Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Тра-ла-ла
Някъде виждали ли сте "селско сирене" на Дестан? На вкус е като свежо сирене. Преди няколко месеца го имаше насипно в Лекси на Пещерско шосе, но изчезна.

# 151
Извинявайте, че пак повдигам темата. Някой пита скоро, но изпуснах отговора.
Трябва да вадя ученическа карта за градски транспорт. Ще ходя на Отец Паисий.
Трябва ли снимка или с детето ли трябва да отида?
За първи път ще вадя.
Работното време някой знае ли от колко и до колко е? Моля, кажете, че е от 8ч Wink

За карта за ученик ви трябва уверение от училището и лична ученическа карта + снимка, ако детето не е с вас. За септември вадят със уверение то от миналата учебна година. Струва 16 лв. за месец. Работно време 8-17 ч. Не съм сигурна за обедна почивка дали се редуват гишетата или затварят.
В Тракия бюрото за карти  е преместено в комплекс Оазис до Йегерхов.

# 152
Здравейте и аз с едно въпросче Simple Smile, къде в Пловдив мога да намеря маска на клоун или картинка на клоун? Аз обиколих Евроленд, другия подобен срещу стълбите на Главната, 101 балона и разни които бяха в Капана само че в тези които имаше нещо беше само маски на вещици или чудовища
Смешен клоун или Пениуайз?
Ако е първото - виж в магазина на Слон-балон в Тракия, но първо им се обади да провериш.
Ако е второто - търси по-скоро в На тъмно или в Метълшоп на Пешеходния мост.
Ако е за картинка - свали си от нета и дай да ти я принтират на цветен принтер (има до Дома на техниката, в археологическия подлез, на 2ет.в Гранда, абе, на мното места).

П.П. Дайте идеи къде около центъра да търся бюджетни калъфи за дрехи, от тези, които са за закачалки? Трябват ми поне 10на броя, но не ми се обикаля в жегите, а съм и без транспорт, така че Джъмбо и Практикер не са вариант.

Пепко.

# 153
Къде може да се направи тест за коронавирус в почивен ден?

# 154
  • Пловдив
Майка ми в събота си прави в Панагюрище, защото там е по - евтин, а и дават сертификат и на английски език. Масово са само на български и по - скъпи тук.

# 155
Знаете ли някой от интернет доставчиците да предлага прекарване на интернет за 2 месеца  , без договор , инсталационни такси и тн

# 156
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате ресторант/сладкарница за организиране на бебешка погача?

# 157
  • Пловдив
Моя приятелка си прави в Хирургиите. Влизало се някъде през Спешния център. Масово частните лаборатории не работят през уикенда.

# 158
  • Пловдив
Мерси gargamela Simple Smile

# 159
Знаете ли някой от интернет доставчиците да предлага прекарване на интернет за 2 месеца  , без договор , инсталационни такси и тн
N3--предлагат без договор.
приятели живеещи в чужбина го ползват. идват си плащат и тръгва.

# 160
Някой ползвал ли е услуга да се напълнят балони с хелий, но да не са закупени от магазина/ателието? Т.е. искам да занеса 10-15 балона, да ми ги напълнят с хелий и аз да си ги взема. На едно място ми отказаха, искаха само с техни, а те като цени не ме устройват. Ако знаете магазин, ще съм благодарна.

# 161
N3--предлагат без договор.
приятели живеещи в чужбина го ползват. идват си плащат и тръгва.
Няколко месеца бях на тях без договор след като ми свърши . Плащах 33 лв за ТВ + нет , но тъй като в следващите два месеца ми трябва само нет ги попитах и казаха , че не можело така и трябвало и двете и така прекратих с тях . Та явно те не могат да ми направят услугата .

# 162
  • Пловдив
В Писанец на Петко Д. Петков, но мисля че събота работят с предварително записан час.

От къде мога да купя малки опаковки с фондан за торта?

# 163
От къде мога да купя малки опаковки с фондан за торта?
В голямото Лекси. Има и цветни.
И в Лидъл ако се търкалят останали...

# 164
Здравейте, знаете ли доколко  работят пунктовете за закупуване  на карти за градския транспорт без преференции. И понеже знам, че е по кметства, но не съм запозната с града, в район Северен има  ли такъв пункт? Ходих до този на автогарата, но там е само  са карти с преференции.

Общи условия

Активация на акаунт