Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • о`майна лунна нощ е
По Пешеходния мост съм виждала детски варианти с картинки.

# 391
  • Пловдив
Моля за препоръка относно курс за подготовка на сертификат за Кеймбридж /САЕ.

# 392
Здравейте. Може ли да ми препоръчате заведение за семейно тържество в района на Гранда?

# 393
  • Майничка
Здравейте. Може ли да ми препоръчате заведение за семейно тържество в района на Гранда?
Гало Неро или Пикантино (кухнята и цените са сходни, Пикантино е с по-хубава външна част, Гало Неро - с по-просторна вътрешна). Торо Гранде също е добро, но музиката ми идва силна.
В края на Капитан Райчо е Метаморфози, кухнята е много добра, цените - неоправдано високи, според мен.
Райя също не е далеч и е с традиционно добра храна.
И, разбира се, Даяна на Форума.
Все пак, зависи колко души сте, има ли малки деца ...

# 394
Много благодаря за отговорите за Капана фест. И пак с въпрос. Спешен. Simple Smile
Къде продават детски маски от плат, за момче по възможност шарени. За 7 годишен става дума. Мога да поръчам, но не ми се плащат доставки. Сигурно на много места има, но не съм обръщала внимание, че не ми бяха належащи. Много е важно да са с картинки Simple Smile
Кауфланд и ДМ.

# 395
  • Пловдив
Момичета, някой с мнение за р-нт Малкия Париж на ул.Младежка?

# 396
  • Пловдив
Скоро не съм ходила, но преди време кухнята беше много добра. Мисля, че е на същия собственик като на "Атлас".

# 397
Здравейте, моля препоръчайте ми майстор за телевизори(плазми), ако е в района на Смирненски още по-добре!

# 398
Момичета, някой с мнение за р-нт Малкия Париж на ул.Младежка?
Чуден е, на нас ни харесва.

# 399
  • малкия йеросалим
Моля дайте препоръки за треньор по плуване във плувен комплекс Вси.Искам да запиша сина си , който е на 10 години,но те са няколко треньора и се чудя при кой....

# 400
  • Пловдив
Моля дайте препоръки за треньор по плуване във плувен комплекс Вси.Искам да запиша сина си , който е на 10 години,но те са няколко треньора и се чудя при кой....
Ние сме при Мила и сме много доволни!

# 401
  • Пловдив
Моят син е при Атанас Кръстанов.

# 402
  • малкия йеросалим
Моят син е при Атанас Кръстанов.
Доволна ли сте от Атанас Кръстанов.Неговите часове ме устройват и той е единият от списъка ми.Млад ли е,държи ли строго децата?

# 403
  • Пловдив
Писах Ви на ЛС.

# 404
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, предупреждавам, че участъкът между Пешеходния и Герджика от страната на Четвъртък пазара вече е Синя зона.
Има поставени табели, не виждам елечетата да обикалят, но съм сигурна, че до дни хората ще изпищят.

Общи условия

Активация на акаунт