Какви жени харесват мъжете?

• 33 574
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 390
Да, променил се е защото сам иска, но го иска, защото примерно я обича и се стреми да е все по-добър човек не за вселената като цяло, а конкретно за нея. И няма лошо Тя да му подскаже как. Когато критиката е отправена с внимание и разбиране към критикувания се случва и нещата с донастройването да проработят. Това с "топките" е крайност разбира се, директно обявяване на война. Чух от познат как истината било, че хората се карат защо цигарите били оставени на масата, а не под масата примерно. Някакъв опит за глобален извод беше, че в същността си всички сме дребнотемни еснафи, все пак в материален свят живеем, трябва да борим с бита. Отвърнах, че за простотии се карат простаците. А се сетих за това покрай епопеята с топките. Тя е следствие на нечий хоризонт, не е корена на проблем. Всички искат да живеят добре един с друг. Тези, които могат да подходят с разбиране към нечий кусур се случва да успеят в изглаждането му по взаимно желание. Другите вадят обвинения, ножове, топки и минават в следващия рунд.

# 391
Тия "топки" според мен не означават толкова показна смелост, каквато е примерно скандалджийството, а повече способност за вземане на решение, с която (решителност) да отмениш една жена от бремето тя да прави всички избори, щото видиш ли ти много я обичаш и искаш всичко да е както тя реши. И най-силната жена понякога има нужда да е котенце, което да се сгуши в някого, вместо да прави поредния избор и за двама им. Избирането е доста изцеждащо занимание.
Особено ако и в работата ѝ се налага непрекъснато да решава нещо отговорно, понякога тя неминуемо ще иска вместо лендзене в стил мило, ще те заведа където кажеш, почивката вече да е планирана, избрана и организирана от скъпия.
Нищо, че ще го пореже с 56 подобрения после.

Именно това означава.
Да ти стиска да взимаш планирани решения и да ги отстояваш.
Което си е винаги позитив. За всеки човек. От всичките му 30 + пола по света.

# 392
Зависи от гледната точка. Ситуативното мислене е важното всъщност. Плановете са, за да се объркват.
Толкоз за топките.

# 393
Едното не изключва другото. Ясно е.

# 394
Да, променил се е защото сам иска,

Което си е съвсем естествено.. Напасване.
Едва ли ,можеш да срещнеш някой по твой образ и подобие..а сигурно би било твърде скучно.
Но да срещнеш, да се опознавате и да имаш "топки" да си себе си и да проявяваш разбиране към другия..се случват нещата лека полека Simple Smile

# 395
Тия "топки" според мен не означават толкова показна смелост, каквато е примерно скандалджийството, а повече способност за вземане на решение, с която (решителност) да отмениш една жена от бремето тя да прави всички избори, щото видиш ли ти много я обичаш и искаш всичко да е както тя реши. И най-силната жена понякога има нужда да е котенце, което да се сгуши в някого, вместо да прави поредния избор и за двама им. Избирането е доста изцеждащо занимание.

Ей това изказване мен като жена ме размазва.
А какво искат мъжете, не знам. Хем да не ги натоварваш, хем пък като правиш всичко сама им отнемаш мъжествеността.

# 396

Ей това изказване мен като жена ме размазва.
А какво искат мъжете, не знам. Хем да не ги натоварваш, хем пък като правиш всичко сама им отнемаш мъжествеността.

Криси отново ми взимаш думи от устата, като че ли днешните мъже чакат всичко на жената до себе си.,да гледа децата,да изкарва пари ,да върти къщата...и като се обърнеш живота минал

# 397
Хепи, децата трябва да се бутат възможно най-често на бащата, за да може мама да си почине.
Хайде няма да му убиваме мъжествеността с битовизми: то сега всичко е лесно, перални, миялна, прахосмукачка робот, битовизма е решен. Но там да си общуват по мъжки, да обменят енергии, абе да правят каквото знаят, само и само да ни оставят да излизаме.

# 398
Харесват лоши момчета и мъже,защото онея са самонадеяни и имат свръхсамочувствие,но то е временно,защото  годините не прощават.Днешният Казанова утре няма да е вървежен! Ще оплешивее,ще пусне корем ако не дъни у фитнеса,ще стане раздразниетлно старче с претенции към 40-те(не всеки ест),но плебейските(хаха) маниери ще си останат,защото нашият още си мисли,че ще има съшата бройка фенки ,както преди 15 год.,но ще се намери някоя млада филирана джуФка да му разкаже играта...
А добрите момчета си остават сами или се хващат с някоя нелицеприятна компютърджийка ,която се чудиш що за джендър е.
Ех,колко такива симпатични мъже съм виждала с едни злобни подобни същества които са им стъпили на вратовете.И за жалост ги срещам тия свестни момчета когато вече са заети! Пуст късмет!

# 399
Аз споменах топки ... Ще се опитам пак да обясня макар че някои разбраха какво казвам.

При условие, че работя с ненормално работно време, изкарвам някакви смешни пари, оправям се сама по някакъв начин, знам какво искам и мога, мъж за какво ми е? Освен за донор на генетичен материал?
Знам си силните и слабите страни, знам какво е компромис и търпение. Нямам 35 години все още. Сама съм и съм мъжко момиче - оправям се колкото и както мога, но самотата тежи.

Мъжете в моята категория са работохолици, алкохолици, мамини синчета, счупени- имат проблем с доверието и себе си.

# 400
  • София
Не знам каква харесват. Знам каква НЕ харесват - жена знаеща какво иска, жена, която е с по - големи топки от тях.
Хаха, абсолютно вярно. Когато чуя жена да ми говори за "топки" и бягам през девет планини в десетата.
А като започнат да се бият по гърдите И че имат такива, а други (вкл. мъжете) нямали, бягам още по-надалече. Grinning
Съгласявам се. И аз ако бях мъж, и аз щях да бягам от жени с топки. И заради изказа също. Няма нищо женско в топките. Нито в "циците".
А да имаш и двете, те прави неприятно същество с мъжка енергия, облечено в женско тяло.

# 401
Зуки, без да го приемаш навътре, но ти нямаш топки. Не се справяш никак, просто нещата се случват около теб.
Дано до 35 години поузрееш малко.

# 402
Зуки, значи ти си от счупената категория, затова си се сдобила и с топки.
И какъв мъж очакваш, като ти и топки си имаш. За самотата не разбрах защо я намесваш, след като - за какво ти е мъж.
Simple Smile

# 403
Зуки, пробвай с някой счупен, така ще сте на една вълна.
Аз израза : за какво ми е мъж не го разбирам.
Мъж ти трябва за разходки, ресторанти, кръчми, екскурзии, секс и за да си вечеряте заедно. Ако това те удовлетворява да го правиш сама, тогава наистина не ти трябва мъж.

# 404
На мен никога не ми е трябвал "мъж" извън леглото. Трябвал ми е "другар", защото самата самота понякога убива. Да нямаш с кого и две приказки да си кажеш, с кого да отидеш някъде, с кого да си изпиеш бирата... била съм доста време така. Иначе, "мъже" си намирах, но не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт