Какви жени харесват мъжете?

• 33 515
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Освен това не всичко подлежи на корекция. Да видя как ще удължат едни къси крачета... Smirk
Може и да е възможно, но безкрайно болезнено.
А за ръст - имах един дребен съученик, за когото чух, че е пораснал до по-нормална височина. Не зная пил ли е нещо, той живее в чужбина.

# 526
Освен това не всичко подлежи на корекция. Да видя как ще удължат едни къси крачета... Smirk

И това го има от години:
https://www.puls.bg/estetichni-protseduri-c-27/udlzhavane-na-kra … e-sluchva-n-24873
Човек трябва съвсем да се е смахнал. Много по-полезен в този случай би му бил един читав психолог. А защо не и психиатър.

# 527
  • София
Звучи ужасно. Продължително, болезнено, скъпо, и с кой знае какви последствия в бъдеще. По-добре едни токчета. Ама за мъжете няма какво да се направи, пък за тях ръстът е и по-важен.

# 528
  • София
Красотата е в разнообразието.

# 529
Мъжете не харесват корекции, а жени с естествено прекрасно тяло от майката природа. В смисъл харесват жени, които нямат нужда от корекции. Smiley
Че те такива колко ли да са я? Аз подкрепям жени с диспропорционална конституция в избора им на външна намеса. Всеки има право да се почувства красив, независимо чий таргет се смята, че е или би бил.

# 530
Ох, труден въпрос! Аз бих казала от моя гледна точка - "луди за връзване".
Такива, с които утрешният ден не ти е сигурен, но въпреки това си затънал до шия (айде няма да казвам в какво! Joy)
Хич и не се заблуждавайте, че ослепителните красавици с добро сърце печелят принца на бял кон...
По-скоро обратното! Joy
Ама, не е ли по-добре мъжете да си кажат, вместо ние да ги обсъждаме тук? Joy

# 531
  • София
Ама, не е ли по-добре мъжете да си кажат, вместо ние да ги обсъждаме тук? Joy
Смеят ли? И без това са оплювани за участието си тук.

# 532
  • Пловдив
Все още не съм виждал изплашен мъж във форума. Smiley По-скоро някои от тях нямат желание.

# 533
  • София
Еха, как се брани мъжката чест

# 534
  • София
Ай, ся. Simple Smile Как си кореспондират тези неща? Simple Smile

Иначе, предполагам, мъжете харесват най-различни жени. Няма единен еталон за харесване.
А, каква ще им се падне, отделен въпрос. Simple Smile
Това впрочем, мисля, че може да е подбно и за жените. Simple Smile

# 535
Скрит текст:
Ай, ся. Simple Smile Как си кореспондират тези неща? Simple Smile
Иначе, предполагам, мъжете харесват най-различни жени. Няма единен еталон за харесване.
А, каква ще им се падне, отделен въпрос. Simple Smile
Това впрочем, мисля, че може да е подбно и за жените. Simple Smile

Каквато - такава, важното е да падне нещо, че иначе - сушата, кишата и международното положение...

# 536
  • София
И котки.

# 537
  • София
Никак не кореспондират. При жените е често явление. Simple Smile
Сериозно - естествено, че само се бъзиках как мъжете ги е шубе да си кажат, а Жребчо веднага реши да защити честта ви. Сякаш мъж не може да се страхува

# 538
  • София
Сякаш мъж не може да се страхува

Ооо, може и как още. Случвало ми се е и то неведнъж. Е, не е и система, де. Simple Smile
Но не мисля, че ще ми падне реномето, ако го кажа. Simple Smile

# 539
  • Варна
Уплашени -не, но изумени има.😄

Общи условия

Активация на акаунт