НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 5

• 47 384
  • 682
  •   1
Отговори
# 525
Леле, сигурни ли сте, че не говорим за някоя друга др Икономова? При мен и двата пъти беше суупер любезна, говорехме си и коментирахме, не ми казваше примерно,, сега гледаме еди-какво си,,, защото разбра, че разбирам и знам какво виждаме, но коментираше в норма ли е. Ако бебето не беше в правилната поза се шегуваше с него, потупваше го и го молеше да бъде,, добър,, с нея. Въобщеее.... Седя, чета и не мога да повярвам?!? Сигурно е имала кофти ден-не че я оправдава, разбира се...
Същата е, Герта, аз също съм изключително доволна от нея, от отношението й. Всичко обяснява детайлно, и с бебето се закача...До онзи ден. Не, че беше груба, но съм чувала, че е прекалено директна. Тя ме наплаши с болница, преждевременно раждане, страдания на бебето и т.н.
С ММ си мислим, че е искала да си свери информация, защото й казах, че скоро ще ходя при Дяволов. И най-вероятно е искала тази информация по-скоро.
Чела съм, че има недоволни от нея, но към мен винаги е подхождала с разбиране и сме си допадали. Аз винаги отсявам информацията, защото за всеки лекар има негативи. Важното ми беше, че няма пропуски в проследяването, даже в повечето случаи при нея са ходили, когато има съмнение за развитието на бременността.
Няма да я сменям тепърва, но много ме притесни и имам едно на ум.

# 526
Борнче... Така обяснено-да, малко директна идва-подскочи като ужилена като ми видя плацентата колко много калцификати има, но аз я парирах и тя не продължи, иначе беше тръгнала да обяснява как можело да спре кислорода и хранителните вещества към плода, но аз казах,, може, беше, щеше- но няма да стане,, и тя млъкна. Има друго нещо- все пак разбирам това-онова, а и съм гърмян заек, явно затова гледам на нещата по друг начин. Може би, ако ми беше за пръв път доста щях да се оплаша... Всъщност доста добре ви разбирам вече

# 527
При всички положения, предпочитам да ме стресне, пред това да неглижира или да й убегне нещо. Затова е по-добре да си подготвен за лошото и да го предотвратиш, отколкото обратното.

# 528
Ох, момичета, сигурно ще сметнете, че въпросът не е за нашата групичка, но аз да си питам, понеже допреди бременността не съм имала проблеми. Та, ползва ли някоя от вас топ матрак върху основния матрак на спалнята си и каква марка и модел е, защото аз едва се мърдам в леглото, а сутрин мога да се отлепя от него само търкаляйки се. Никога не съм имала проблеми с матрака ни и гърба ми, но откакто съм бременна, особено в последните 3 седмици е нетърпимо, адски болки изпитвам в кръста долу ниско и се чувствам като инвалид. Ако успея да стана, отивам в банята за тоалет, където едва, ако изобщо, се навеждам над мивката, а тя не е на земята 😁, което също е съпроводено с много болки. Имам възглавница за бременни, но тя по никакъв начин не решава проблема с гърба. Моля за съвет. На лекар не съм ходила, а на ЖК ми казват, че е нормално да ме боли кръст. Сигурно е така, но ми се искаше, ако има начин въобще, да облекча малко тези болки. Аз едва се навеждам, а имам още 3 месеца, живот и здраве, до термин.

# 529
Ох, момичета, сигурно ще сметнете, че въпросът не е за нашата групичка, но аз да си питам, понеже допреди бременността не съм имала проблеми. Та, ползва ли някоя от вас топ матрак върху основния матрак на спалнята си и каква марка и модел е, защото аз едва се мърдам в леглото, а сутрин мога да се отлепя от него само търкаляйки се. Никога не съм имала проблеми с матрака ни и гърба ми, но откакто съм бременна, особено в последните 3 седмици е нетърпимо, адски болки изпитвам в кръста долу ниско и се чувствам като инвалид. Ако успея да стана, отивам в банята за тоалет, където едва, ако изобщо, се навеждам над мивката, а тя не е на земята 😁, което също е съпроводено с много болки. Имам възглавница за бременни, но тя по никакъв начин не решава проблема с гърба. Моля за съвет. На лекар не съм ходила, а на ЖК ми казват, че е нормално да ме боли кръст. Сигурно е така, но ми се искаше, ако има начин въобще, да облекча малко тези болки. Аз едва се навеждам, а имам още 3 месеца, живот и здраве, до термин.
Да не те отчайвам, но щом не си имала проблеми преди бременността с матрака едва ли топ матрак ще помогне. По скоро някаква лека йога за бременни повече ще ти помогне за болката. Работата е там, че по-голямото залежаване влошава този тип болки.

# 530
Когато спортувам нямам проблеми с кръста, но вече 3-4 дни не съм, защото ме болеше коремът и се притеснявах. В резултат на това вчера кръста мн ме болеше вечерта като си легнах. До момента съм направила 13 км ходене и макар да седя правя със сетни сили, поне кръста като легна не ме боли. Опитай се да намериш някакъв вид движение, което ти понася.

# 531
Когато спортувам нямам проблеми с кръста, но вече 3-4 дни не съм, защото ме болеше коремът и се притеснявах. В резултат на това вчера кръста мн ме болеше вечерта като си легнах. До момента съм направила 13 км ходене и макар да седя правя със сетни сили, поне кръста като легна не ме боли. Опитай се да намериш някакъв вид движение, което ти понася.
Аз също, когато се движа усещам подобрение, но пък ако прекаля, контракциите ми стават постоянен спътник в ежедневието и започвам да се плаша. 1 месец лежах на легло след сериозно изкървяване и си забраних спорт, упражнения и подобни физически натоварвания, макар че не зная ежедневието, което си организирам, дали не е на моменти по-тежко от едночасова тренировка. Ще опитам с някакъв топ матрак, а пък ако не се получи търсеното подобрение, ще се примиря и ще стискам зъби. Благодаря ви, момичета!

# 532
Да, с подобни инциденти и аз не бих рискувала със спорт, но за сега нямам противопоказания за спорт и правя.
А опитала ли си с възглавница за бременни и други възглавници? Моята се сплеска вече, че я имам от 3 месец на бременността, сега я сгъвам и слагам под корема, а между коленете и ли между прасците слагам друга, по-висока възглавница и ми оправя позицията. Иначе без възглавници мисля, че и мен щеше мн да ме боли. Нощем като се въртя и чувам остро пукане. Аз сега си полягявам доста често да се опъна, ако ходех на работа направо нз как щях да оцелея. Има бременни колеги, които дори са малко по напреднали от мен и ходят, явно просто всеки го преживява различно.

# 533
Топ матракът си е много добра инвестиция, особено за бъдещи майки. По-нататък няма да ни става по-леко на кръста, даже напротив. Така че, според мен, си осигури топ матрак, а дори и сега да не ти помогне,после ще ти стане пръв приятел. Hands Plus1

# 534
Борнчее, сън не спя за да ни честитя ( не е заради киселините,не 😜!) навлизането в клуб 30 💖🤡🤹‍♀️ Да сме живи и здрави, борбени, непоколебими, желани, обичани и най-вече майки на живи и здрави дечица! Нека клуб 30 бъде два пъти по-добър от клуб 20,но не толкова вълнуващ, колкото ще бъде клуб 40( за стимул 😁😜🤫)! Честит и весел празник, астрално близначе Simple Smile

# 535
Честити да сме ♥️
Всички си хапнете нещо сладичко за наше здраве.
Само здраве, друго не искам.

# 536
  • София
Борнче, Gerta, да сте здрави и щастливи!
Happy 30 HeartHeart

# 537
Честит рожден ден, момичета! Бъдете здрави! Навлизате в най-вълнуващото десетилетие!🎈

# 538
Честит рожден ден, момичета ! Бъдете живи и здрави, много щастливи ! Пухкав финал пожелавам на всички Simple Smile

# 539
  • Тук... някъде
Gerta, Re-Born, честити да сте! Бъдете здрави и щастливи! 🎉
furera, аз съм ползвала топ матрак на дормео преди да се преместим, защото тогава спяхме на разтегателен диван. Аз винаги съм имала проблеми с кръста, предполагам заради височината и неправилна стойка, но от началото на бременността не се е обаждал, за което съм благодарна, че иначе не ми се мисли 😩

Общи условия

Активация на акаунт