Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 787
  • 333
  •   1
Отговори
# 240
Много ви е хубава раздумката, но защо така иронично спрямо йогата. Щом човека има и политически и хранителни мании, той е много далече от йога.
Казвам, понеже мен точно йога упражненията ме спасиха в тийнейджърството да не залитна по лош път, ами бързах да се прибера в 7 вечерта да си упражнявам шпагата.

Спасявала ме е и в по-късните години точно от бърнаути, които за съжаление за много чести сред младите в днешно време.
Но има нещо интересно, което прочетох като съвет от йога учител и то е преди духовните извисявания човек да се погрижи да създаде семейство и деца и да ги отгледа.
Само за това се включвам, естествено не е нужно да си променяте мнението, ама хич Simple Smile

# 241
Така де, ама моят бивш като се извиси, децата бяха малки. Явно не си е слушал учителя. Ама какво значение има, все ще се отгледат, нали?

# 242
Бианка, твоя бивш явно първо си е харесал йогинята и после си е намерил оправдание да не е с вас.
 За съжаление изглежда, че това му намерение си е го имало тлеещо в него много преди да чуе думата йога.
Ако тази беше ИТ специалиста, сигурно сега щеше да пише код.
Въобще всякаквите приказки за духовност са червен флаг дори за мен и най-вече се възхищам на хора, отрудени и заети с практични задачи. Там е интересното и полезното.

# 243
А, не, то се спомена в контекста на този "йогист" като смешна работа. То даже не е ясно дали духовните практики, по които е залитнал са йога...

# 244
Срещнали са се някъде на йога събитие, не на ИТ семинар Simple Smile А аз самата съм работила 8 години в ИТ сферата, без да харесам програмисти един код не знам. Съдба Simple Smile

В днешно време всеки - мъж, жена - може да зареже семейство, деца, живот и т.н. и да бъде свободен като птичка. Това са фактите. Трябва да се живее съобразно времената.

# 245
Да,трябва да се живее съобразно времената,но нещо рядко се чува за майки,които се извисяват духовно и си зарязват децата и задълженията.

# 246
Предполагам, че  има едно -две универсални  определения за добър баща и те са да не изневерява и да няма странични занимания.

# 247
Да не нанася вреди.

# 248
Така де, всичко извън фокус “жената” носи вреди.

# 249
Предполагам, че  има едно -две универсални  определения за добър баща и те са да не изневерява и да няма странични занимания.
Стига с тоя сърказъм Дренке.
Най-добрия баща е този, който обича майката. Има единици случеи, които остават такива и след като престанат да я обичат, но са единици.
Като се катурне гърнето пътища много, знаеш го.

# 250
Ако това същото, чисто по човешки отнесем и към майката? Аз съм от лошите, а ти?

# 251
Не всичко.
Но сякаш някак си е окей да ходи в клуба за игра на руска рулетка всеки последен петък от месеца, културно, с риза и връзка, а парите от залаганията да отиват за лечение на деца с увреждания.

# 252
Ем ти, Дренче, изхождаш винаги от принципа, а не от конкретния случай. Ти такъв тулуп ще го обичаш ли? Щото аз и да го обичам, той като е решил да обича събратята и каузите, мачът е свирен. Само ще се разсейвам от опитите "да си го върна" и децата ще страдат.

# 253
Какъв конкретен случай? Ти да не би да го познаваш, че тръгна и мен да питаш дали ще го обичам. За тоя, конкретния, тя казва, че си го обичала.
Освен това, някой горе направи генерално обобщение връз мое споделено, за мъже, чиито семейства аз познавам.
Ти като си избираш мъж, питаш ли приятелките си ще го обичат ли такъв, няма ли?

# 254
Според мен добрият баща е не този, който обича майката, а този който обича децата.

Общи условия

Активация на акаунт