Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, знаете ли доколко  работят пунктовете за закупуване  на карти за градския транспорт без преференции. И понеже знам, че е по кметства, но не съм запозната с града, в район Северен има  ли такъв пункт? Ходих до този на автогарата, но там е само  са карти с преференции.

Работното време мисля, че е до 17 ч. За кметството в Северен не мога да кажа.
От кметствата на Тракия, Източен и Централен (до Природонаучния музей) съм взимала. Както и в бюрото на "Байкал" мисля че се водеше, на кръстовището на Сточна гара.

# 166
Здравейте, знаете ли доколко  работят пунктовете за закупуване  на карти за градския транспорт без преференции. И понеже знам, че е по кметства, но не съм запозната с града, в район Северен има  ли такъв пункт? Ходих до този на автогарата, но там е само  са карти с преференции.

Работното време мисля, че е до 17 ч. За кметството в Северен не мога да кажа.
От кметствата на Тракия, Източен и Централен (до Природонаучния музей) съм взимала. Както и в бюрото на "Байкал" мисля че се водеше, на кръстовището на Сточна гара.
Благодаря ви! За мен Байкал е другият удобен вариант. Знаете ли кога отваря?

# 167
  • Пловдив
Някой ползвал ли е услуга да се напълнят балони с хелий, но да не са закупени от магазина/ателието? Т.е. искам да занеса 10-15 балона, да ми ги напълнят с хелий и аз да си ги взема. На едно място ми отказаха, искаха само с техни, а те като цени не ме устройват.
Не всички балони са подходящи за пълнене с хелий. При надуване някой може да се спуска,  затова не се наемат да пълнят други. Ако става въпрос за обикновени, а не фолиеви балони, те са евтини  - около 30 ст. Скъп е самият хелий.

# 168
  • Майничка
Миналата седмица дъщеря ми пълни в 101 балона балони, купени от Джъмбо. Преди съм пълнила мои балони в Пен Силует, над бебешкия магазин на кръстовището на Петко Д.Петков и Капитан Райчо.

# 169
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, снощи видях, че витрината с печени ядки в МОЛ Марково тепе/ долу на ниво -2/  я няма. Някой знае ли къде се е преместила?

# 170
Здравейте, знаете ли къде могат да ми избродират машинно върху тениска логото на училището на детето ми?

# 171
Здравейте, знаете ли от къде може да се купи хубаво пилешко месо в Кършияка? Постоянно случвам на месо с дъх.

# 172
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли от къде може да се купи хубаво пилешко месо в Кършияка? Постоянно случвам на месо с дъх.
Готовите пилета в Била са страхотни. Аз лично друго пилешко не ям, и на мен ми мирише всичко друго.

# 173
  • Пловдив
И аз пилешко купувам само от Била, но сурово. Никога не съм оставала разочарована.

# 174
  • Пловдив
Здравейте,

Знаете ли откъде мога да закупя шлем маска за дете? От тези прозрачните отпред с хващач, с които са някои продавачки...

# 175
Шлемове има на доста места - Бултекс и другите магазини за работно облекло, строителните хипермаркети - хоуммакс имаше при касите... Детски специално не съм срещала, но пък има различни модели и повечето се регулират според обиколката на главата - би трябвало да стават и на деца, освен ако не са съвсем малки...
 ПП Коригирам се - сетих се за кой модел става въпрос -
https://kosebose.com/prozrachna-maska/ - тези са в Пловдив

# 176
  • Майничка
Колко ли пък пази това... сещам се за вица "Извинете, като вали дъжд, капе ли ви в устата?".

# 177
Пази толкова, колкото и парцаливите маски дето ги носим - я има 50%, я не Wink

# 178
  • Пловдив
За човек, който 6 месеца носи маска по цял ден, и вече на моменти усеща, че не диша нормално, и това е вариант. И аз днес поръчах такъв и ще го нося вместо маска.

# 179
  • Пловдив
Благодаря..иначе колко пази..кой знае. По-добре с него, отколкото нищо.
Ще я слагам за училище. Там не ги искат в клас с маски, но...ще носим това за една идея по-добре.
Косе босе обаче 1 бр явно не може. А на място в офиса дали имат 1 бр за продажба?!

Общи условия

Активация на акаунт