Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
В кожния диспансер са моного добри. Лукова, примерно.

# 121
Мистик, в темата за МБ имаше координати на дерматолог, Желязков.

# 122
  • Пловдив
В кожния диспансер са моного добри. Лукова, примерно.
тя е в дълго майчинство...
Дева, видях го...да.

# 123
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Жанета Матева. Винаги много точна в диагнозите и лечението.

# 124
  • Пловдив
Моето момиче водих при д-р Марияна Влашева в Кожния диспансер, препоръчвам я. Реши ни проблема за 2мин., а преди това 10м се мазахме с какво ли не.

# 125
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча гастроентеролог по НЗОК?
Препоръчаха ми д-р Михаил Панайотов, но, доколкото разбирам, не работи със Здравна каса.

# 126
  • под тепетата
Бях при д-р Киприн от Еврохоспитал. Към него ме насочи д-р Бахчеванска, която ме лекува от дълги години и и имам доверие. Тя също работи с НЗОК в 4 ДКЦ, но не извършва вече сложни манипулации като колоноскопии.

# 127
Здравейте, дали в някой магазин в Пловдив (ако е в Тракия, още по-добре) ще мога да купя кехлибарено герданче за бебе (пускам примерна снимка)

# 128
  • Майничка
Евентуално на щанда за полускъпоценни камъни в Халите, но аз не бих слагала герданче дори с големи мъниста на бебе, заради риска от усукване или скъсване и поглъщане.

# 129
  • Пловдив
Герданчетата за бебета са с магнитно закопчаване. И специално кехлибарът е за притъпяване на болките от растящите млечни зъби. Не знам до колко е ефективно. Не съм пробвала с моето дете, но пък други майка слагаха такива гердани.
В Бижуленд може да има такъв кехлибар и мисля, че предлагат и магнитни закопчалки. Може да се подмени, ако е нужно.

# 130
Ня дъщеря ми бях взела такова, носеше го от много малко бебе.. чак в градината след това чат-пат се фръцкаше с него.
Но от ebay го замъкнах, тук нямаше таквиз чудесии все още Simple Smile ... закопчалката беше на винт - като гледам същото като на снимката горе.

# 131
Да, дъщеря ми също носи такова от 3месечна, сега е на 13 месеца, нито го е дърпала, нито го пипа, не разбирам защо трябва да се даде коментар, че не би се сложило такова, при положение, че не искаме мнение за гердана, а питам съвсем друго...
Нашето е подарък, но мислех, че и физически може да се намери, ама ще си поръчам за най-сигурно
Благодаря ви! ❤️

# 132
Дъщеря ми ще е в 3-ти клас и герданчето е на врата й от 6-месечната й възраст. Самата тя е много привързана към него и постоянно си го проверява, дали не се е разкопчало. Имахме и гривничка, която в детската градина скъсахме тотално. Направени са с възелчета между всяко мънисто и при скъсване, мънистата не се изсипват от конеца.

# 133
Да, дъщеря ми също носи такова от 3месечна, сега е на 13 месеца, нито го е дърпала, нито го пипа, не разбирам защо трябва да се даде коментар, че не би се сложило такова, при положение, че не искаме мнение за гердана, а питам съвсем друго...
Нашето е подарък, но мислех, че и физически може да се намери, ама ще си поръчам за най-сигурно
Благодаря ви! ❤️
Ами, защото е форум. И защото друга гледна точка не е излишна. Разбира се, че всеки ще направи за детето си това, което е решил, но понякога чуждият споделен опит дава информация, над която не бихме се замислили. Като бебе моят син се задави с нещо подобно и преживяването е ужасяващо. Това, че не се разпиляват отделните части не е голямо успокоение, защото може да се налапа целия гердан/гривна. Толкова непредвидими и нелепи инциденти стават, че човек винаги трябва да има едно наум.

# 134
Педиатрите, обичайно предупреждават родителите да не слагат нищо по вратлетата на бебетата, за да не ги научат да си слагат сами неща, с които могат да се удушат.
Главите в пликове си мушкат, колани си увиват..

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 15:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт