах компа. петра направо ми изпи силичките - беше отвратително щурава.
за който се интересува - в един обувен магазин на пиротска до пазара дим. петков (на десния тротоар веднага след пазара по посока парка св. троица) има бебешки есенни/зимни (до глезена) обувка от естествена кожа за 5 лв. номер 20 и 21. имат синичко, т.е. по-стават за младежи, ако някой придиря за 5-те лева Simple Smile не са върха на сладолета откъм дизайн, но пък са естествена кожа (май) и с твърдо бомбе и петичка. не помня марката. в същия магазин имаше есенни обувки на капчица от ест. кожа за 25 лв.
като стана реч за зимните дрешки - петра си има и зимни, и пролетни даже. а купихме и един ескимос-тип ски-екип, който уж беше за тази година, но май другата зима ще й е съвсем добре  Mr. Green
мименце - считай, че вече е захранен и с жълтък  Wink

# 154
ние от два-три дни както се разхождаме в количката и ревне. иска да я водя да ходи. само че все още не може, преплита краката. а аз съм в чудо - нея ли да гледам, количката ли да бутам. в тази връзка купихме още едни буйки на к и к. 20 лв. ми се вижда ужасно много за обувки, но уж били най-добрите. тези са по-мекички и по-добре прилепват към крачето. нов модел. хубавото е, че ни излязоха безплатни. имаме си клиентска карта тук от един детски магазин и се бяха насъбрали отстъпки. така че един вид са подарък.
трябва и аз да търся ескимос за кейти. а сега се замислям, че ни трябват и ботушки, даааа.
мименце, и аз мисля, че си захранила с жълтък. няма начин да не е имало в супичките и кремчетата. в тази връзка откога трябва да се дава и супичка на обяд- първо и второ?
мече, добре си се завърнала  Hug
диди, знаеш ли къде в младост мога да намеря по-голямо разнообразие на пюрета. не съм ходила в билла. там дали пускат с колички и бебета  newsm78 ние купуваме пюретата от метро, но там асортиментът е никакъв, само няколко вида. и то само на хип и нестле.
от няколко дни ме гони страхотен глад. дали има нещо общо със спирането на кърменето  newsm78 само ям и не знам къде ще му излезе края  ooooh! та отивам да похапна за кой ли път днес...
лека вечер ви желая!

# 155
Привет и от нас.
Не сме писали от отдавна но правихме ремонт, но си имаме нова спалня.
Спряхме да се кърмим, много говорим, ходим като се държим за ръка .
Честито на Майчето.
Лека вечер.

# 156
  • София
Юка - поне в нашата Билла няма проблем да влезеш с количка. Предполагам, че и в другите е така. Ноо и там няма много богат избор на пюрета....
а тази кухня Ози - става ли за под годинка...никъде не пише...

# 157
здравейте
за кухнята ози, ми се струва подходяща, е има тук там не много добри менюта но като цяло ми се струва добра, виж сайта, http://www.ozi-food.com/ имат менютата
мименце и нур не беше захранена с нищо и направо мина на кухнята, а супичките ги застройват с жълтък, така че си го отметни
аз мисля че когато детето си изяде второто, и не му стигне даваш супата, но аз мисля че преди година и половина нур няма да може да изяжда първо и второ на едно ядене
Днес нур направи 10тина самостоятелни крачки, бавни и сигурни, като по средата спря за малко, и после продължи, мисля че скоро и тя ще щъка без да иска да и вися на главата,
да ви попитам, тези които са поръчвали тази кухня ози, имат ли меню събота и неделя

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 21:23 от Клара

# 158
бубуто, ози е за след годинка. пише на сайта от 1 до 3 год.
клара, а не можеш ли да видиш в сайта. ако има менюта дадени за събота и неделя по дати, значи доставят.
аз мисля да изчакам обаче, поне да навършим годинка. толкова още неща не е хапвала кейти. не ви ли се виждат неподходящи тези лещи и други бобови за толкова малки деца  newsm78

# 159
аз не мисля да я поръчвам всеки ден, а само в дните които ми се струват подходящи за нея, пък и тя пюрета не яде, иначе трябва да си продължаваме само на кърма докато ни вземат на държавната кухня

# 160
  • София
Юка, за пюретата в  Младост-има детски магазин в 317 блок, имат доста богат асортимент, иначе от хипермаркетите-в Кауфланд има на Хаме, Бебевита и Нестле, в Билла и Хит има и Семпер. Също много богат асортимент поддържат на пазара в Младост 3, магазинът е за бебешки и диетични храни и като че ли е най-добре зареденият от всички. Има и едно магазинче до Фантастико в Мл. 4, казва се Бамби, там пюретата са на много добри цени и има от почти всички видове, без Нестле, но е по-трудно за обяснение къде точно се намира, ако те интересува, ще проверя номера на блока.

# 161
  • София
Ей, девойки, тази кухня изглежда перфектна. Аз почвам работа от 1ви октомври и си мислех как ще се оправям с домакинството. Ето че храната на Калинка няма да я мисля. Супер - три лева на ден не е хич много. Това ядене ще им стига за цял ден още дълго.
Тенкю, тенкю, тенкю.

# 162
Брей, понапълни се темата с народ  Laughing Добре дошли на всички  Hug

майче, аз искам от тези ботушки по 5 лв! Брат ти няма ли да има път към Русе? Номер 21 може би ще стои добре на крачето на Ади  Blush Rolling Eyes Embarassed

# 163
доминика - не са много ботушки, а високи до глезена обувки. но от снощи имам някакво прокървяване, та днес със сигурност няма да излизам (за инфо - мъкнах количка и бебе по стълбите в метрото, защото от 3-те колички, които имам, нито една не пасва на рампата. а, не - чиполиновската пасва, ако мнооого добре й нацелиш гумите #Cussing out). но ако тия дни се оправя, ще отида и ще ти взема, обещавам.

# 164
добро утро,

Майче пази се. Дано не е нищо сериозно.

Ох да ви кажа вчера е имало екшън вкъщи с баба и детенце. Василенка е успяла да се измъкне от стола за хранене и се  е метнала на пода. Разревала се и се захласнала та майка ми се е видяла в чудо. Като ми каза снощи ми омекнаха краката като се сетя какво може да се случи. Слава богу няма нищо сериозно и не си е ударила главата.

Юка мисля че е доста рано за първо и второ на едно ядене. Василенка си хапва доста гъсти супички на обяд без сухар и са й напълно достатъчни.

Хайде лек  и слънчев ден.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт