НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 5

• 47 460
  • 682
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз съм в 30гс и съм +13кг само на корем уж. Тръгнах от 65 сега съм 78 на височина 168. Тая седмица няма къде да се премеря, така че ще си остана в блажено неведение Joy

До преди 2 седмици и аз си ходех нормално, всяка събота и неделя бяхме някъде на зелено, сега ще трябва да полежа да пазя бебките. Flowers Hibiscus

# 286
Няма пък да ви чета повече с тия мижави кила, дето сте качили.
Бъбли, аз пък ти завиждам съвсем благородно де Simple Smile И аз искам да си хапвам каквото ми се хапва и да не качвам по кило на 3 дни Simple Smile
Ходенето го навъртам като крачки покрай ремонта и в магазини. Иначе дълга разходка и мен мезатруднява. Просто гледам да ставам и ходя, да полегна и после пак да ходя и така.
ПС
Нищо секси няма в мен и тоталната липса на интимност го доказва

# 287
Не знам как всъщност изглеждаме отстрани, защото е много трудно човек да избяга от представата за себе си (в моя случай от спомена за начина, по който изглеждах), но моят мъж не спира да ми повтаря как бременността придава на жената истинска красота и как никога не съм била по-женствена и красива. Или гледа друга жена, или пие, без да го хващам GrinningJoy В крайна сметка пък, той кога ме е виждал с толкова големи цици SatisfiedSmileSatisfied Може и да е прав! Sweat Smile
Хей, нека не се терзаем за това! Като ни пристегнат коремите, повръщаме или лежим в болница съвсем изключваме, че под дрехите целулитените топчета си растат, така че.. Здрави да са на всички мами бебоците и да си се родят на термин бързо и леко, пък мамите винаги ще са хубави, защото са дали живот! Relaxed

# 288
Вече хич не ми пука как изглеждам 😆
Стартирах от 70, на ръст 162-3. Имам 8 отгоре и съм подготвена психически, че ще стигна 90, пък ако са по-малко, още по-добре.
В началото на миналата година претърпях мисед и след него се отпуснах много. Тъкмо се бях заела да свалям, когато се оправих емоционално, ама то бебка ме изненада ❤️
Ще сваляме после. Бързо или бавно, все тая.

Аз тия дни се отпуснах много с яденето. Само забранени храни ям, просто много ми се яде, мога да плюскам постоянно, а бях толкова уравновесена. Като ми се приядеше нещо си казвах, че бебето няма нужда от това и ми минаваше, а сега минавам с номера, че точно тя го иска...как се самозалъгвам само 😆.

Във вторник съм на третата ФМ (при д-р Икономова, Герта Simple Smile ), та ще видим дали ще ме скастри. Предният път имахме много интересен диалог:
- Докторке, съгрешиш.
- Какво направи?
- Изядох 2 филии с лютеница.
- Сега като си каза, олекна ли ти?
- Не особено. 😆

Каза да не й приемам думите толкова насериозно, ама и да не прекалявам. Явно само това чаках и вчера спретнах една баница. Почти сама си я изядох.

# 289
Аз пък тази сутрин си пийнах една чаша боза. Разделихме си я с детето. 😉
Еми, допи ми се. Баница не ми се е дояла още, но аз по принцип лятото рядко се сещам за нея. Ама, сутринта бях 70 кг., та явно съм смъкнала от снощи. 🤣
Рози, Дели, килограмите ви са перфектни, нали сте с по две.
Секси не се чувствам, гръдната ми обиколка мина още първите месеци 100 см., но от опит знам, че до два месеца след раждането всичко се връща в релси.
Бъдете спокойни! Като се появят бебетата, няма да имате време да го мислите. Всичко само ще се нареди
Знам, че не е извинение малкото бебе, но аз първите месеци не знаех на кой свят се намирам, дори за гребена забравих. А не съм принципно от тези, които не се интересуват как се показват пред хората.
А и нещо друго - аз лично не качих много последните месеци с предната бременност, най-мнаго около три килограма. Така че нищо не се знае.
Ние сме красиви, ние даряваме нов живот.

# 290
Да, разбира се и аз съм много красива, нежна и от мен струи цялата прелест на бременността- т.е. като ходя се клатя като пате, подпирам си корема, о и да- гоня 90кг. Т.е. като пеперуда пърхам. За интимност и дума да не става- то сега това било храмът на бебето и сме щели да го нараним 🙄🤐😢 Как да му обясня на мойто мъж, че аз обичам да ходя по храмове...
Борнче, с много малко дни разлика, точно колкото да не се засечем

# 291
Ох,тези килограми... Ако се отпусна ще изям света,казвам ви! Адски много се съобразявам какво ям и пак съм 9кг. отгоре в 27ма седмица. Не мога да си гледам краката как са се обезформили и се тресът като ходя. Обаче то не беше хематом,кървене,сега и ниска плацента,не съм тренирала нормално от 5 месеца,а преди бременността бях като войник,всяка сутрин в 6;30-тренировка. Гръдната ми обиколка стигна 120см. Сериозно почнах да се замислям за операция за повдигане на гърдите по нататък.
Намерих едни упражнения walking workout в you tube,та почнах от 3-4 дни,че тук от няколко дни вали и на разходка не мога да ходя. Доста са приятни и не се натоварвам,а и се надявам да ми помогнат да се стегна поне малко докато стане време да тренирам нормално пак.
Иначе моя мъж ме гледа с едно обожание и още не можел да повярва как ме "напълнил" 😂😂😂
Вярва безусловно,че съм щяла да влезна бързо във форма и ме се радва много,а на мен ми се реве като знам колко ще е трудно. Малко остана,нека всичко мине наред и гушкаме здрави бебчета,пък ще се борим с килограмите после.

# 292
От вчера усещам движения много ниско, там където правят разреза при секцио. Не знам дали са крака или глава. Силно се надявам да е главата, че досега е все седалищно разположена и я усещах само вляво от пъпа. Сега е много ниско.
Ще ме побърка това дете, значи. Хич не е послушна напоследък. Имам чувството, че ще излезе всеки момент.

Някоя от вас усеща ли бебето толкова ниско?

# 293
  • София
Дух, възхищавам ти се! Нали знаеш, че в този случай кг нямат значение? Ти поддържаш тялото си във форма, силно вярвам, че послв въЗстановяването ще е в пъти по-лесно.

Аз се чувствам странно. Секси определено не, но се харесвам. Иначе и моят мъж само ме възхвалява, особено като види пищната гръд хахахаха
Онзи ден пък една жена на бензиностанцията ми каза ах, как ви личи, че сте бременна, кожата ви сияе..... о.О

Аз също след първата бременност така се стопих.... нямам обяснение от какво, но след това докато не се върнах на работа бях в най-добрата си форма от години. И то не правех нищо особено....

Аз се чудя на моя мъж как му се интимничи още  Simple Smile Ама и мен ме е треснал хормона.... и то като се сетите какъв избор от пози имаме, като маймуни на стречинг сме, то не ми трябват тренировки Joy

Re-born, и аз от няколко дни усещам нещо там, чак се бях притеснила,.мн ниско ми се струва. Ама си шават...

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 11:12 от Po3u

# 294
Борнче, и аз го усещам често ниско долу. Доктора каза, че е нормално.
А снощи беше на парти момчето. Имах чувството, че по някое време ще му се покаже ръчичката през пъпа ми. И без това ме боли пъпа, май се мъчи да щръкне.

# 295
И моят пъп как се е издул. Имам чувствота, че ще се пръсне всеки момент. Още не се е появила тъмната линия по средата, която се образува до пъпа. Коремът ми е голям, ама като знам какъв беше накрая, то сега е нищо просто. На моменти рита по-усилено, но като цяло май не е от най-ритащите.
За интимности ММ не дава и дума да се каже - страх голям.  От два месеца нямам хич желание - то тук боли, там придърпва.

Вие избрахте ли вече име? Аз съм в чуденка. От една страна харесвам едни имена, от друга ми се иска да го кръстя на майка. Дори напоследък се замислям за нещо, което не съм вярвала, че ще ми хрумне - да го кръстя на себе си, но с променена само една буква в името.
ММ явно хич не му се мисли и както и преди ще ми гласува доверие. 🙂

# 296
Рози, благодаря ти Simple Smile
Ами на всички, които мъжете им ги гледат с обожание само мога да им завидя, защото... при мен не е така Simple Smile
И аз го усещам ниско долу, но и горе.

Боли ли ви стомахът? От няколко дни много ме боли.

# 297
  • София
Момичета, аз сега място не мога да си намеря от ужас и притеснение.
Отидох на преглед, ама не при моята, а при един друг уж мн добър доктор. Всичко ок, бебетата са супер,.всичко е в норма, просто съм се притеснила вчера. Само че вика ще проверя шийката, лягам аз, като си мисля, че ще провери с вагиналния и докато се усетя той бръкна с ръка. Такъв преглед за разкритие да ми правили само като ходих да раждам.... място не мога да си намеря от прктеснение в, момента да не есе станала беля.

# 298
Мен също няколко пъти са ме проверявали за разкритие и последния път беше докато бях в болница. После по коридора чух лекари да си говорят, че не трябвало защото може да предизвика раждане и много се ядосах. И реших от тук нататък давам само на моята, следяща бремеността ми лекарка. Ако някой различен от нея поради някаква причина и съмнения иска да прегледа шийката - само отгоре през коремчето.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:08 от Юлияна Тодорова 673165

# 299
Ама тоя нормален ли е? Рози, и аз бих се притеснила, но Не изпадай в паника. Ако няма болка, прицапване изчакай. Следи си и контракциите и вагиналния секрет. Но в същото време ако ще го мислиш постоянно отиди да те видят с ехо. Всичко ще е наред!

По темите от вчера:
Борнче и аз усещам бебка понякога доста ниско. Да не говорим, че на няколко пъти ми удряше главички в пикочния мехур и няма да коментирам после. Grinning Не е от най-ритащите, но много се движи и вече не знам кое къде й е. Вчера като ми се поду корема и чак усетих очертанията на някой крайник, а то се плъзгаше по корема. Чак беше страховито Rolling Eyes
Иначе аз в 28+3г.с. -  +9кг. и по никакъв начин не изглеждам секси. 158см висока - 57кг. съм. ММ няма търпение да родя, че да си възвърна старата форма. Като вървя имам чувството, че ще си настъпя някоя сланинка. Grinning Краката са ми доста целулитести. Е аз не съм от жените, които разцъфтяват с бременността, но здраве да е. Simple Smile А за интимност с тези гадинки дето още ги боря, пък и с моята шийка и дума не става.
Оооо пъпа и мен много ме боли понякога. Изравнил ми се е с корема.

Дух стомах, корем си ме болят редовно и вече не им обръщам внимание. Но взе  да ми става все по тежко след като хапна. Пия си еспумизана и но шпа-то и не му мисля много. Чудя се дали да не отида на гастро, но още се офлянквам.

Общи условия

Активация на акаунт