НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 767
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
мархаба, както се казва по турски.
върнахме се. изкарахме си о.к., но сега не ми се разказва. а и нещо ми е още отнесено от полета. тия дни ще разказвам и ще наслагам снимки. много са. някои са си откровено спамене, ама нали голяма памет, та да не отиде на вятъра.

предложение за нова тема:

majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче.

това със зайчето малко разлигавя общия смисъл, но идеята е ясна, мисля Wink

пп много чудно, защо в самолета пише "...закопчАйте коланите..."

# 31
майче, наистина ли????  Laughing поздравления! браво на тебе, смела мама си. хайде да е лека и безпроблемна  Hug Hug Hug

# 32
Браво на majceto!  smile3501 Ние също мечтаем за още бебчета, по-тчоно за три.. Simple Smile ако е писано! И макар че първото ми раждане е секцио, скоро и ние трябва да започваме да действаме.  Wink

# 33
Браво на вас заслужавате специална награда. newsm10 newsm20
дано да е момченце та да имате всичко на света.Да сте живи и здрави и всичко да мине леко и безпроблемно.

# 34
айдеееееее.....ашколсун, чоджум! да си жива и здрава, леко да се носиш!
Искам това да е следващото заглавие, да Simple Smile

# 35
  • София
Ееето нещо хубаво!
Ей,чак настръхнах от вълнение Wink
Честито и от мен Heart Eyes supermama

# 36
  • София
Бравос Майче, честито - лека и безпроблемна.   preggo

# 37
браво майче, страхотна новина, лека и безпроблемна
ох, как искам и аз, но явно още съм дефектна след раждането, сигурно докато не заместя някое хранене няма да съм пълноценна жена  Embarassed

# 38
Майче, браво!!!! Супер!!!!! Стискам палци всичко да мине като песен и да си родиш прекрасно, кротко и поспаливо детенце!!!!
Аз хич не искам още. Ама хич Wink

# 39
момичета помагайте, имам въпрос, знам че е обсъждан много пъти но-малката падна настрани и си удари главата, рева доста, после понеже вече беше скапана, поигра още малко и сега вече спи, колко време трябва да я наблюдавам и за какво точно, не е през деня, явно ще спи, но се притеснявам, тя по принцип спи неспокойно,ох много ме е притеснила

# 40
  • Gabrowo->Sofia
Честитооооооооо Майчеееееееее  bouquet! Желая ти лека бременност и Петра да бъде послушна кака  Wink Ама вие съвсем по график се движите с Филков. Каза "наесен трябва да съм бремена" и ето!
Бубу, на вас само мога да ви съчувствам. Ние си останахме в старата квартира, но за сметка на увеличен наем.
Клара, не мога да отговоря на въпроса ти, но скоро четох нещо из форума ще го потърся и ще го копирам

# 41
  • Gabrowo->Sofia
Клара, ето това намерих:
"трябва да изплаче веднага, после да не спи 1 час, да следиш зениците, да следиш за повръщане, отпадналост, превъзбуда, дали спи повече или по-малко от обикновено. въобще за всичко различно от обичайното през следващите 2 дни."
а ти се успокой, бебетата са доста жилави. Надявам се всичко да е наред.

# 42
  • Пловдив
Еее,Майче,честито и от мен  EFP страхотна новина supermama леко бременеене!Кога ще ти е термина?
момичета помагайте, имам въпрос, знам че е обсъждан много пъти но-малката падна настрани и си удари главата, рева доста, после понеже вече беше скапана, поигра още малко и сега вече спи, колко време трябва да я наблюдавам и за какво точно, не е през деня, явно ще спи, но се притеснявам, тя по принцип спи неспокойно,ох много ме е притеснила

Клара,и Миа падна току-що преди да заспи след банята,разбирам те колко си уплашена/виновна и разстроена поне аз съм така /,дано всичко да е о.к и при нас и при вас  Praynig

# 43
мерси за инфото, дано да са добре, тя си игра около 30мин след падането, но почна пак да се катери, а вече беше доста несабилна и аз реших да я сложа да спи,вместо да я оставя да падне пак, а за настроенията, тя един ден е люта чушка друг е като аганце, така че няма как да видя нещо нестандартно,
лека вечер,

# 44
  • София
Клара

beba -  на глава ли падна малката - в смисъл удари ли си я. Ако я е ударила не бива да спи 2 часа след удара и 24 часа трябва да я наблюдаваш.....ако не е ударила главата няма страшно. все пак е хубаво да звъннеш на педи да кажеш за случката=

Иначе при травми на главата трябва да следиш за някой от  тези симптоми:
-загуба на съзнание, дори и за кратко
-повръщане
-шумно дишане или хъркане, ако детето по принцип не хърка
-трудно се събужда или е необичайно сънливо
-изтичане на бистра или кървена секреция от носа или ухото
-необичайно звучащ плач
-силно главоболие
-светобоязън

това са спешни състояния, при които незабавно трябва да се повика бърза помощ - ако минат 24 часа спокойно няма страшно. Но това ест само ко си е дръннало главичката.

А Филип е с одрана вежда и 2 цицини защото вчера събори дипломната ми работа - дървена пластика 1 м  и като падаше го е ударила по главата....но освен бойните рани нищо му няма  Praynig

Айде лека нощ  newsm46

Общи условия

Активация на акаунт