Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

 • 8 393
 • 333
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 41 180
Ами попитай го как точно си представя живота ви занапред? Отговорностите му - финансови и физически - ограничения ли са или ги приема нормално, като част от живота.

# 16
 • Мнения: 160
Напуска работа при положение, че сте с дете и чакате второ? Не е добре работата.

# 17
 • Мнения: 4 193
Заедно ли взехте решение за второто дете? Както го описваш не ми звучи като да е премирал от желание, нали от 2 години се е променил.

# 18
 • Мнения: X
Вероятно се е забъркал с някои от т. нар. групи от мрежовия маркетинг, които до една предлагат "здравословни" продукти.  Обаче, сериозно им е повярвал. Да напусне работата си в такъв момент, е абсолютно безотговорна постъпка!
Без сериозен и дипломатичен разговор, няма да се получи. Ако не става и тогава вече не знам...
 Съчувствам Ви.... Постъпил е страшно  глупаво и може би в един момент ще съжалява.

# 19
 • Мнения: 1 697
Аз виждам един стабиляга. Ходи си на стабилната работа, след края на работното време си ходи вкъщи да си изпапка вечерята, да обсъди поредния битовизъм с жена си, която чудесно го насочва кои хора са подходящи за общуване.
Приказка.
Но стабилягата нещо го треснало и сега не знае къде е, щото цял живот стабиляга - с физически и финансови отговорности. И вече не може да бъде нито насочван, нито ограничаван.

# 20
 • Мнения: 1 795
Хубаво да си гледа здравословния начин на живот, но това също не е евтино, а той без работа как мисли да я кара? И семейство да издържа, чакате и бебе?
Звучи притеснително последното, което споделихте.

# 21
 • Мнения: 802
Промит мозък, за съжаление така се получава от задълбаването в много конспиративни теории. Почти всеки ден се разправям с такива, няма оправяне. Каквито и доводи да им извадиш, нищо не е в състояние да ги убеди в обратното. Не знам какво да ти дам като съвет, може би с времето ще се убеди, че това са глупости или поне няма да допусни да му влияят в реалния живот. Но дали ще стане така или ще продължи да дълбае, нямам идея.

# 22
 • Мнения: 15 186
Няма лошо човек да го играе стабиляга - всеки има право да живее както си иска. Но ако искаш да си свободна птичка без задължения и отговорности не се жениш и не правиш две деца. А ако си ги направил, тогава вече си носиш отговорността и нямаш прав изведнъж да решиш, че не ти харесва така.

Към авторката - имам две познати, които изперкаха подобно, и двете вече са разведени.

# 23
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 17 918
Заедно сме от студенти над 10г., женени с дете и едно и на път.
Писнало му е още от студент да е сериозен и ангажиран. Сега иска да си навакса свободата. Намерил си е спасителен пояс...нещо което да го отвлича от действителността и рутината и да му вкарва нови дози интересност

# 24
 • Варна
 • Мнения: 24 861
Май няма да ви бъде като семейство. С изтрещял по някакви мании човек как се гледат и възпитават деца... Мен ще ме е страх да бъде около децата ми подобен ненормалник.

# 25
 • Мнения: 1 212
2020 е достатъчно крива година, че да си добавяте с радикални решения. И то по време на бременност!

Да се изнесе той или вие с децата временно, който от двамата има къде да отиде. Малко почивка и отрезвяване чрез временна раздяла, за успокояване на нерви, хормони и напрежение.

# 26
 • Мнения: 338
Не е мрежов маркетинг, алтернативни движения са. Винаги сме искали второ дете, а това го направихме, когато странностите му бяха е рамките на приемливото - тип всеки да си има хоби и интереси.

Търси работа, но и все мрънка как не искаш да работи повече на бюро, защото се чувствал зле физически и психически.

Съгласна съм, че явно търси разнообразие, но не е редно да е за сметка на семейството. Няма ден, в който да не се скараме...

Тревожи ме, че нещата наистина вървят към раздяла, а съм вложила мн емоция и време в тази връзка. Двамата сме сложили и чисто финансово в жилище, кола... Не бих искала децата да растат без баща, но и обстановката вкъщи е доста отровна. Признавам си, засега не намирам сили да го напусна. Колкото и да е странно ми е жал как ще го приеме той, но пък от друга страна на него не му дреме май много как приемам аз всичките му занимания

# 27
 • Мнения: 14 692
Да няма някакво психическо заболяване, което да се е отключило в даден момент от стрес и пр.? Би ли се съгласил на психиатричен преглед или поне психолог? Иначе, ако е добре психически, може да му подейства отрезвяващо напускането и да се осъзнае. Пък и ти по-спокойно ще караш бременността, ако си в по-небапрегната обстановка.

# 28
 • Мнения: X
Май няма да ви бъде като семейство. С изтрещял по някакви мании човек как се гледат и възпитават деца... Мен ще ме е страх да бъде около децата ми подобен ненормалник.

Ааааа, то тва нищо не е. Да поживеят още няколко години заедно и ще започне да ги храни с хапове и прахчета, разтворени в еди-ква-си вода.

Много куул ще е - като тръгнат децата на училище, вместо да им дават по 5 лева за банички и вода, ще им дават по 10 хапа. Joy

# 29
 • Мнения: 338
Да няма някакво психическо заболяване, което да се е отключило в даден момент от стрес и пр.? Би ли се съгласил на психиатричен преглед или поне психолог? Иначе, ако е добре психически, може да му подейства отрезвяващо напускането и да се осъзнае. Пък и ти по-спокойно ще караш бременността, ако си в по-небапрегната обстановка.

Ходихме на консултация след нервния срив, без негово особено желания. Изписаха му лечение, което той следва, но отново без желание. Заболяване не установиха, а временно неразположение, така да се каже. Но се опасявам, че тръгна ли си сега с детето, може и да отключи нещо необратимо

Общи условия

Активация на акаунт