Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 384
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Euskal Herria
Аз ще съм благодарна, ако дадете насоки за читави фирми, която прави изолации. Искаме да санираме къщата, но не ми се иска да попаднем на лошо изпълнение и с некачествени материали.

# 346
Може ли препоръки за някое готино и спокойно местенце в Тракия, (в близост до Тракия), където можем да отидем и да хапнем вкусна храна с децата довечера?
Южен полъх.

# 347
Фамилно ходим от години в оптиката до Полиграфията. За съжаление нещо последните отзиви от там не ми харесват - бавене в обслужването, чакане отвън, забравени телефонни обаждания за готови очила, незаинтересованост на персонала да предлага и дава варианти ... Не личен опит, но от близък човек, и то съвсем скоро.
Точно последният ме отказаха от посещение там с ужасно обслужване, а цялото семейство сме си правили очила там и горещо ги препоръчвах. Попаднах на един надут мениджър с отвратително поведение и повече кракът ми няма да стъпи там.

# 348
Бяхте споменавали "малко кокетно рибно ресторантче", уж си бях направила скрийншот, но не го откривам. Някой би ли подсказал.
а кой квартал?
Последно ни препоръчаха "Синьото" в Смирненски.
Точно! Много благодаря! Утре ще го тестваме Simple Smile

# 349
  • Пловдив
Да кажете освен на Ив.Вазов къде има борса за употр.учебници?

# 350
  • Майничка
Да кажете освен на Ив.Вазов къде има борса за употр.учебници?
В безистена с/у старата аптека Марица.

# 351
  • Пловдив
До подлеза на пешеходния мост ли?

# 352
  • ...
Здравейте, препоръчайте аниматор за детски рожден ден 7 годишни деца. Ако се задържи хубаво времето ще е на открито и си представям нещо като търсене на съкровище или нещо от сорта?

# 353
Мистик, в училището не организират ли борса, между по-големите и по-малките класове?

# 354
  • Пловдив
Мистик, в училището не организират ли борса, между по-големите и по-малките класове?
м не...
Става дима за Строителния...ако има някой с дете в 9ти клас, че на мен ми трябват за осми Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Преди време до централна поща, отстрани имаше сергии за книги, и учебници съм виждала. Нямам идея дали още са там.
Конкретно за училището-няма начин по-горния клас да не си продават учебниците, освен може би по специалните предмети, но те в 8 клас са много малко. Трябва да разпита горните паралелки. Аз така си намирах учебниците, ама беше преди 10+ години, а по специалните предмети или от библиотеката копие или нови.

# 356
До Пощата е разчистено отдавна.

# 357
В Тета, ПГЕЕ, си е традиция, даже датата се обявява от ръководството. На нас проблемът ни е, че сме 12 клас, та няма от кого. Но борсата на ул. Одрин и ул. Иван Вазов е решение за общообразователните предмети. За специалните е трудно. Миналата година взехме няколко от библиотеката на училището и направих копия. И без това бяха издания от края на 80-те и началото на 90-те години. Също и в учебник.бг се намират доста неща.

# 358
  • Майничка
Мистик, да, но не под Дом Левски, а от другата страна, в посока пешеходния светофар. Освен това в олх и базар има обяви, в фб също.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт