Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 766
  • 333
  •   1
Отговори
# 285
Не сме по темата, но за Хербалайф. Имам позната, от години работи за тях. Не съм запозната с продуктите, но жената не е дала фира за толкоз време, обича си работата, има и резултати. Моя студентка влезе в чудесна форма с хербалайф, но те и отпреди не я харесваха колегите ѝ. Какво, да кажа на черното бяло ли? Всеки си му намира начина.
 Напоследък мен много ме зарибяват техни консултанти и винаги започват така (без да се представят) - ако се интересувате от здравословно хранене, заповядайте да ви консултирам, безплатно. Викам - Хербалайф, здравейте. И ги питам обикновено за 2-3 диети при някои болести, но и част от здравословното ежедневие -  да ми ги обяснят нещата. Те обаче все се оказват от тез, дето за първи път чуват такива работи. Много хора се бутат в млм за бързи пари.  
Кой къде и как залита, това е друга работа, но навсякъде си има и изключения.

# 286
Има изключения, да, но всичките са като сектанти. Винаги съм се чудила как уж интелигентни хора се поддават на такива пирамиди.
Да, много му е зле на мъжа ѝ, ходи по сбирки, води разговори на духовни тематики и спасява света.
А тя мята парцала с корема у тях. Що да не му извърти и една торта да го разведри малко. Или направо да покани сбирките у тях да ги въртят сектантите.

# 287
Подчертавам, дадох примера в отговор на Зло. Предлагам да не въртим около сектите, опасявам се че ше стигнем и до феминизма.

# 288
Не, феминистките са изпърдяни. Едва ли.

# 289
Хайде сега всички разведени да я нахъсате да се разведе.

Мъжът и е имал сериозен срив, в резултат на стрес в работата. 10 години са били хубаво семейство и вие я съветвате да го зареже ей така, защото е слаб в момента и се е поддал на нещо?

# 290
Не, не просто разведени - изоставени, подменени или излезли от фокус.
Да не се повтарям за личните истории.

# 291
Ще разкажа моето преживявяне с една от тези  фирмички-пирамиди а ла Хербалайф Grinning

В заведение една готина мацка около 25 ме доближи и се запознахме. Покани ме да излезем когато имам време в едно централно кафе. Навих се и отивам на другия ден в кафето както се разбрахме.
Тя там с още 5 човека, там беше и гаджето й. Сядам аз до познатата ми по заведението, а приятеля й срещу нея. Запозна ме с всички. И един след друг започват да ми разправят за продуктите на фирмата и да ми разправят какви чудотворни продукти предлагали, как не било пирамида и как можело да печеля десетки хиляди без да работя.

Аз почнах да се правя, че им се вързвам и звъннах на едно приятелче да дойде да се забавляваме с тези клоуни.

По едно време усещам мацката да си слага ръката на пакета ми и започва да го масажира, докато приятелят й отсреща ми обяснява врели-некипели Joy После дойде и моето приятелче, помайтапихме се с тях и се разотидохме.
Много слаб маркетинг като цяло, но масажа поне ми хареса Blush

# 292
Аз не съм разведена, никога не съм била в брак, за да се развеждам. Съветвам я да спре и да помисли за себе си. Какво чувства, какво иска, защо го иска. Да спре да го играе добрата съпруга с 2-те деца, мечта уж на чисто новия ѝ одухотворен мъж.

Братан, и аз имам подобни впечатления от тези с хапченцата. Тотални клоуни и мушмороци.

# 293
Мъжът бил с бърнаут. Бил зле, можело да се влоши. Трябва всички да му се въртят на пръсти и да го оставят да си живее живота. Въх, направо ще пусна една сълза...

И какво е тази майка егоистка да иска нормален баща за децата си. Не я е срам, я да ходи да примъкне още няколко гардероба и тежки чанти да и да чака с месеци, белким мъжа и реши да и помогне с нещо...

# 294
Братане, ти на това неработене ли му викаш?
😂

# 295
Мъжът бил с бърнаут. Бил зле, можело да се влоши. Трябва всички да му се въртят на пръсти и да го оставят да си живее живота. Въх, направо ще пусна една сълза...

И какво е тази майка егоистка да иска нормален баща за децата си. Не я е срам, я да ходи да примъкне още няколко гардероба и тежки чанти да и да чака с месеци, белким мъжа и реши да и помогне с нещо...

Не е нужно да му се върти на пръста, а да му помогне, ако има нужда от помощ.

Много сте странни някои, ако вие получите паник атака, хормонален дисбаланс, разболеете се от нещо, дали според собствените ви съвети, мъжът до вас да спре "да ви се върти" и да си мисли само за себе си?

Не ми отговаряй, форумните специлисти с ограничен опит са ми ясни.

# 296
Скрит текст:

Не е нужно да му се върти на пръста, а да му помогне, ако има нужда от помощ.

Много сте странни някои, ако вие получите паник атака, хормонален дисбаланс, разболеете се от нещо, дали според собствените ви съвети, мъжът до вас да спре "да ви се върти" и да си мисли само за себе си?

Не ми отговаряй, форумните специлисти с ограничен опит са ми ясни.
Ако получа нещо от горните се предполага, че ще потърся помощ и ще се лекувам. Също така това не ме извинява от грижите за семейството и детето/децата.
Авторката каза, че е направила опити нещата да се подредят, но не е станало. Човека не е болен и не взема мерки нещо да се промени. Съвсем различна ситуация от тази, която ти описваш.

# 297
Дано не ги получиш, както и по-страшни от тях неща, защото тогава сама да се лекуваш без подкрепа е много сложно.

# 298
Братане, смея се с глас😂😂😂, ама ти вярвам.Имам близка роднина занимава се с всякакви духовни практики ама не отказва и недуховни, даже си ги търси точно по такива групи, то не бяха будизъм, йога, постене според християнския календар, аа имаше някакви семинари по себепознаване и каквото се сетиш.Обаче никога нищо не е работила, някакси все се намира някой от групичката да и даде пари, да ѝ спретне ремонтче, да ѝ плати сметки , данъци, може и повече да поиска, ама никога не прекалява, изтръсква мъжа до определен лимит.
Така, че въпрос на време по тези сбирки да се намери някоя "духовно извисена" личност да има твоите вибрации, да бъде на твоето духовно ниво/ разбирай мноого високо и да не те занимава с "битовизми"😂/, да си намествате чакрите и тем подобни.

# 299
Авторке, искрено съчувствам..
Звучиш много разумно, мъдро и с желание да намериш изход от положението.
Дано се справиш с това по най-добрия за теб и децата ти начин!
Аз бих пробвала да го отрезвя и да се разделя временно с него, да му покажа ясно, че е преминал границата и да го оставя сам да вземе решение с нас или без нас ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт