НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 5

• 47 456
  • 682
  •   1
Отговори
# 270
Аааа добре, че казахте за червеното вино. Не знаех, че предизвиква контракции. Аз само това пия като цяло като не съм бременна, а сега 2 пъти в месеца ако си позволя, но точно червено вино пия 😵 Ще знам!
Да питам Диаспорал от 400 мг. който пие на каква доза сте?

Аз го пих след серклажа за две седмици сутрин и вечер по едно прахче я половин чаша вода , след това минах на диаспарол 300- 2 пъти по едно

# 271
А как сте с килограмите? Аз съм +8 кг., но може би са нормални за този срок на бременността. Кофти ми е, че предната бременност я финаризирах с 1 кг. повече от нястоящото си тегло. Вярно, стартирах я с 2 кг. по-малко. В същото време ми казват - "А само на корем си наддала."

# 272
  • София
Аз съм в 30г.с. и съм +12 кг Sad (айде 11.5)...
Изглеждам и се чувствам ужасно. Качих на всичко без гърди...
Мърфи.

# 273
Ох, Хелинор, болна за мен тема отвори. Аз февруари месец бях 48 кг. Забременях месец март на 50 кг и към днешна дата 25 гс +4 дни съм 59 кг., което лично аз намирам за много, защото имам още 3 месеца, в които именно е най-голямото наддаване. Някои жени за 9 месеца качват 8-9 кг. Как успяват и как им се получава не зная. Бях писала и преди, че аз наистина не се храня в повече или с храна, която е вредна, но качвам. Единствената разлика с небременния ми режим е, че сега закусвам. Но и не мога без закуска. За целия период до днес съм изяла максимум 1 шоколад, 2 сладоледа, 1 баунти (е, вярно, че беше тройно 😁) и 3 броя корни с черен шоколад, 1 тон череши, собственото си тегло по 3 - диня и всякакви други плодове, но въпреки това си пълнея. Особено на лицето и на ръцете. А ми прави впечатление от 2 седмици, че и краката ми станаха ужасни - не зная целулит ли е, вода ли задържам, но и вените ми са набъбнали и вече колена не се очертават. Всичко е равно. Аз много страдах в началото и надух главата на ММ, който и сега като ме види, че си заглеждам краката или ръцете, се изрива и му идва да ме удуши, но на мен ми е много странно и се чувствам като Баба Цоцолана. Казвам си обаче, че за човек, който има желание и воля, няма непреодолими неща и с дисциплина, масажи, тренировки и леки ограничения може и да успея да се върна във форма. Антицелулитните масажи са ми обещани от 3 месец 😁😁😁 Дадена дума-хвърлен камък! Само като си помисля през какво минахме, за да се видя в това състояние на мечтана бременност, си казвам "Майната му". Да сме живи и здрави!

# 274
Аз съм вече +10 кг, 29г .с . При мен си има навсякъде -  ръце, крака, дупе, цици. И на мен ми казват само корем, ама аз си виждам, даже и двойна гуша имам вече. АГ каза, че съм тръгнала под нормата за моя ръст и организма си наваксал в началото. Успокоява ме факта, че след 2 седмици влизам в 8 месец и остава малко.жегите много ми влияеха, 2 седмици нямам почти никакви движения само в нас и вечер малко около блока. Сега от 2 3 дни вечер излизахме и обикаляхме доста.
Диаспорал аз пия 250мг веднъж на ден.

# 275
О, Фурера, стартирала си от 48 кг. и се терзаеш. Аз в момента съм 71 кг. А и вие сте по-напред със седмиците. Аз съм 25 г.с. Не знам още колко ще кача. Предният път бяха 9 кг. Яденето си ми е като преди - нито повече, нито по-малко, нито пък съм включила или изключила определени храни. Хляб ям само сутрин за закуска. Рядко други тестени неща. От сладките неща по 2-3 бисквитки и това е. Няма сладоледи, нама вафли, няма шоколади. Изобщо не ги и поглеждам. По цял ден търча подир детето и това е.
Направо не ми се мисли. Предния път 6 кг. свалих с раждането, та другите си останаха за смъкване.
Но да е живот и здраве, ще се смъква после.

# 276
  • София
Ах, болна тема ми беше, сега вече просто се примирих и чакам всичко да е наред. +11 кг бях като вляозх да раждам първия път. Сега още не съм в 7м и съм +11кг.... Simple Smile но и последните 2 месеца си хапвам добре, да ви кажа... Определено повече от преди. Но ми се яде! Пф... Simple Smile Изплаках си мъката хахаха

Аз май утре или в петък ще я проверя моята лекарка. Днес цял следобед и вечерта ме пристяга корема, много ми дойде тая паника следобеда и това реване, чак да се скарам на детето, задето се е заключило, that's not me. И нещо сдухах. При все че толкова стрес изживях в началото на бременността, не мисля че ще се дам това да ме бутне Simple Smile Ама имам кофти опит след първата бременност и понякога като съм се разклатила психически ми светва като лампичка.
А после някой ме пита какви розови очила съм сложила - ми то аз ако не съм с тях, ме удря притеснение, хипохондрия, черни мисли и какво ли още не, накрая ако не зелена рецепта ще ми дадат такава за някоя пивоварна Grinning

# 277
  • София
Аз съм в 28г.с +5.5кг. Знам, че не е много, но се чувствам ужасно, едвам си поемам въздух,и като цяло това разтягане на корема го усещам много некомфортно. Не знам как ще до изкарам още два месеца и половина, в които ще е най-голямото нарастване на всичко... Откъм храна не ям по-различно от преди това, нито като вид, нито като количество. Хапвам предимно млечни продукти, салати, плодове. Сладкото не е ежедневие, но не изключено напълно, присъства предимно под формата на сладолед 😀😀😀 Според някакви таблици за "нормално" наддаване гледам се приема по около 200грама на седмица в последния теиместър.. Да видим!

# 278
  • София
Упс.. Не 200, а 400грама на седмица сега виждам, да се коригирам😆 ужас😆

# 279
  • София
За срещата в София. Ще организирам нещо за идната седмица, 24-28

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8zxjXL3D0fzuhHgY3nesw … wform?usp=sf_link

# 280
Борнчеее💝💖💕 Ама оцелихме ли датата, кажи ми 🤹‍♀️ Е, няма как... Ще си сипя и заради теб малко 🥃
РоЗи, искаш ли компания за пивоварната? Ще се жертвам 😁За срещата съм ок когато и където кажете, но предлагам да е някъде по центъра, че да е удобно за всички. Аз съм с кола и на среща в Пловдив мога да дойда, ако кажете 🚙.
Иначе последните няколко дни и мен ме стяга яко. Уж Бракстън, Мракстън, но нали намаляват като легнеш, при мен няма такова нещо. Въздуха ми изкача чак. Както казах в събота съм на ФМ и ще потърпя, иначе вчера все бях тръгнала да видя какво става. Направих и хипоглекимия вчера, абе не беше добре работата. Малкият, обаче яко беснее-вече не мога да разбера къде са му краката и ръцете, защото ме ръчка отвсякъде почти постоянно. Даже чичо ми се притесни и вика,, Абе... Коремът ти виждаш ли какво прави?!?,, Викам си на акъла-усещам го, какво да му гледам.

# 281
Еми явно аз съм най-големият слон в групата и съм +17 кг и вече съм 84-85 кг. Не, не ям баници, не тъпча сладко и не лежа. Спортувам. Силови и спининг + между 6 и 15 км на ден според деня.

# 282
Аз почнах 80 кг, до преди две седмици държах 85 кг, последните две съм качила 2,5 кг, което не ми харесва. Обаче два поредни дни бухах паста болонезе, че ми се прияде и веднага даде отражение на кг. Иначе не се храня особено по-различно, бих казала, че по същия начин като преди.

Иначе снощи получих първата си крампа в крака. Добре, че днес съм на преглед да се оплача. Много ме мъчи един стар възпален нерв на ходилото, заради него ходя с ортопедични обувки сега, ама не помага.

# 283
Ууууу, Дух, възхищавам ти се, ти си машина. Аз също много исках да тренирам и да ходя ама не ми дават 😁 29+4 съм +8 кг. Ям си каквото си пожелая, едва тези дни започнах вечер да съм на таратор и домати, защото през ноща не мога да дишам буквално. Отначало се пробвах да ограничавам някои неща, но ми костваше доста щастие това, а и като видях, че не качвам много и си хАпвам. Не се тъпча! Не мисля, че бременните имат карт Бланш да се тъпчат, но винаги си позволявам малко от каквото ми се яде. Мисля, че много малко зависи от храната. Всичко е индивидуално- ген, структура, метаболизъм, моментни хормонални промени, дефицити на организма, има хиляди неща, които влияят на това с килограмите. Сигурна съм, че сте много секси, няма нищо по-красиво от една бременна жена ( Е в деветия може да се поспори).  😁😁😁

# 284
  • Sofia
Аз няма да се оплаквам, че при мен положението е трагично. Висока съм 155 см, забременях 50кг, сега вече съм +15кг отгоре. Но и с първата бременност влязох да раждам +20кг , така че се надявам да не е по-лошо от тогава . Позволявам си всичко, но се ограничавам от захар, тестени изделия ( хапвам си, но гледам са не наблягам на тях ) .

Общи условия

Активация на акаунт