Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Мерси, Духи! Ще кажа Преслава да го пита къде, какво и как ,че не ми се занимава.

# 316
Здравейте! Къде в Пловдив могат да ми скъсят гривна от амазонит? Ето я: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B06XG69ZWW/ref=ask_ql_qh_dp_hza

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 19:58 от Vessita13

# 317
  • Пловдив
Сама можеш да я скъсиш. Трабва ти ластична корда от Бижу ленд, има различни дебелини. Пренареждаш я като махнеш излишните мъниста. Там, на място в магазина, също може да ти я пренаредят, ако нямат много работа и имат желание.

# 318
  • Пловдив
Момичета, помагайте. От къде в Пловдив да си купя бъркалка за хлебопекарна Crown CBM 6132?

# 319
  • Пловдив
Момичета, търся си бяла риза с дълъг ръкав. По-голям размер. Втора употреба, ще я използвам само 2-3 пъти, не ми се дават пари. Къде има магазин с повечко дрехи, за да потърся. В Зигзага бях вчера, не намерих нищо подходящо дамско, само на две мъжки хвърлих око, но цената беше още висока и засега се въздържам, а може и да намеря нещо по-подходящо.

# 320
Аз търся фигурки с детски мотиви от ева, тип стикери за стена, гардероб.

# 321
  • под тепетата
Фигурки от Ева имаше в Емарт -клончета с листа, но не са стикери,т.е. нямат лепило на долната страна.
 https://www.emart.bg/figurki-ot-EVA-za-dekoracija

# 322
  • Пловдив
Вещица, погледни Фреята зад четвъртък пазара, всичко вътре е по лев.

# 323
  • Пловдив
Вещица, погледни Фреята зад четвъртък пазара, всичко вътре е по лев.

Ок, мерси!

# 324
  • Пловдив
В Зиг Заг на Филипово има доста бели ризи. Аз съм купувала поне 3-4. Не съм обърнала внимание, дали има по-големи размери, но цял ред са ризите, все ще се намери нещо. Миналата седмица имаше зареждане.

# 325
  • Пловдив
Момичета, търся си бяла риза с дълъг ръкав. По-голям размер. Втора употреба, ще я използвам само 2-3 пъти, не ми се дават пари. Къде има магазин с повечко дрехи, за да потърся. В Зигзага бях вчера, не намерих нищо подходящо дамско, само на две мъжки хвърлих око, но цената беше още висока и засега се въздържам, а може и да намеря нещо по-подходящо.
И Хуманата са на 2-3лв. бр, погледни и там.

# 326
  • Пловдив
Вчера бях в Зигзага, не можах да си намеря дамско, две мъжки като резерва си ги набелязах, ако не открия нищо, писах и по-горе.
Ще видя Хуманата, имам наблизо.
Благодаря за отговорите, момичета!

# 327
Не е втора употреба, но в аутлета на Уайкики ги намалят доста и цените са почти като на втора употреба.
Това е магазинът на Уайкики срещу Хоумакс, в Тракия.

# 328
Фигурки от Ева имаше в Емарт -клончета с листа, но не са стикери,т.е. нямат лепило на долната страна.
 https://www.emart.bg/figurki-ot-EVA-za-dekoracija
Там  гледах, благодаря.  Трябват ми по-големи, виждала съм такива с приказни герои с големина около 30см.

# 329
  • Пловдив
В Джъмбо има такива. И по левчетата съм засичала

Общи условия

Активация на акаунт