Дистанционно обучение за учениците-Teмa 5

• 23 495
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Добре, различно е. Работи се по лечение и ваксина, но разработването и излизането на пазара изисква време. Вирусът няма да изчезне явно още години напред. Какво правим? Онлайн обучение и затваряне по домовете още 4-5 години? За мен е абсурдно.

# 121
Взимаме мерки и си реорганизираме живота за известно време, ако все още го имаме за най-голямата ценност.

# 122
  • Варна
Дистанция в истинския смисъл на думата! Прегради между чиновете! По-малко време, прекарано в затворено помещение! Разреждане на паралелките, за да се осигури действителна дистанция в час. Нищили сме го безкрайно дълго, колко още да се повтаряме? В момента нищо от това не е заложено и планирано.

# 123
Аз пък не съм съгласна с тези мерки. Децата да се чувстват все едно живеят във филм на ужасите.
Които иска да се дистанцира и толкова се притеснява за живота си, да си седи вкъщи. Другите да си живеят нормално. Защо заради на някой параноите всички да живеят в ограничения?
Много ме дразни соченето с пръст, "ти си здрав и не ти пука, но си ужасен човек защото заразяваш другите".

# 124
  • Варна
Ами щото това, че на теб не ти пука не значи, че на мен не трябва да ми пука! Предлагаме да има алтернатива за непукисти, ама не, и това не става! Откъде накъде? Ми ок, пускай си детето без мерки, бре, на мен не ми пука за твоето дете! Ти откъде накъде ще решаваш за моето? Не искам да го затварям вкъщи, искам да е в безопасност. Абе на патагонски ли пиша или ти целенасочено не вдяваш? Не била съгласна с това, не била съгласна с онова! Ми аз не съм съгласна с третото! И кво правим сега? Ама вие сте толкова нагли, че освен, че не сте съгласни ами не искате да дадете поне правото на избор на другите.

# 125
Аз пък не съм съгласна с тези мерки. Децата да се чувстват все едно живеят във филм на ужасите.
Които иска да се дистанцира и толкова се притеснява за живота си, да си седи вкъщи. Другите да си живеят нормално. Защо заради на някой параноите всички да живеят в ограничения?
Много ме дразни соченето с пръст, "ти си здрав и не ти пука, но си ужасен човек защото заразяваш другите".
И аз не съм съгласна защо не трябва да карам след консумация на алкохол. Ми, искам да се забавлявам и да си карам колата, когато аз преценя. Това да не караш пил е ограничение на моята свобода и не може заради параноите на някого да ме ограничават мен кога да пия и да карам. Който го е страх от пияни шофьори, да стои вкъщи.
Не съм съгласна да ме задължават да си слагам колан и да държа детето си в столче за кола. Като беше бебе, ревеше страшно много в столчето за кола. Представям си какви ужаси е изживяло детето.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 10:08 от Дъждец

# 126
Месечинка, няма смисъл ...

# 127
Ами щото това, че на теб не ти пука не значи, че на мен не трябва да ми пука! Предлагаме да има алтернатива за непукисти, ама не, и това не става! Откъде накъде? Ми ок, пускай си детето без мерки, бре, на мен не ми пука за твоето дете!!! Ти откъде накъде ще решаваш за моето???? Не искам да го затварям вкъщи, искам да е в безопасност. Абе на патагонски ли пиша или ти целенасочено не вдяваш? Не била съгласна с това, не била съгласна с онова! Ми и аз не съм съгласна! И кво правим сега???
Аз ще си го пусна! Само някоя умна глава да не измъдри нещо "умно" до тогава.
Аз не решавам за ничие дете. Те даже за моето не ме питат. Но това с разделители и маски и дезинфактанти ми е дошло до гуша. Твърдо против това съм.
Но както казах, мен никой не ме пита!
А избора според мен така или иначе никоя от нас го няма. Каквото решат това, но мнението ми по въпроса си е мое и мога да го споделям където си искам.

# 128
  • Бургас
Изтървах ви за един-два дни, колко много сте написали. Като ви чета в какви психози изпадате, че чак и опити за самоубийство само от едното стоене в къщи, започвам да се радвам, че съм интроверт и домошар. Живея в малък двустаен. Стоенето в къщи никога не ми е било проблем, даже го предпочитам. Имала съм периоди, в които не съм излизала с дни още много преди ИП.

# 129
  • Варна
Да, вярно, няма да паля повече. Тази потребителка, дето дори името и не мога да изговоря официално заявявам, че няма да я чета от тук нататък Grinning Да пише каквото си иска.

# 130
Да, вярно, няма да паля повече. Тази потребителка, дето дори името и не мога да изговоря официално заявявам, че няма да я чета от тук нататък Grinning Да пише каквото си иска.

Ха ха...Ето за това е важно качественото образование!

# 131
  • София

Явно не ти се случва достатъчно често, че да вземеш пък може би да се позамислиш малко и да се осъзнаеш.
Аман от безсмъртни!

# 132

Ха ха...Ето за това е важно качественото образование!
Абсолютно! 😅 но в много аспекти.

# 133
Съществува изразът " и ушите имат стени", въпреки че всъщност стените не са В ушите, а МЕЖДУ.
Както върви, тенденцията е да си завираме главите в пясъка, за да не би нещо да влезе в тях. То нещото ще си намери откъде да влезе, от по-открити и достъпни части ще е. Лошото е, че ще е в пъти по-неприятно и всеобхватно.

И понеже си говорим за идеи- а защо няма идея да се въведе масово седмично училище с интернат? Така родителите ще си ходят спокойни на работа, никакви ангажименти с никакви деца, изолирани и в контролирана среда с ограничен достъп на сигурно място???Laughing

# 134
Забавно ти е... Ако ти или детето ти са с астма, диабет или онко заболяване нямаше да е така!

Общи условия

Активация на акаунт