Какви жени харесват мъжете?

• 33 571
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 375
А, тук това е вече друга работа. Въпрос на подход и изразяване. А не на сила и имане на топки.
Това е съвсем друга маджа вече.
То нагло демонстриране на сила на малко хора допада в каквито и да било връзки. Дори в политическото перчене.

# 376
  • Агент под прикритие
Виж сега, повечето мъже нямат нищо против това жената да има смелостта да прави нещо. Докато това нещо не им се натяква след това, всичко е ок.

Чисто хипотетична ситуация: ако става дума за това с такова си действие жената на предизвика скандал, а мъжът да решава нещата по мирен начин и след това жената да му опява, че е няма "топките" да каже истината в очите.... Е, това определено не е ок.
Ама жената си мисли, че след като е казала истината в очите, значи има топки. Пък това, че е предизвикала скандал в ситуация, когато е можело да мине и без такъв, майната му.

И масата случаи са такива. А не примерно ситуации от рода на жената да се похвали на мъжа си, че днес сама е свършила на работа това и това сама, защото никой друг от колегите и не е имал смелостта, а мъжът и да каже "Браво, гордея се с теб".

Та.... подход си е, но не само.

# 377
Топчийският разговоро го започнахме от тук:

Не знам каква харесват. Знам каква НЕ харесват - жена знаеща какво иска, жена, която е с по - големи топки от тях.

Абсолютно вярно. Потвърждавам. Ще добавя, че не харесвам и такива с по-големи мустаци от моите.
Trollface

Та - едно е жената "да знае какво иска" и да е силен човек, за което стана приказка в началото. В което лично аз нито един минус не виждам.
Съвсем друго - да не умее да се държи човешки, възпитано. Понеже перченето и грубостта се изключват в този случай. И пак - валидно е за всякакви отношения. Освен ако не иде реч за бой на ринга или за кеч-филми.

# 378
Тия "топки" според мен не означават толкова показна смелост, каквато е примерно скандалджийството, а повече способност за вземане на решение, с която (решителност) да отмениш една жена от бремето тя да прави всички избори, щото видиш ли ти много я обичаш и искаш всичко да е както тя реши. И най-силната жена понякога има нужда да е котенце, което да се сгуши в някого, вместо да прави поредния избор и за двама им. Избирането е доста изцеждащо занимание.
Особено ако и в работата ѝ се налага непрекъснато да решава нещо отговорно, понякога тя неминуемо ще иска вместо лендзене в стил мило, ще те заведа където кажеш, почивката вече да е планирана, избрана и организирана от скъпия.
Нищо, че ще го пореже с 56 подобрения после.

# 379
Васко, точно.

# 380
  • Агент под прикритие
Васко, само не разбрах къде е казано, че жената прави всички избори в една връзка. Сигурен съм, че има такива, но това са по-скоро изключения, отколкото правило.
И още едно противоречие видях: за това как силната жена иска да е котенце. Но противоречието е не в искането (в което няма нищо лошо), а в реализацията на това искане. Поне това показва практиката.

# 381
Феникс, ако се е стигнало до поставяне на топките на масата....тоест, жената да изохка от нерешителността на мъжа...вероятно тя прави повечето избори. И си плаче да бъде отменена с действия, вместо с поредната ода колко е добра и как ще бъде подкрепена, каквото и да реши.
Второто, както сам казваш не е противоречие, а просто разминаване с действителността. Не че тя не иска да е котенце чат пат, просто не всеки може да я превърне в такова.

# 382
Тъй. Имам такива познати. Тя все решавала всичко.

Инак няма против той да върши цялата домакинска работа. Trollface

Няма пълно щастие... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 383
Инак няма против той да върши цялата домакинска работа. Trollface
Че той кат няма топки не значи, че няма и ръце я.

# 384
  • Агент под прикритие
Васко, както казах преди, ако всички жени си гледаха интереса и вместо да охкат, си намираха други мъже, които отговарят на техните "изисквания", СО щеше да е пустош, защото нямаше да има истории, които да се разказват.
Защото всички много добре знаем на приказки какво трябва да се прави, само дето на практика се получава съвсем друго.

И продължавам да твърдя, че знаците за това са били налични още в началото, но те умишлено са си затворили очите.

# 385
Е, сега Феникс, може да са си го харесали за други (макар и никому неизвестни) качества. И да искат само малко да му дооправят настройките. И мъжете правят опити да си тунинговат жените. Като характери имам предвид. Трябва ли да утрепеш цялото прасе ако ти се хапва пача от един крак и опашка само?

# 386
Не е баш така винаги.. някои толкова се напъват и преправят, че минават месеци докато се усетиш..

# 387
Ей, добре, че ни е един Вяско да обЯсня кое как е. Инак все замеряне с топки ще има.

# 388
Толкова по темата за силните жени и топките им..)

“Знаете ли, има едни такива мъже... дето всички твърдят, че ги няма. Никой не ги познава, но някак за тях всеки е чувал.
Едни такива мъже, на чиито кости сякаш са издълбани ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО!
Подлост в тях не съществува.
Нито безчестие.
Нито двуличие или пък коварство.
Те не изменят! Нито на себе си, нито на ближния!
Има едни такива мъже, за които да бъдат мъже е издигнато в култ. Те знаят, че това не е даденост, а титла, която се носи с гордо вдигната глава, но чак когато я заслужиш. МЪЖ е титла. МОМЧЕ - природна даденост! И някак твърде много пораснали момчета, нестанали мъже, има на тоя свят...
Той ли? Думата му на две не става! Речено ли е, сторено е. Точка!
Знаеш ли какво е да имаш до себе си такъв мъж? Какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаеш ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази... с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко! Той знае, че си! Никога няма да оспори това. Просто с него можеш да си позволиш да си каквато си поискаш... дори слаба!
А тези ръце, вярвай ми, те са видели много. И труд, и борба, и загуба... загрубели и често изморени. Благодарност не получили. С целувка недарени! Но са там! И се борят... и ако ръцете, можеха като очи да говорят, щяха само да кажат: "Давай живот! Само това ли можеш! Давай! Аз мога още!"
А странно е как някой дарен с толкова сила, може да съдържа в себе си толкова нежност. Нежност, но не към всяка. Не! Само към една. Винаги е само една. В живота на този мъж, жената е една. А тя се появява едва, когато я е заслужил. И той го знае. И сякаш се подготвя за този миг. И знае че жената, онази истинската, ще го завърши. Без нея не може да завърши пътят, по който е поел и знае, че този път не може да го извърви сам.
И тези мъже ценят жената до себе си - знаят колко трудно е било да я заслужат.
Да я изгубят заради глупост ли? Не! Никога! Та кой сам се отказва от въздуха в дробовете си? Кой сам се отказва от биенето на сърцето си?
Дай му всичко. Можеш! При него ще е в безопасност.
Да те нарани? По скоро ще нарани себе си!
Да те предаде? Все едно предава себе си!
Има едни такива мъже дето не питат помощ трябва ли ти? Те наблюдават! Не питат! Решават проблема преди още да се е превърнал в проблем. Без въпроси!
Има едни такива мъже, които се будят рано за да бранят съня ти. Той ли? До него можеш да си всякаква - дете, жена, майка... можеш да си всичко, което МОЖЕ да бъде една жена. Всичко! Можеш да си винаги обичана, дори когато не си съвсем за обичане.
Той е до теб! Не крачка напред. Нито пък крачка назад. Точно до теб. Рамо до друго рамо.
Прави те по-смела! По-дръзка! По-жива...
Знаеш, че и да паднеш, има кой да те хване. Изпълва сърцето ти с кураж. "Ти можеш!" "Вярвам в теб!" " По-силна си отколкото мислиш!"
Има едни такива мъже дето са силни на дела.
Не казват какво ще направят. Правят го!
Дали ще ти засади цвете или ще ти вдигне дом.
Жаден, първо на теб ще даде да пиеш вода.
Измръзнал, теб ще завие първо с одеалото...
Има едни такива жени, дето твърдят, че такива мъже няма! Очите ли не са им стигнали? Душата ли? Не знам! Но знам едно, такъв мъж трябва да го заслужиш. Как ли? Просто е! Бъди ЖЕНА!”

Мария Миразчийска

# 389
  • Агент под прикритие
Е, сега Феникс, може да са си го харесали за други (макар и никому неизвестни) качества. И да искат само малко да му дооправят настройките. И мъжете правят опити да си тунинговат жените. Като характери имам предвид. Трябва ли да утрепеш цялото прасе ако ти се хапва пача от един крак и опашка само?
Тая цялата концепция с "донастройката" е сбъркана. Ако някой иска да се промени (заради някой друг или не), то ще стане само ако той го поиска и няма сила на света, която да го накара насила.
Когато чуя някой да каже, че бил променил човека до себе си с поведение, само леко се подсмихвам и нищо не казвам. Защото само те така си мислят. Той се е променил, защото той е пожелал в следствие на това поведение, но наличието на такова поведение НЕ е гаранция за успех.

Уинг, моята практика показва, че и най-добрите актриси се изпускат до три-четири месеца минимум веднъж, а най-често това става още преди третия месец. Някои знам, че го забелязват до шест месеца. Всичко над това, особено ако се е случило няколко пъти, си е умишлено затваряне на очите.

Босилке, теориите ние всички много добре ги знаем. Практиката е важна, не теорията. Защото на теория е едно, а на практика обикновено става друго....

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 17:48 от Phoenix Wright

Общи условия

Активация на акаунт