Какви жени харесват мъжете?

• 33 604
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 360
  • Агент под прикритие
Не знам каква харесват. Знам каква НЕ харесват - жена знаеща какво иска, жена, която е с по - големи топки от тях.
Хаха, абсолютно вярно. Когато чуя жена да ми говори за "топки" и бягам през девет планини в десетата.
А като започнат да се бият по гърдите И че имат такива, а други (вкл. мъжете) нямали, бягам още по-надалече. Grinning

# 361
Е, малко трудно е да знаеш как да постигнеш нещото, пък да не си наясно какво е.
Обратното(първото) по вашите критерии често си съществува самостоятелно, на и до ниво - искам. Ми, искай си.

# 362
  • Обран бостан ;)
Ползвай градация, Бънди.
Добро качество  е първото.
По-добро е второто.
Точно !

Как беше онова, едно да искаш, друго да можеш, три, четири, пет и т.н. да го направиш.

# 363
Не знам каква харесват. Знам каква НЕ харесват - жена знаеща какво иска, жена, която е с по - големи топки от тях.
Хаха, абсолютно вярно. Когато чуя жена да ми говори за "топки" и бягам през девет планини в десетата.
А като започнат да се бият по гърдите И че имат такива, а други (вкл. мъжете) нямали, бягам още по-надалече. Grinning

За чии топки?
Ако е за нейните - бива да бягаш. Макар че - пак зависи...Има и по-широко скроени, които ще да поостанат. Дори да е от чисто любопитство.
Ако е за твоите - не виждам причини. Освен ако обсъждането е в негативен аспект. Тогава обаче бягството не помага.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:09 от Judy

# 364
  • Агент под прикритие
За чии топки?
Ако е за нейните - бива да бягаш. Макар че - пак зависи...Има и по-широко скроени, които ще да поостанат. Дори да е от чисто любопитство.
Ако е за твоите - не виждам причини. Освен ако обсъждането е в негативен аспект. Тогава обаче бягството не помага.
Е, хайде сега.... сигурно падаш от луната. Grinning
Когато някой (особено жена) тръгне да се бие по гърдите с думата "топки" в устата, акцента НЕ е че той има, а че другите нямат.

Само дето, ако другия наистина няма в преносния смисъл на думата, това поражда въпроси, първия от които е какво прави въпросната с него на първо място.
И другото нещо, което никога не ми е било ясно, е какво се очаква да постигне човек, като каже на някой, че нямал топки. Освен това, че открито се заяжда, защото друга практическа полза от подобно изказване аз НЕ виждам. Е, хубаво, ще го кажеш, ама нещо ще се промени ли, що ли... Пък ако стигнеш дотам да започнеш системно да се повтаряш, се връщаме пак на породените въпроси. Simple Smile

За чии топки?
В Тайланд съм чувал, че е възможно. То си е за страх направо.... Grinning

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:39 от Phoenix Wright

# 365
Една двойка не може да вирее в условията на конкурентност и надцакване. Когато единият остава с усещането, че другият не му е на нивото (дори да е само субективно), вместо да се препират постоянно, по-добре да си търсят парньор, с когото могат да се сработят с по-малко търкания.
Кой имал повече акъл, топки, пари... защо да  предиряш на някого, като можеш да се насочиш към достоен по твоите разбирания партньор.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:47 от SamoDiva

# 366
Ако това важи за всички мъже, тогава аз не съм мъж. Жената до мен не се страхува от нищо и аз я харесвам и обичам ужасно много.

# 367
  • Обран бостан ;)
Нали ?

А се чудя ако взема, че в началото не харесам жена с по-големи топки, а после си променя мнението, порастват ли ми по-големи или какво ?

# 368
Не, просто ще си променил мнението и вече ще знаеш, че и жени "с по-големи топки" са обект на харесване.
Сега с твоите какво ще стане - не знаем. Надяваме се да съобщиш.

# 369
  • Обран бостан ;)
Снимка преди/след ли искаш Trollface

# 370
Достатъчно е "да ни съобщиш". Нали това се питаш - какво ще стане. И ние това се питаме. Така всички ще разберем.
Сега - принципни хора сме. Ще си вярваме!

# 371
  • София
Не е лошо да има топки, да. Simple Smile
Защо непременно да не е добре. Невинаги трябва да се търси нещо под вола. Simple Smile

# 372
  • Варна
По мъжки, отново буквалисти. Не сте наясно с женските метафори. Някои мъже са еманация на женски органи. Там няма какво да търсите.😄

# 373
  • Обран бостан ;)
По мъжки, отново буквалисти. Не сте наясно с женските метафори.

Лично аз си падам по буквалистки (да се върнем на темата все пак). Метафористките наистина никак не са ми на сърце, щото тя казала едно, аз съм рабрал друго и после "що стана, та не вечерАхме".  Trollface

# 374
  • Агент под прикритие
Не е лошо да има топки, да. Simple Smile
Защо непременно да не е добре. Невинаги трябва да се търси нещо под вола. Simple Smile
Проблемът никога не е бил в имането или нямането, а в това, че някои обичат да ти ги навират в лицето. Един вид състезание на кой са по-големи. Това дразни.
Тия взаимоотношения трябва да са връзка, не състезание.

Общи условия

Активация на акаунт