РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти

  • 306 123
  • 467
  •   1
Отговори
# 420
  • Мнения: 549
Ще я направя.Потекоха ми лигите.

# 421
  • Мнения: 663
искам да попитам за сиренцата от хепи - какво количество бира и брашно се слага???

# 422
  • някъде на юг
  • Мнения: 282
Зависи от количеството което ще панираш, трябва да е гъсто като боза.Аз го правя "на око".

# 423
  • Мнения: 663
мерси.ще се пробва  chef

# 424
  • София
  • Мнения: 3 872
yulinda, благодаря!  bouquet

# 425
  • Мнения: 4 358
Прочетох ви от 1 до 22 страница - голям съм герой newsm08.
Окото ми ( и вкусовите ми рецептори  Mr. Green) бяха привлечени от
Пица Верди, Панираните сиренца на Хепи, сосчето за дюнери,картофките соте (все не ми ставаха досега баш като в ресторантите), врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

# 426
  • Мнения: 225
Момичета страхотни сте Hug!Да похваля пицата на Sylya,стана страхотна!Видях че някой пита какво може да се направи с останало тесто-направих кифлички със сирене.По сполучливи никога не съм правила Grinning.Бяха мммммм невероятни.Утре пак ще си замеся от тестото ,пак за кифлички или нещо друго.....Още веднъж мнооого благодарности на  за рецептата
Успех на всички!  bouquet

# 427
  • гр. София
  • Мнения: 1 888
врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

Може ли малко по-подробно,че точно тази "врътка" съм я пропуснала? Laughing

# 428
  • някъде на юг
  • Мнения: 282
и аз да споделя, вчера правих пица "Верди" , но малко не прецених дебелината и малко я одебелих май трябваше да направя 2 пици.Иначе стана идеална.

# 429
  • Мнения: 168
имам пиатане за една рецептичка... може ли някой да ми каже как се прави тортата "крал луи", която се предлага в сладкарница "Романс" (тази в симеоново)? тортата е една шоколадова, но не е много сладка, може би има натурален (горчив)шоколад, ама не знам?!...

# 430
  • Мнения: 4 358
врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

Може ли малко по-подробно,че точно тази "врътка" съм я пропуснала? Laughing

на 3 стр се обсъждат принцесите Hug

# 431
  • гр. София
  • Мнения: 1 888
Благодаря. Laughing

# 432
  • Мнения: 7 433
имам пиатане за една рецептичка... може ли някой да ми каже как се прави тортата "крал луи", която се предлага в сладкарница "Романс" (тази в симеоново)? тортата е една шоколадова, но не е много сладка, може би има натурален (горчив)шоколад, ама не знам?!...
  А ,пък,''шоколадовия романс '' как се  прави?
  А ''пай Кейзе''?
  Май,ще пусна отделна тема за това....... Thinking

# 433
  • Варна
  • Мнения: 1 858
врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

Може ли малко по-подробно,че точно тази "врътка" съм я пропуснала? Laughing

на 3 стр се обсъждат принцесите Hug

Направо ми потекоха лигите за тези принцеси.Утре сутрин ще пи пробвам Hug

# 434
  • Мнения: 693
Сренцата на Хепи ми станаха страхотни. Направих ги по тези рецепта с настъргано сиренце и яйце и на топчета във фризера. Благодаря за рецептата  Hug . Извинявам се но не си спомням кой я публикува  Embarassed Определено я препоръчвам пред само кашкавал или сирене нарязано на хапки и замразено. Направих си и кашкавалени топчета но са още във фризера.

Общи условия

Активация на акаунт