Какви жени харесват мъжете?

• 33 217
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Ти нямаш ли си цели и за 2та, ами чакаш на жената и нейните цели.
Сега да не кажеш, че искаш жена с апартамент, а ти да се нанесеш у тях?

# 901
И аз съм девствена бе. За всеки, който ме награби с език, или каквото там има, без да се усеща. Обаче форумът знаее, че знае Simple Smile

# 902

Аз си имам свой цели и не държа да обременявам някой с тях , според мен всеки трябва да гони свойте собствени цели дали професионални , спортни или т.н.  Аз апартамент си имам , ако искаш заповядай на кафе Wink Такива коментари , агресивни са абсолютно излишни според мен .

# 903
  • София

Кво викаш, Тангра, само единият може да има цели Joy

Мен ме загуби на секса обаче Joy Как ще не е важен?

# 904

Под секса не е важен , имам в предвид , лично според мен за да си паднеш с даден човек в леглото понякога са нужни дори години от личен опит , така че според мен дори секса да не е върховен с нужното желание и време това си идва на мястото , ако привличането все още е на нужното ниво.

# 905
  • София
Скрит текст:

Под секса не е важен , имам в предвид , лично според мен за да си паднеш с даден човек в леглото понякога са нужни дори години от личен опит , така че според мен дори секса да не е върховен с нужното желание и време това си идва на мястото , ако привличането все още е на нужното ниво.

Еми... тук моите виждания и опит се разминават... Вярно, че трябва време за отпускане и сработване, ама веднага си проличава с кой има потенциал и с кой нада.

Скрит текст:
Няма как да връщам съобщения, ако са изключени личните Wink

# 906
  • София
Аз си имам свой цели и не държа да обременявам някой с тях , според мен всеки трябва да гони свойте собствени цели дали професионални , спортни или т.н.  Аз апартамент си имам , ако искаш заповядай на кафе Wink Такива коментари , агресивни са абсолютно излишни според мен .
Нищо лично, колега! Коментарите ми са следствие от други скорошни теми във форума. Нямат отношение към теб. Съгласен съм за целите. Не споделям, че те заместват външността, но това е личен избор и всеки сам си решава. Внимавай с поканите, ще взема да се възползвам Simple Smile

Анджак, де! И аз там се изгубих.
Понеже съм си скромен по природа, а и реалист. Знам, че няма смисъл да се целя в дама със супер високи цели. Защото неминуемо ще е за сметка на друго.
Но и такава без грам цели също не става. Та някакъв умерен баланс с целите. Да сме реалисти, все пак Simple Smile
А и мойта таргет група, вятър ги вее ... бъзикам се ...

# 907
  • Варна
Иначе единствената причина да си стискам зъбите е, ако не желая другият човек да ме целува.
ъ-ъ, не е ли някак по...практично когато не ти се целува...знам ли, примерно да не се целуваш... вместо да стискаш зъби в кръгова отбрана

Попринцип да Joy Ама предполагам има случаи, в които се получава точно така. Този на Равена е мъж, пък явно и някакво дърво. Хем не иска да я целува, хем явно не може и да я отблъсне (сигурно да не излезе женчо)... и така се стига до такава нелепица Joy

Иначе на мен ми се е случвало да ми налетят без мое желание, ама примерно се дръпвам, че и шамари съм раздавала Joy

А какъв е най-деликатния и добър начин да отблъснеш една жена, в случай, че не ти е по вкуса? (По възможност без да я обидиш)
Баналните оправдания. Главоболие, важен ангажимент.😄

# 908
Дренче, ти се включи от името на мъжа. Да има баланс. Ти винаги знаеш на мъжа какво му е. Smiley

# 909
Аз си имам свой цели и не държа да обременявам някой с тях , според мен всеки трябва да гони свойте собствени цели дали професионални , спортни или т.н.  Аз апартамент си имам , ако искаш заповядай на кафе Wink Такива коментари , агресивни са абсолютно излишни според мен .
Нищо лично, колега! Коментарите ми са следствие от други скорошни теми във форума. Нямат отношение към теб. Съгласен съм за целите. Не споделям, че те заместват външността, но това е личен избор и всеки сам си решава. Внимавай с поканите, ще взема да се възползвам Simple Smile

Понеже съм си скромен по природа, а и реалист. Знам, че няма смисъл да се целя в дама със супер високи цели. Защото неминуемо ще е за сметка на друго.
Но и такава без грам цели също не става. Та някакъв умерен баланс с целите. Да сме реалисти, все пак Simple Smile

Заповядай , няма страшно Simple Smile

# 910
  • София
Скрит текст:

Що бе Тангра, ами ако целите на жената са уютен дом, семейство и (за)доволен мъж? Ще я върнеш ли? Joy

Иначе винаги всичко е в баланса... Не знам защо за толкова хора все е или/или.

# 911
Дренче, ти се включи от името на мъжа. Да има баланс. Ти винаги знаеш на мъжа какво му е. Smiley
Нефелен е. Рекох да помогна малко, но не знаех, че целувките  с език са задължително двустранно приятно изживяване, защото няма начин да не са, щом поне единият има желание.
Simple Smile

# 912
Нефелен е. Рекох да помогна малко, но не знаех, че целувките  с език са задължително двустранно приятно изживяване, защото няма начин да не са, щом поне единият има желание.
Simple Smile
Което ми напомни за един в миналото дето с език чак сливиците ми облизваше, а в лицето бях мокра сякаш крава ми е лепнала един език. Толкоз мокри, чак течащи целувки не съм имала оттогава, но и не понасям. И понеже бях неопитно девойче, си викам: леле, ако това е целувката с език, аз съм пас. Та и този, може да има лош опит човека.

# 913
  • София
Що бе Тангра, ами ако целите на жената са уютен дом, семейство и (за)доволен мъж? Ще я върнеш ли? Joy

Според мен това "или-или" е синдром на нямащите.
Имащите имат всичко, предлагат всичко и търсят всичко.

Но много често ако кажа "искам добре изглеждаща" ми се отговаря, "значи искаш глупава чалгарка!?"
Не бе, искам и да е умна. Тогава ми се отгоавря "аа, значи искаш да ти изневерява и да има широки пръсти"
Не, бе ... "Тогава искаш да е на 50 години!?"
Нее, беее ...

Та трудна е дискусията с такива образи Simple Smile
Гледам да им свиквам и да не им се впрягам Simple Smile

# 914

Според мен това "или-или" е синдром на нямащите.
Имащите имат всичко, предлагат всичко и търсят всичко.

Но много често ако кажа "искам добре изглеждаща" ми се отговаря, "значи искаш глупава чалгарка!?"
Не бе, искам и да е умна. Тогава ми се отгоавря "аа, значи искаш да ти изневерява и да има широки пръсти"
Не, бе ... "Тогава искаш да е на 50 години!?"
Нее, беее ...

Та трудна е дискусията с такива образи Simple Smile
Гледам да им свиквам и да не им се впрягам Simple Smile

50 годишните не са за изпускане , особено в леглото са пожар ! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт