Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 375
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте! Има ли магазин в Пловдив, в който да намеря спални комплекти на ПФК Левски?
Преди 7-8 години взех такъв комплект от махазин за спално бельо в ТЦ Аримаг в Тракия, срещу Католическата църква. Мисля, че още съществува, Тач ли беше, нещо подобно.

# 376
  • Пловдив
Къде мога да намеря чаши с надпис "Най-добрата..... ". Виждала съм някъде, но сега като ми трябва, не мога да се сетя.

# 377
На градинката на аптека Марица, преди пешеходния мост, до магазина за бельо има магазин за сувенири. Имат най-различни чаши и надписи.

# 378
На малката главна има някакъв фест или базар, не разбрах точно. Имате ли идея до кога ще е там?

# 379
  • Пловдив
Ееее, Трапезица...да беше казала ден, два по-рано Simple Smile хем ми е под носа, а не съм забелязала.

Има празници на Стария град до 20ти и мисля Капана фест и занаяти до 22ри.

# 380
  • Пловдив
Чух един от търговците да казва до 22-ри,но дали важи за целия Капана фест - не знам.

# 381
  • Пловдив
Сори..
Това е сега...

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 17:19 от mystic woman

# 382
  • Пловдив
Този беше през август, сега е Септември 🙂

# 383
Ееее, Трапезица...да беше казала ден, два по-рано Simple Smile хем ми е под носа, а не съм забелязала.
...
И аз случайно се сетих. И предвид големите опашки навсякъде,беше приятна изненада. А и каузата си струва да я подкрепим.

# 384
  • Пловдив
Пак да питам и аз...Освен Йегерхоф в Тракия и Южен полъх има ли друго заведение с детска площадка? Трябва ми за вечеря, т.е с читава кухня...

# 385
  • Пловдив
Аз харесвам и Порто Греко, има детска площадка, а част от външните маси са върху макет на кораб.

# 386
  • Пловдив
Хепи Джо, При Румен, Синия кос... За тези се сещам на първо четене.
В Хепи няма детски кът, но са много кидс френдли (ти'я така хубави български думи Joy)

# 387
  • Пловдив
В Порто Греко само обстановката е ок си мисля...цени в тавана и няма избор в менюто мисля Rolling Eyes
В тези дето Мъничето предложи пък кухнята не струва...м да...май пак на блирарията ще е...въпреки, че и там май след пандемията готвачите са подменени.

Благодаря ви!

# 388
Пак да питам и аз...Освен Йегерхоф в Тракия и Южен полъх има ли друго заведение с детска площадка? Трябва ми за вечеря, т.е с читава кухня...
Даяна Джоана до Лаута има детска площадка вън и вътре една малка стая почти без нищо за най-малките. Има добри неща в менюто, но пак зависи от вкусовите предпочитания на човека. Тони 2000....мисля след Йегерхоф някъде в ляво, ( били сме на детски рожден ден), голяма площадка с навес и сносна кухня.

# 389
Много благодаря за отговорите за Капана фест. И пак с въпрос. Спешен. Simple Smile
Къде продават детски маски от плат, за момче по възможност шарени. За 7 годишен става дума. Мога да поръчам, но не ми се плащат доставки. Сигурно на много места има, но не съм обръщала внимание, че не ми бяха належащи. Много е важно да са с картинки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт