НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 779
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
а ние не успяхме да подстрижем мал4о - много се дърпаше и само отзад го подкъсихме, на 4ерта  Mr. Green

но пък се сдобихме с бодита по 2,20 и пижама за 5,20.
Тук е раят на евтините 4орапи освен това.

# 181
спешно ми трябват евтини чорапки  Wink
Саши на всяко иzлиzане с количката по някое време събува чорапките, сдъвква ги, и ги пуска тайничко навън ... не мога да го дебна и когато го видя обикалям по обратния път да търся чорапи. Понякога ги намирам, друг път не  #Crazy

# 182
  • Пловдив
Кой се е закъхарил за зъбите - Айс,ние още нямаме нито един, но детето много се лигави - направо шурти от устата му и винаги е мокър отпред; по този повод вероятно му е и обривът под брадата и по вратлето отпред Shocked

Тити, завиждам за чорапите - най - евтиният вариант на 3/4 чорапи, който видях и купих е 1,80 лв - вижда ми се множко за бебешки чорапи, а чорапогащник - 4,50 Shocked
Майче, дано всичко да е наред!

# 183
Ето отчет и на нашето зъбосъстояние Simple Smile: имаме вече 6 зъба, първите 2 се появиха в нач. на 6-тия месец, в 7-мия още 2 отгоре и в 8-мия се изстреляха още 2 горе. Мисля, че никненето на зъбите е генетично обременено - и на мен и на баща й са ни изникнали в края на 5-тия месец. Но няма страшно - деца без зъби няма! Simple Smile
Стискам палци на majceto, дано това е първото и последното препятствие до края на бременността!!

# 184
  • София
Аз само да  се отчета,че все още съм жива Mr. Green

# 185
  • Gabrowo->Sofia
Аз само да  се отчета,че все още съм жива Mr. Green
тамън вече си мислех да те търся по други интернетски канали  Wink хубаво е, че се разписа!
Аз сега ще си сподяле нещо, вие може и да ми се смеета, ама..... та по лигавниците на Ванката забелязах, че петна, които не са се изпрали в пералнята почти винаги изчезват от слънцето на простора. А цяла зима се чудех с какво да изпера петната от ябълки и моркови!
Мен ме е прихванала една хрема и е много досадно. Особено като се наведа да държа дребосъка за ръка или като го преобличам. Текат ми и очите и носа. Много неприятно, но да се надяваме за кратко.
Анеле и аз се прежалих и купувам чорапи по 1,80 и за дребния и за татко му  Wink
Didi79, Ванеса работи от 10 до 19, от понеделник до събота. Една седмица бяха лятна отпуска, но вече са на линия.
Сердика, завиждам ти за кротушанчото!

# 186
Здравейте и от мен
майче дано това да ти е последното препятствие, но ти трябва вече да се съобразяваш със състоянието си и да се пазиш повечко
за зъбите и ние нямаме нито един, все чаках чаках, уж пищи нощем, кривее денем , лигави се , и нищо, вече и свикнах на състоянието и не виждам промяна, явно си е такова детето, и сигурно зъби чак на година ще поникнат сигурно без да ги усетя
при нас нищо ново,
лек и приятен ден

# 187
Здравейте!
Днес бях да купувам чорапи (за съжаление преди да прочета постовете) и купих 3 чифта за по три лева. Не знаех какви са им цените, нали все от Германия ги носим, така че има и по-скъпи от 1,80лв, да знаете Mr. Green Определено не са нищо особено. И Малик мисли така и също като Сашето ги хвърля с отвращение.
Току-що бяхме на люлките с Мечето и Яна, и след като на децата им писна да се люлеят и да ги разхождаме за ръце, от немай къде ги пуснахме да пълзят по земята...То верно, че е едно много поддържано и чисто кафе, но такива свинчета станаха, че нямам думи.   #Onfire Ама им беше кеееееееееееееф, не е истина просто!!! Сега да видим с прането, аз поне дънки ще пера, ама Мечето ще се бори с розов (сега вече черен) панталон....Диди, ще пробвам твоята рецепта, половината ни дрехи са лекьосани. prostor sun

# 188
  • София

Didi79, Ванеса работи от 10 до 19, от понеделник до събота. Една седмица бяха лятна отпуска, но вече са на линия.

Диди, на вратата имаше бележка " Връщам се след 20 минути" smile3506
Но ми е наблизо, та ще пробвам пак Wink

# 189
а аз вземам чорапки с бутончета х 1.5 лв. от магазина до нас, а от мола - фокса - хавлиени х 3 лв., ама са много яки. днес загубихме едното чорапче в такси.
а иначе - дано съм наред от тук натам, но се заричам в тази тема да не пиша много по въпроса. за целта има друга. там мамите по-ще се вълнуват Wink

# 190
Ние пък сме с температура,случва ми се за пръв път и съм малко притеснена,нищо друго му няма.Температурата му е 39.2 в дупето,и като се обадих на педито тя каза да дам само Панадол и да го изкъпя с хладка вода и да чакам.И аз чакам......Какво да правя? #Crazy

# 191
  • Gabrowo->Sofia
мименце, прочети това http://www.biberonbg.com/info/temperatura.htm
иначе ако температурата остане дълго време висока и не се сваля от панадола, много ефективни са свещичките ефералган. От бабините методи - вода и оцет в равни части (мокриш чорапки и ръкавички, слагаш ги, като се стоплят пак ги мокриш и така докато се повлияе. Когато температурата е мооооооооого висока над 40 даже съм чувала, че увиват цялото бебе в напоено чаршафче (искрено се надявам да не ти се налагат такива мерки))

# 192
  • Димитровград
Eххххх,и ние да се разпишем...
Живи и здрави,прибрахме се вече.
Незнам какво да ви напиша,сега по-често ще се отчитаме. Hug
Мименцето-ако не е късно-увивай с чаршаф,напоен с оцет,само пазиш сърцето.И да се оправяте бързо. Praynig

# 193
  • Карлово
А така, лятото привършва и се понапълни темичката ни. Канеста, добре се завърнала!Сега и Еххо ако се появи от някъде...
Мименце, кураж!Когато Марти вдигна Т за първи път направо и аз се поболях. Когато мериш в дупето вадиш 0,5 и получаваш действителната Т. При нас досега безотказно действат оцетените чорапки. Другото също както са казали момичетата. И бързо да оздравявате!
Майче, пиши и тук за бременността си, даже направо копи-пействай. Днес бях на АГ-преглед и имаше една бремнна в осми месец, ще ражда ноември, и едни мили спомени нахлуха в главата ми. Мисля че на всички ще им е носталгично покрай твоята бременност тук. Пък и се чвстваме като едно голямо семейство, как няма да се вълнуваме за теб.

# 194
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро
Аз само да си споделя какво дете отглеждам. Снощи се пусна от татко си и отиде самостоятелно до непознат човек на около 2метра от нас за да си вземе царевични пръчки от пликчето в ръцете му! Ужас, а беше изял една купа с каша преди по-малко от час! Та лакомията е основна движеща сила при него. Отделно, че аз умрях от срам. А толкова се дърпам на всички да не му дават от въпросните пръчици. Ако на прощъпулника сложа и пликче "Заю Баю" познайте какво ще си вземе  Mr. Green
Хайде, ден пълен с добри емоции ви пожелавам, че за мен си знам вече - явно ще преследваме хората с пръчици...

Общи условия

Активация на акаунт