Какви жени харесват мъжете?

• 34 348
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 255
Както и мъжете,които не срещат достойната Wink

# 256
Вся и всьо около мен е така  -за жените няма достоини мъже, за мъжете няма достоини жени. Аз не ги разбирам , ама не се бъркам, не е моя работа.

# 257
Те и най-достойните, често не знаят какво наистина искат..

# 258
  • Агент под прикритие
Отговорът е лесен: още едни, дето са решили, че могат да поставят условия за това, което искат. Grinning
Достойни, недостойни, това е дрън-дрън. Болни илюзии в нечия глава.

# 259
Колкото и богата да съм - пак ще искам мъжът да е по- от мен.

Че да вземе нещо да те издразни, задето е по-богат и ти угажда. Да не е луд 😂

# 260
Точно с тов няма как да ме издразни..))

# 261
  • Агент под прикритие
Дрен, пари при парите отиват. Какво знаеш ти.... Grinning

# 262
Вся и всьо около мен е така  -за жените няма достоини мъже, за мъжете няма достоини жени. Аз не ги разбирам , ама не се бъркам, не е моя работа.
Нали мъжете са по-просто устроени? Следователно те си знаят възможностите, а и не се напъват много, много да се надскачат. За малко мъже всички жени са недостойни (като отклонение, майките им, които не са срещнали достойния така ги възпитават).
Докато, с извинение, но всяка кифла смята, че заслужава най-доброто. А то го няма в природата. Винаги има кусури.

# 263
Има и корекции, които далеч не са крещящи, но са дори по-скъпоструващи и пак може жената да си е меркантилна.
Както и обратното - всякакви напънати евтини тунинги, а мацката да си е просто тъпунгер, който си мисли, че е влетял в някаква класа след надуването на циците.
Всяка една поддръжка, дори на техника, струва пари. Няма как поддръжка на човек да не струва пари, дори без да се стига до фрапиращи крайности.
Аз не познавам човек, който да не обича парите. Така че обвинения и сочене с пръст, че някой бил меркантилен в днешно време са ми малко странни. Когато меркантилността обаче е показна и арогантна е неприятно за наблюдение. Иначе е ясно, че всеки се стреми към повече и не би отказал, нито би предпочел по-малко, ако има възможност за повече.

# 264
Всеки обича парите, но някой сами си ги правим. Да чакаш на друг без да правиш нищо по въпроса, че и изисквания. Няма нужда. Има и нетунинговани жени, които са меркантилни. Има тунинговани, които са страхотни като хора. Познавам две и по стечение на обстоятелствата и двете са юристи. Странно съвпадение, защото са от различни градове и не се познават.

# 265
Едни работят, за да правят парите.
Други намират лесен начин и работят върху себе си предимно, за да могат да правят пари наготово.
Въобще не виждам проблем с меркантилните и онези, които чакат на готово. Каквото търсят - такова намират. Има мъже, които специално си търсят меркантилни, тунинговани елементари за жени, защото не им трябва нищо друго, освен нещо, с което да се показват насам-натам и което да им роди няколко деца в знак на признателност, че имат достъп до няколко частни джета и могат да пекат кълки на частния плаж. Така че каквото почукало - такова се обадило. Simple Smile
Не виждам защо толкова много мъже така разпалено коментират подобни жени като хем не търсят такива, хем им бъркат в здравето.

# 266
Отговорът е лесен: още едни, дето са решили, че могат да поставят условия за това, което искат. Grinning

Душата, опитваш се да звучиш умно, ама логиката издиша доста. Естествено, че поставям условия на това, което искам, лол. Ако търся прав черен панталон за работа, няма да купя 7/8 чарлстон или карго панталон от сатен (да, и такава извратения съществува), пък ако ще пазарът да е залят само от такива. E, да, в хубавите магазини за дамска мода такъв панталон може да струва и 100 лв и трябва да мога да си го позволя, щом толкова ми знае балалайката. Това не е турски пазар, за да се пазаря - та да, в този смисъл не определям условията (цената), за която получавам панталона, но ако съм готова да я платя, е мой. И в края на краищата аз решавам.
А в случая дори говорим за хора, не за панталони - те се търсят взаимно, така че не знам дори защо се коментира несъществуващата ситуация, при която единият търси едва ли не отчаяно, а другият е в позицията на висш и склоняващ.

Поставям условия и ги поставям яко, и е свръхинтересно как това отсява грешните от правилните. Правилните считат желанията ми за подразбиращи се, грешните казват "много си претенциозна". Нещо повече - правилните  изразяват задоволството си от наличието на критерии - вербално и директно, в прав текст, не е моя интерпретация или "усещане". Та, върши ми идеална работа поставянето на условия. Simple Smile

И - не по твой адрес - трябва да отбележа, че ми оставя доста горчив привкус, когато стари ергени се считат за твърде висока топка за майки с деца, които едва ли не не са в позиция да имат критерии.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 19:10 от bambinnah

# 267
  • Агент под прикритие
Парите са средство, не цел. А който твърди, че ги обича, значи не е много наред в главата.

Скрит текст:

Душата, опитваш се да звучиш умно, ама логиката издиша доста. Естествено, че поставям условия на това, което искам, лол. Ако търся прав черен панталон за работа, няма да купя 7/8 чарлстон или карго панталон от сатен (да, и такава извратения съществува). E, да, в хубавите магазини за дамска мода такъв панталон може да струва и 100 лв и трябва да мога да си го позволя, щом толкова ми знае балалайката. Това не е турски пазар, за да се пазаря - та да, в този смисъл не определям условията (цената), за която получавам панталона, но ако съм готова да я платя, е мой. И в края на краищата аз решавам.
А в случая дори говорим за хора, не за панталони - те се търсят взаимно, така че не знам дори защо се коментира несъществуващата ситуация, при която единият търси едва ли не отчаяно, а другият е в позицията на висш и склоняващ.

Поставям условия и ги поставям яко, и е свръхинтересно как това отсява грешните от правилните. Правилните считат желанията ми за подразбиращи се, грешните казват "много си претенциозна". Върши ми идеална работа този метод. Simple Smile
"Душата", никой не говори за пазарене. Поне не и аз. Като не ти харесва даден "продукт" (условно да го наречем), иди, разходи се из пазара, има и други, разгледай, харесай си нещо. Ако не днес, и утре е ден, пак ще дойдеш, пак ще разгледаш.... И така.
Ако на този пазар, след няколко обиколки и няколко поредни посещения, видиш, че няма това, което търсиш, има и други пазари...

Само дето ако единственото нещо, което правиш, е да обикаляш по пазарите и накрая се връщаш вкъщи с празни ръце и мрънкаш постоянно, че не можеш да намериш това, което търсиш, е редно да се замислиш проблема в пазарите ли е или в теб. Защото на края на деня е важен крайния резултат, а не толкова пътя, който си изминала през деня. Пък тук можем цяла вечност да си дрънкаме за това що е то претенции и имат ли почва у нас, само дето това, което си говорим, няма никакво значение.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 19:27 от Phoenix Wright

# 268
Скрит текст:
Едни работят, за да правят парите.
Други намират лесен начин и работят върху себе си предимно, за да могат да правят пари наготово.
Въобще не виждам проблем с меркантилните и онези, които чакат на готово. Каквото търсят - такова намират. Има мъже, които специално си търсят меркантилни, тунинговани елементари за жени, защото не им трябва нищо друго, освен нещо, с което да се показват насам-натам и което да им роди няколко деца в знак на признателност, че имат достъп до няколко частни джета и могат да пекат кълки на частния плаж. Така че каквото почукало - такова се обадило. Simple Smile
Не виждам защо толкова много мъже така разпалено коментират подобни жени като хем не търсят такива, хем им бъркат в здравето.
[/spoiler]
Шест години съм живял с меркантилна жена преди да ми дойде акъла в главата. (да погледна на връзката ни от друг ъгъл)
Та има какво да кажем, за това коментираме.
Връзката с подобна жена е загуба на време, положителни емоции, абе на пълноценен живот.

# 269
Вие си лаладжийствайте тука. Ето, хората как действат. Joy
https://www.bg-mamma.com/?topic=1244438.msg41228023#msg41228023

Общи условия

Активация на акаунт