Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Препоръчвахте златарски магазин, май имаше и сайт, но не мога да го открия с търсачката. Може ли пак да го споделите?

# 451
  • Точно където трябва
Гръцките сладки се произвеждат във Федон - Пазарджик. В Пз. съм виждала преди време фирмен магазин, не знам има ли го още. Иначе съм срещала по малки, даже квартални магазини. Но в момента не мога да си спомня конкретен.

# 452
Къде в Пловдив има магазини за паралелен внос с изгодни цени?

# 453
.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 18:28 от The Invisible

# 454
  • Пловдив
Да, и аз се подведох от надписа на гръцки и първо по гръцките магазини търсих. Благодаря ви много за полезната информация! Ще ги открия, че съм заслабанала хахаха да се подслаждам Simple Smile

# 455
  • Майничка
Собствениците на Федон са гърци, даже това май беше фамилията на единия.

# 456
Препоръчвахте златарски магазин, май имаше и сайт, но не мога да го открия с търсачката. Може ли пак да го споделите?
Sara trade?

# 457
Къде ще ми препоръчате да отидем, за да ни изготвят проект за кухня?
Чувала съм за Икея, пе предлагат такава услуга, даже е безплатна.

# 458
Момичета, случайно да знаете такива сладорийки от къде мога да купя?
Скрит текст:

От Дриймс на главната учлица съм вземала преди месец такива или подобни опаковани сладкотийки. Simple Smile

# 459
  • Пловдив
Къде ще ми препоръчате да отидем, за да ни изготвят проект за кухня?
Чувала съм за Икея, пе предлагат такава услуга, даже е безплатна.
Аз ходих в Съливер на Голямоконарско шосе, само че за гардероб в антрето, взеха ми 50 лв за проекта. Това обаче беше през 2017г. Кухнята ме е яд, че не отидохме там, но първо нея бяхме направили.

# 460
  • Пловдив
Какви документи са необходими и къде се подават за държавна еднократна помощ за новородено и за детски надбаввки? Общината ни отпуска ли еднократна помащ също или е само проект?

# 461
  • Пловдив
Какви документи са необходими и къде се подават за държавна еднократна помощ за новородено и за детски надбаввки? Общината ни отпуска ли еднократна помащ също или е само проект?
В социалните, мисля, че по настоящ адрес (не съм сигурна обаче). Акт за раждане ти трябва, документ от банката на банковата сметка и лична карта. На място мисля, че се попълваше бланка от тях. За детски - не съм сигурна дали не махнаха някои документи, аз подавах за първи път през 2019г., но тогава ми искаха - акт за раждане, пак документ за банковата сметка, бележка от личния лекар на детето, бележка за дохода от работодател за 12 месеца назад (ако с бащата имате брак и живеете на един адрес - бележка и за неговите доходи), бланка се попълва на място от тях. Ако имаш дете ученик не съм сигурна дали се иска все още бележка от училището. За еднократна помощ от Община Пловдив - не съм сигурна дали приеха проекта. Дано не съм те подвела с нещо, но това си спомням. Дано и друг пише.

# 462
  • о`майна лунна нощ е
Добавям, че за еднократна помощ за раждане на дете искат и бележка от общината за поредността на детето. За първо беше 250 лева, за второ - 600 лв.
Еднократна помощ си има от много време.

# 463
Не искат вече такава бележка.

Хубави пити за кръщене  - не само визуално, но и вкусни?

# 464
Момичета,  търся малко дървено столче. Виждали ли сте в някой магазин?

Общи условия

Активация на акаунт