Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 11 084
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
Така де, добре че е Ковид, че да се разберем кой кой е. Лошото е, когато хората се преоркриват по този начин, а са живяли така, сякаш не се познават Simple Smile

# 91
Братане, ти продължаваш да не разбираш, че има разлика да подкрепяш интересите на партньора, когато нямаш отговорности (като деца, например) и когато е решил да си вейне дупарата с бременна жена и дете да "спасява света".

Фанатични уклони не подкрепям и грам, това не са интереси, а глупащина.

Бази, аз не прочетох за някакъв екстремизъм и фанатизъм в него. Обсъждат си някакви медитации, хранене, политика. Сега ако мъжете определят като фанатици и глупачки половинките си, които се интересуват от астрология и хороскопи, то нещата масово ще загрубеят Grinning

Гордж, да.

Така де, добре че е Ковид, че да се разберем кой кой е. Лошото е, когато хората се преоркриват по този начин, а са живяли така, сякаш не се познават Simple Smile

Много на място е Дренка, както винаги Joy

# 92
Някой го манипулира отвън, и той е слаб и поддава. Страда семейството. Сериозен разговор с ултиматум, ако няма резултат всеки по пътя си. Дано авторката е финансово и материално подсигурена и има подкрепата на семейството си. Съпруга може да се възвърне ако види, че остава сам. Дано.

# 93
Ами, да това е фанатизъм на фона, че жената гърби сама вкъщи, а той го кара с аверчетата на "духовни практики". Тотална липса на емпатия, грижа за жена му, безотговорност, бягство от реалността. Като не може да носи на "скука" човек не създава семейство. Сетил се мамин той.
За жените залитащи по карти таро, астрология, нумерология да, смятам, че също са гламави, но ми се струва, че е малко по-различно от "алтернативните движения“. Жените с тези наклонности рядко ще видиш да си зарежат децата и да ръгнат на бири в парка.
А нейната грешка е, че си го е знаела какъв е, но си е мислела, че ще може да го "насочва".

# 94
Жените по-често мислят за последствията от действията си - това е.

# 95
Абе, въобще кво го оправдавате тоя? Напуснал работа с бебе на път, за да спасява света в парка с бира с ръка. Аз нямам нужда от спасение - жена му, малкото му дете и нероденото имат нужда. Да спаси тях. Аз ще се спася сам

# 96
Хобитата и свободното време са нещо чудесно и дори задължително,  но тук  откровено става въпрос за някаква  секта и това е опасно! Потребителите, които оправдават поведението на съпруга на авторката, явно не четат внимателно. Положението е сериозно, но има шанс той да се осъзнае.  Просто има нужда от помощ. Ако имате възможност отидете на семейна консултация. Поговорете и с близките му.

# 97
Абе, въобще кво го оправдавате тоя? Напуснал работа с бебе на път, за да спасява света в парка с бира с ръка. Аз нямам нужда от спасение - жена му, малкото му дете и нероденото имат нужда. Да спаси тях. Аз ще се спася сам

Има не един случай с мъже, които си плащат за свободата със солидна издръжка, чак до степен околните да се чудят дали са с всичкия си.
Ти го осъждай, кат искаш, дано да помага.

# 98
Papa, от една страна съм съгласна с Теб, но от друга си мисля - с какъв акъл при тези условия Авторката се е съгласила за второ дете?
Никой не може да ме убеди, че този мъж е бил перфектен и изведнъж го е ударил гръм и се е превърнал в йога хахавел. Жените имаме навика да си затваряме очите и да се заблуждаваме, че семейната идилия ще повлияе положително на партньорите ни. Дори сега той иска да посреща изгрева в парка, а тя си вярва, че ако го напусне, ще полудее. Какви секти и манипулации бленувате? Той не иска нея и децата, ние сме тръгнали да виним йогата...

# 99
По принцип не е невъзножно да си луднала от хормоните и да не се усещаш, но след това изречение:
Аз просто виждам, че не е човекът, когото познавам.
аз лично бих те посъветвала за временна раздяла.

Връщам се да чета.

# 100
Моят бивш денонощно говореше как семейството и децата са най-важното нещо на света Simple Smile Имахме доста големи успехи заедно откъм работа и т.н. И да, видимо изперка след раждането на третото дете. Не казвам, че не е имало червени лампи и преди, но изглеждаше като да държи много на нас. Изненади има и се случват, даже най-често точно когато жената е бременна или с бебе. Има някаква закономерност явно.

Повечето бракове, сключени около 20-25 години реално човек лети из облаците и не може да прецени накъде ще тръгне той или партньора след време.

# 101
Скрит текст:

Има не един случай с мъже, които си плащат за свободата със солидна издръжка, чак до степен околните да се чудят дали са с всичкия си.
Ти го осъждай, кат искаш, дано да помага.

Да, да. Ще помага. Ще носи децата из парковете, да им обяснява, че е супер герой. Той няма 2 по 2 в джоба да им купи по 1 сладолед...

Чайчееееее, Money

# 102
А, ние сме лесни, осъждаме или не, жената може да си помогне единствено сама. Лично аз не бих имала доверие на човек, склонен към подобни влияния и бих прекратила отношения с цел да предпазя децата си. По-добре да се изреже "ракът" навреме отколкото след години вече да е скапала и тя, а децата да са ощетени от такъв фриволник. каквото и да си говорим, подобни хора са недотави за родители, защото знаем, отговорността на моменти е смазваща.

# 103
  • София
Аз си твърдя, че той си е бил такъв. Утепляк.

# 104
И като го изреже нататък - какво? Ще продължава сама, с идеята че мъжете са прасета или ще търсим ново татенце?
Ако се разболее нещо психически - пак ли ще реже и хвърля?
Като почнете тъй - къв бил, къв станал. Хората по 20  и кусур години съжителстват и им идва като гръм...

Общи условия

Активация на акаунт