Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
На мен пък точно педиатърката ми каза за въпросното герданче на времето Simple Smile
Мис Ю и нашето го бях поръчала онлайн, та не мога да помогна

# 136
Да, наясно съм, че е форум, наясно съм и с плюсовете и минусите на това герданче, Има си бебешки теми, в които бих попитала, ако ме притеснява носенето на такова или ако искам мнение дали е опасно и т н. тук попитах конкретен въпрос по темата къде мога да намеря определено нещо в града..
Благодаря на всички за мненията, извинявам се, че предизвиках спам 😊😊

# 137
  • Пловдив
Когато дъщеря ми беше бебе, такива гердани се продаваха точно под бебешката линия на dm. После изчезнаха наред със супер ефективната възглавничка за топъл компрес срещу колики от черешови костилки. Наскоро открих,  че предлагат  подобна от гроздови семки. Та, възможно е и герданчето да се завърне някой ден.

# 138
Привет на всички.
Десетки пъти съм виждала в темата да коментирате сервизи за телефони, но сега, като опрях до тях, не излиза нито един скорошен резултат.
Някой да ми препоръча добър сервиз, моля. Самсунг на две години. Просто се самоизключи и край..
Водоустойчив, дори като е мокрен, тръгваше без проблем Cry
Моля за помощ.

# 139
Ако застанеш с лице към стълбите на дома на културата Борис Христов, от дясно, преди Райфайзенбанк има сервиз. Доволна съм от човека.

# 140
  • Сф
Здравейте, може ли да препоръчате фризьор за прическа в Пловдив за тази неделя? Някъде около църквата Св. Петка, хотел Норис . Благодаря

# 141
  • Пловдив
Здравейте и аз с едно въпросче Simple Smile, къде в Пловдив мога да намеря маска на клоун или картинка на клоун? Аз обиколих Евроленд, другия подобен срещу стълбите на Главната, 101 балона и разни които бяха в Капана само че в тези които имаше нещо беше само маски на вещици или чудовища

# 142
Къде мога да поръчам да ми ушият изгодно възглавници за пейка (седалка и облегалка) по мой размер?

# 143
Здравейте, може ли да препоръчате фризьор за прическа в Пловдив за тази неделя? Някъде около църквата Св. Петка, хотел Норис . Благодаря
Ще пиша ЛС.

# 144
  • Майничка
Здравейте и аз с едно въпросче Simple Smile, къде в Пловдив мога да намеря маска на клоун или картинка на клоун? Аз обиколих Евроленд, другия подобен срещу стълбите на Главната, 101 балона и разни които бяха в Капана само че в тези които имаше нещо беше само маски на вещици или чудовища
Смешен клоун или Пениуайз?
Ако е първото - виж в магазина на Слон-балон в Тракия, но първо им се обади да провериш.
Ако е второто - търси по-скоро в На тъмно или в Метълшоп на Пешеходния мост.
Ако е за картинка - свали си от нета и дай да ти я принтират на цветен принтер (има до Дома на техниката, в археологическия подлез, на 2ет.в Гранда, абе, на мното места).

П.П. Дайте идеи къде около центъра да търся бюджетни калъфи за дрехи, от тези, които са за закачалки? Трябват ми поне 10на броя, но не ми се обикаля в жегите, а съм и без транспорт, така че Джъмбо и Практикер не са вариант.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 12:43 от gargamela

# 145
Здравейте, моля препоръчайте Диджей в Пловдив за озвучаване на детско Кръщене

# 146
  • Пловдив
Каква музика искате?

# 147
Ами нещо за маса и за пиене Simple Smile

# 148
  • Пловдив
DJ JERRYCO.  Няма недоволни.

# 149
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя силиконов пух? Също така търся и качествен дунапрен - не е задължително да е от едно и също място.

Общи условия

Активация на акаунт