Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Ще ида след малко да диря...мерси.

# 361
  • Пловдив
А дали може да се намерят и учебници от 5ти до 7ми клас? Може и аз да се разходя до борсата.

# 362

Да, много е полезна тази група.

# 363
А дали може да се намерят и учебници от 5ти до 7ми клас? Може и аз да се разходя до борсата.
Те са безплатни и подлежат на връщане в училищата. Нови, от издателствата, на безбожни цени.

# 364
  • Пловдив
Колко безбожни. Бих купила комплект за вкъщи, вместо да влачи 20 кила раница. Електронните варианти не са удобни. Друго е да прелистиш страници като търсиш нещо.

# 365
Искам да знам какво става с Пловдивския Технически Панаир? Виждам че е отложен, обаче като се разтърся хем не виждам дати хем виждам, че Аутопанаира е отложен... Последно?

# 366
  • Пловдив
За 120 лева поръчах основните учебници. По-евтино от един парфюм.....Благодаря за идеята. Нямах представа, че се продават след като се полагат безплатно. Успешна учебна година. Ако ги затворят пак вкъщи, ще си има за учебник за хола и учебник за нейната стая. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
  • Майничка
Бих ги преснимала за втори к-т.

# 368
Като заговорихте за оптики...
Никога не съм имала проблем с очите, но напоследък много ми се размазва погледа, трябва да примигвам, за да фокусирам, а почти постоянно съм с присвити очи.
Мислех да взема направление и да си запиша час в клиника Луксор.
Там ли да отида или в тази хвалена оптика Юниглас до джумаята?

# 369
  • о`майна лунна нощ е
Мини преглед при специалист.
После може да си поръчаш очила, където решиш, ако ти изпишат такива.
Оптометриците няма как да заместят офталмолога. Те могат да ти направят очила, с които да виждаш ясно, но не винаги това е най-добрият вариант, ако проблемът със зрението е болест.

# 370
Подкрепям ТуиГ. Аз го играх вече този номер с първо оптика и след това офталмолог. Само дето до травма не се докарах с астигматизма и цилиндъра, който бяха сложили на стъклата.

# 371
Здравейте! Има ли магазин в Пловдив, в който да намеря спални комплекти на ПФК Левски?

# 372
Искам да похваля книжарница с мисия Надежда
блок 15 в Тракия,на кръговото почти,до ресторанта.
На фона на опашките по борсите за поръчка на помагала,единичната ми поръчка там беше обработена и обслужена и доставени за 3 дни .Направиха ми отстъпка,хем единична поръчка. Заявката я подадох по мейл,като отидох платих.
Жената ми се обажда няколко пъти,за да уточним помагалата.
Книжарницата е проект за помагане на (пораснали) деца с увреждания и техните родители.Има прекрасни ръчно изработени неща.Затова ако поръчвате,бъдете коректни.Те са.

Сайт-http://www.paralelensviat.com/index.php ( там е даден стария адрес-на Петко Каравелов.Вече са в Тракия.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:54 от Трапезица

# 373
  • под тепетата
Трапезица, благодаря, че сподели! Нямат ли сайт за такива като мен без фейсбук ?

# 374
http://www.paralelensviat.com/index.php

Имат,благодаря,че забеляза,сега ще го добавя горе.
НО-книжарничката преди беше на Петко Каравелов,зад БНБ.Сега е под блок 15

Общи условия

Активация на акаунт