НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 5

• 47 378
  • 682
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник, момичета! Желая ви всичко най-прекрасно на света. Аз само чакам да има повод да се яде сладко, да знаете, че така ще се почерпя, че ще сте много здрави с бебетата Grinning

# 541
Ние сме с топ матрак на Дормео и сме доволни.Аз да се оплача с друг проблем🙄.Реших да си пусна сама микробиология през следващата седмица,защото не се издържа направо.С много течение съм,сърби ме.....Абе ужас е.Всяка сутрин се кисна малко с вода и сода,но има някакво временно облекчение за някой час и после пак всичко се повтаря.Понякога даже едвам сядам, толкова е ужасно и ме притеснява да не стане нещо на бебочко😥Има ли някоя от вас със същия проблем?Взех си епруветка от лабораторията и в понеделник или вторник още мисля да си взема секрет и да го дам за изследвания.

# 542
Звездичка кой ти каза със сода да се киснеш!?
Аз бих отишла на лекар. Вероятно имаш гъбички, което е често срещано през бременността и вероятно трябва да се слагат глобули вагинално

# 543
  • София
Ама как сода бе? Променяш си pH на влагалището така. Не случайно интимните сапуни са с млечна киселина.

Отиди на АГ, да види дали в МБ няма някоя гадост, и попитай за препарат с който да си възстановиш влагалищната флора, лактобацили някакви. И си вземи интимен сапун.

# 544
Gerta, Борнче, да сте живи и здрави момичета. Навлизате в чудесно десетилетие. Пожелавам ви леко раждане, бързо възстановяване и с много енергия и любов да отглеждате рожбите си Hug
Rave, знаеш че имаш стиснати палци и от мен.
Диди, Blue Heart Blue Heart

Малко инфо и за мен: последните два дни съм много емоционална. Готова съм да се разплача и плача за най-малкото нещо.
Надявам се да се дължи на факта, че съпругът ми го няма и се чувствам самотна, тъй като рядко се разделяме. Такива емоции не са ме връхлитали даже в началото на бременността.
Успех, дами. Остава още малко до срещата с дечицата ни. Без значение кога, важното е в крайна сметка всичко да е наред.

# 545
  • София
Честит празник, девойки! Добре дошли в клуб 30, яко е!

Звездичка, това със содата за пръв път го чувам. Струва ми се много нелогично и на мен. По-добре иди на лекар, не рискувай с микробиология сама. И аз сигурно ще искам да ми пускат, моето течение също пак се засили. Даже излизат някакви бели парцали, бляк, доста ми е некомфортно, но този път не ме сърби и, освен че цапа и ми мокрее, не ми представлява кой знае какъв дискомфорт.
Снощи едвам съм заспала, пуснах си филм и сигурно през 10мин ставах да пикая, едно от бебетата така беше застанало, че ми беше безкрайно некомфортно както и да застана. Почват все повече да се усещат тези приятелчета Simple Smile

# 546
  • Варна
Момичета честит рожден ден! Да сте живи,здрави,красиви и много обичани. Да гушкате едни хубави бебчета ноември! Весел празник!🥳❤
Звездичка кажи на гинеколога си,аз имах за кратко лек сърбеж и болка и ми изписа Гиназол - крем,който се слага еднократно и забравих. Това със содата не е много добър вариант,чувала съм го,но можеш да се разраниш.Смрадликата би било по-добър вариант,но въпреки всичко недей сама.

# 547
Честит рожден ден, прекрасни девойки! Най-вече вие и бебоците, бъдете здрави, пък всичко друго са бели кахъри. За почерпката - едва ме навийте, ама айде - ще си хапна сладичко, нали имаме повод 😂

Ъх, течението... при мен е по-скоро прозрачно и без мирис, но в някои дни доста обилно. Ама казват, че е нормално - заради естрогена в по-напреднала бременност.

Рози, и мен снощи малката така ме беше затиснала, че до 2 ч. не успях са си намеря удобна поза за сън. Бих казала, че вече лягането по гръб направо ме задушава. По тоя повод:

# 548
Аз съм чувала за промивки със сода, с калиев перманганат и смрадлика (отделно де), но не бих приложила по време на бременността без лекарско предписание.
Има и специални интимни гелове за бременни, аз имам на матернеа, но обикновено ползвам на лактацид.

# 549
Честит рожден ден на нашите две момичета - бъдещи мамчета! Пожелавам ви от все сърце здраве за вас, вашите бебенца и всички хора, които обичате! Нека през ноември ви се усмихнат живи и здрави вашите дечица и от този миг насетне да сте безкрайно щастливи! Леко оставащо бременеене и още по-леко и бързо раждане!
Благодаря на всички за съветите и мненията относно моите болки в кръста.
А по повод промивките със сода-наистина ми се струва рисковано, да не кажа безразсъдно. Ако много те сърби, започни обливане или промивки със смрадлика, доста облекчават, но със сигурност не лекуват. Иначе на Гинофит има интимен гел, за който аз мога да изкажа само суперлативи, за разлика от всички други, които съм ползвала, но предлагат и гел с млечна киселина, който доста би ти помогнал, докато ти изпишат глобули, ако имаш нужда от такива. Този Гиназол, за който някой беше споменал, на мен миналата година ама грам не ми помогна, но пък Макмирор спаси положението, да чукам на дърво, от тогава не съм имала оплаквания, а преди през месец бях с напасти заради мн ниско ph, което водеше до липса на каквато и да е преграда за външни влияния. Все тая, де! Но те съветвам да не правиш експерименти по време на бременност.

# 550
То за да помогне някое лекарство трябва да се види каква гад има за убиване. Има на себамед интимна пяна, която мога да похваля, лактацида също ми освежава доста, а съм чувала добри отзиви и за гинексид - пак е пяна. Не бих ползвала смрадлика или сода или друга битова химия по време на бременност, защото не знам какви ще са страничните ефекти. Най-добре отиди на който и да е гинеколог, ако няма свободен час при твоя, дори без направление, за да вземе секрета, после лечението може всеки да назначи, само искай и антибиограма да направят ако излезе нещо.

# 551
Честити да сте,Gerta и Re-Born!🎉🎂⚘ Живи и здрави да сте!

# 552
Аз ползвам интимен на Neutro med, мисля че италианска беше тая марка. Където продават вносни продукти ги продават. Откакто го ползвам нямам грижи, в начална бременност бях много зле с гъби и вскякави подобни, но сега съм супер.

# 553
Да сте ни честити, момичета! Здраве, здраве и пак здраве, а всичко друго ще се нареди. Hug
За течението, щом има и сърбеж задължително микробиология, но взета от специалист! По добре да не се експериментира. Иначе гинофилус, лактажин и т.н. са лактобацили и биха ти помогнали до тогава.
Аз до скоро се лекувах, но сега отново имам жълтеникаво течение без друг дискомфорт. Та сигурно ще го накарам контрола да направим. Няма отърване от тези гадинки!

# 554
Аз откакто се помня имам течение. Правила съм много пъти микробиология и все нищо не излиза. Имало е и много пъти през годините лечение на сляпо с Макмирор, Гиналгин и др. не ги помня. Сега отново съм с течение, отново нищо в последната микробиология. И съм в чуденка какъв всъщност е проблема. 🤔
В момента нямам нещо необичайно като симптоми, но си се мокри доста.

Общи условия

Активация на акаунт