НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 780
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Забравих

Микки ще се радвам да се видим като ходим към Първомай.
Ние през лятото ходим до Леново щото родителите на мъжа ми са там през лятото. Даже сега на 22 отиваме, че свекърва ми ще празнува 60 годишнина.

# 166
Здравейте и от мен. Ето ви малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62146

# 167
  • Gabrowo->Sofia
юка,  беба добре ти е разказала за пюретата в младост. аз само мога да добавя еднин много добре зареден магазин в 364 бл. - "Ванеса"
и като идвате да пазарувате, обаждайте се. това важи и за беба, та аз живея точно до магазинчето на пазара в младост 3, просто го виждам от балкона си, срамота е да не ми се обадите другия път да се запознаем  Grinning

майче, надявам се, да не е опасно!

# 168
ДУ!

майче, и аз да кажа - пази се! Не са чак толкова важни тез обувки, по-важно е да сте добре с второто бебче! Само ако се чувстваш наистина, ама наистина добре съм съгласна да се разходиш до магазина! Иначе по-добре не рискувай за някакви си обувки  Naughty Хайде, лежи си повечко и ако може намери някой да погледа Петра вместо теб, докато се почувстваш по-добре   bouquet

айс, ей тук сте много чаровни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62146&photo=9

А ние сме вече с пето зъбче  Mr. Green

# 169
Майче, стискам палци. То верно, че в крайна сметка каквото - такова, ама е мноого гадно да преживяваш тези страхове и притеснения.  Hug
Да ви кажа, вчера си дадох сметка, че Малик никога не е бил по-лесен за гледане от сега. Като изключим глада му през нощта, спи много хубаво и през деня, когато е буден, е все весел и усмихнат, играе си самичък, вече не протестира, когато изляза от стаята, издържа много по-дълги разходки в количката, без да му доскучае и да се размучи, явно му е интересно. Още не съм го светнала, че може и да го вадя от количката и да се разхождаме така Mr. Green Определено ми остава достатъчно свободно време. Браво на детето. Да видим какво ще стане, като проходи, нали все с това плашат newsm78

# 170
добро утро!
сега ще отпечатам картата на младост и слагам звездички до блоковете с магазини  Mr. Green мерси за инфото! непременно ще отида, че от тия едни и същи пюрета не мога да въведа никакви различни продукти.
новите обувки са много добри. вече нямам спасение. да видим коланът дали ще върши работа.
майче, и аз да кажа- пази се!!!
кейти ме вика. до после.

# 171
Да ви питам вашите бебчета по колко зъба имат? Ние имаме два от долу (порастнаха ни в 8-ми месец) и до там. Няма никакви признаци за горни зъби. Това дали е нормално? През колко време избиват горните зъби, защото съм чула че тръгнат ли зъбите избиват един след друг, ама ние вече 2 месеца нямаме никакви признаци.

# 172
Айс, не се тревожи, абсолютно нормално е това. Всяко дете си има индивидуален ритъм, това важи и за зъбките. Някои до след годинката нямат нито едно зъбче (тогава обаче се препоръчва снимка, за да се провери докъде са се развили зъбните зародиши, пишеше в Моето бебе и аз). Ще излязат и другите зъбета, няма къде да ходят Mr. Green
Забравих, нашите зъбчета са 6. Май. МОже и 7 да са, ама не ми дава да погледна диването. Thinking

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 10:37 от Сердика

# 173
айс, нашите вече са 8. първо долните два, после горните 4, сега още 2 долни. но гледам, че и на кучешките нещо са набъбнали венците. ами ние сме много напред със зъбите- първите са появиха някъде на 5-тия месец.

# 174
привет  Wink
и Саши има още само 2 zъбета долу (много сладки zъбки  Wink) , но си мисля, че скоро ще има още някой и отгоре  Wink

# 175
за зъбета стана въпрос

ние имаме два долни и два горни ама горните не са предните два а съседните.

Сега май напъват и горните предни ама вече доста време ни тормозят.

# 176
е пазя се, пазя се. цяла нощ не спах от притеснение и сутринта се изстрелях към доки. още сме 2 в едно. отказах да влизам в болница, но няма да вдигам нищо (освен детето, което е 9160 и 76 м по данни от вчера). поради тази причина съвсем пренесох жвота на петра на пода - спи на пода, вде на пода, памперси сменям на пода, играе на пода. и аз като нея се търкалям по земята. добре че е гуменият пъзел. съвсем на гъсеници ще заприличаме. освен това ще ми направят дупето на решето, но пък кога друг път ще преживея такова приключение  Mr. Green само днес съм вкарала 60 кинта в дупето си хи-хи-хи трябва и компа да свалим от втория етаж на първия, за да не катеря стапалата. риключение му е майката, иначе ще ми стане тъпо  Laughing
доминика - аз всъщност нямам болки и мисля днес надвечер като се прибере филков да поизляза на разходка с него. така че ще намина през магазинчето. не е далече от вкъщи. но дано да има останали, че пуснах инфото и в 'на пазар' и може всички майки от бг-мама да се втурнат натам  Laughing

# 177
Майче, нещо да помагам? Ако искаш, мога напр. да ти напазарувам и да ти донеса нещата? Свиркай, ако имаш нужда от нещо!!!

# 178
еййй, ме4енце, нищо не съм полу4ила бре! А и на мен ми се искаше да се видим, ама не посмях да ви притеснявам  Sad здраве да е  Cry

ние сме при баба и дядо на гости от 3 дни и детето ми е много разли4но ве4е. Естествено, разнасят го на поразия, а най-лошото е, 4е баща ми се е превърнал в ужасно лигав дядо, и му разрешава да вади книги от библиотеката. Съответно имаме щети. Как си опазвате книгите? Аз нося на хлапето козмети4ни брошури, но те са на твърда хартия и се късат трудно, та не го кефят толкова.
Изобщо за баби и дядовци да не 4увам Simple Smile

горните ни зъби пробиха два месеца след долните.

а тук масово продават обущета на Bart  и Dandy по около 15 лв.

# 179
  • София
Здравейте,

Да се отчета - мисия Подстригване изпълнена - с доста рев, чак примижаваше миличкия като му се доближеше машинката. Надявам се до следващия път да не го е страх вече.
Диди, този маркет Ванеса и аз го гледах вчера в нета, дори ходих ама не работеше в момента, но мисля днес да намина пак(офиса ми е в Младост 3). В Младост 3 в Търговски център Кондор има едно детско магазинче с ишлемета на Гап на добри цени. По- рядко докарват бебешки дрешки, но за след 1- 1.5 г. има интересни неща.
Приятен ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт