Какви жени харесват мъжете?

• 34 387
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 270
Не е важно как действат, а докъде стигат!

А иначе имаме вече 2-3 страници дилема: забих я в чалга клуб, защо отказва да слуша Моцарт с мен?

# 271
Тук едва ли Моцарт ще е препъни камъкът.

# 272
Къде по-вероятно е всички жени да са кофти, отколкото само нечий избор редовно да е такъв.

# 273
Не са кофти, прекомерно консумират.
Кофти е за мъже, които се оказват предимно материално и въобще ресурсно употребени. Да си плащаш за съжителството цял живот, защото животът е такъв - това е повече от кофти, вяско.
Не са малко мъжете, които не водят битки за имущество, но като дръпнеш чертата, пак жената е прецакана. Щото остава с децата и “кой ще я вземе” Simple Smile
Няма какво да им се дразним на мъжете, че и те вече си правят сметката, особено ако са опарени. Wink

# 274
Дренке, да не те е ухапал мъжки паяк, че си придобила такъв инсайт? Добра адекватност демонстрираш.
Вяско ги вяска много добре нещата, просто не жали мъжовете много-много. Ама и той го е ял дръвника, няма колебание, та го удря садистично Grinning

# 275
А не ли възможно жената сама да се е прицакала? И друг път съм го казвал, но малко жени ревнуват мъжете си. Повечето ревнуват това, което ще загубят след развода (дом, почивки и др. придобивки). За това са толкова яростни при делбата. Пример с гореспоменатата, в една от последните караници, аз и говоря за отношения, тя брои вилици.

# 276
Изтървах темата. За какво беше?

Вие си лаладжийствайте тука. Ето, хората как действат. Joy
https://www.bg-mamma.com/?topic=1244438.msg41228023#msg41228023

# 277
Почти съм убедена, че мъжете трябва И да раждат. Или поне да вземат майчинството.
Тва е.
Дидо, не е добре жена да обяснява на жена, че сама се прецаква. Мълча по въпроса Simple Smile

# 278
На много места по света има "бащинство", което мъжете си ползват с кеф и си гледат децата, отменят майката след първите месеци на майчинството, за да може да се върне на работа.
Има много места, където мъжете вземат попечителството над децата след развода и това не им пречи да намерят след време нов партньор и да имат и общи деца.
Щом се намират двама души и споделят общи разбирания, дали меркантилни или романтични, това е важното.
Няма как да искаме от романтик да се примири с меркантилен или да обвиняваме меркантилният, че не иска романтика и свещи от 2 лева. Различни вселени, различни пътища. Няма нужда въобще да се пресичат дори.

# 279
Пак е кофти избор, Дренка, кофти способност да прецениш човека, кепава решителност да действаш...да, никой не е длъжен да е добър в тия неща, което не променя факта, че проблемът си е в телевизора на оплакващия се.

Имал съм двама такива покрай мен, здрави, прави мъже, според които читави жени няма, всичко е леш, всички си мислят, че са им златни...и т.н. преекспониране на личните си несигурности в/у цялото женско съсловие (разбира се и обратното го има). На такъв дори няма смисъл да обясняваш, че хленчейки ти по този начин косвено обижда възхищението ти към жените, които цениш... защото може да се подведе, че го вземаш насериозно.

# 280
От многото жени със златни коя точно ще да е добър избор... Simple Smile
От многото мъже, дето обещават това, което искаме да чуем, кой не ще да е куцият кон... Simple Smile

# 281
Утре пак забърсваш нещо в чалготеката, после пак ѝ се дразниш, че слуша Азис. Още 2-3-5 пъти така и наистина почваш да си вярваш, че то друго няма. Нещо да смениш средата тва онова?... а, момент, ти си СИ в средата, според собствения си акъл. Ми...имам новини за теб, ама и те са кофти Sad
Да перифразирам онази японска мъдрост - на глупака и изборите му глупави.

# 282
Тука е изворът, вяско, не си ли го разбрал?
Simple Smile

# 283
  • Агент под прикритие
Утре пак забърсваш нещо в чалготеката, после пак ѝ се дразниш, че слуша Азис. Още 2-3-5 пъти така и наистина почваш да си вярваш, че то друго няма. Нещо да смениш средата тва онова?... а, момент, ти си СИ в средата, според собствения си акъл. Ми...имам новини за теб, ама и те са кофти Sad
Да перифразирам онази японска мъдрост - на глупака и изборите му глупави.
Ооооо, това за последствията от собствените избори и "средите" ми излезе пяна на устата да го казвам. Ама хора, дето не са свикнали да поемат отговорност за тия последствия и отгоре на това цял живот търсят само мекото на хляба, обикновено тръгват да ти обясняват колко грешиш и вдигат пушилка, само и единствено защото са се познали в думите ти.

# 284
Понякога обаче дори и да искаш да влезеш в дадени среди, не може да стане.
Въпреки интересите или възможностите ти.
Така че на такива хора наистина може да се окаже трудно да намерят партньор според критериите и разбиранията си.
Ако в града ти има само чалготеки, а ти искаш да забиеш на техно бар, но такъв няма, няма и как да смениш средата си. Това само някакъв общ, хипотетичен пример за среда и намирането на нова.

Общи условия

Активация на акаунт