Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Не искат вече такава бележка.

Хубави пити за кръщене  - не само визуално, но и вкусни?
Пекарната срещу Пожарната до училище Алеко Константинов.

Момичета,  търся малко дървено столче. Виждали ли сте в някой магазин?
Икеа.
Не са налични, но идват с безплатна доставка за няколко дни в центъра за поръчки.

# 466
Момичета,  търся малко дървено столче. Виждали ли сте в някой магазин?
Виждала съм в магазините за мебели от масив. Такъв има срещу МоЛ Пловдив, в посока запад, под новите блокчета.

# 467
  • Майничка
... и на бул.България, в участъка м/у кръстовището с Васил Априлов и бензиностанцията на х-л Санкт Петербург.

# 468
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте, бихте ли ми препоръчали магазини за качествени и хубави килими. Предварително благодаря!

# 469
  • Пловдив
Благодаря момичета.

Stella Gemella, ще ти пиша по-късно за пита, да ми каже сестра ми от къде взе за племенника си, беше и вкусна и красива

# 470
Здравейте, бихте ли ми препоръчали магазини за качествени и хубави килими. Предварително благодаря!
Точно срещу Бриколаж в уличката има два склада за килими.

# 471
Благодаря! Ще пробвам в Икея.

# 472
  • о`майна лунна нощ е
Вече таксуват Синя зона на бул. "Марица" между Пешеходния и Герджика. От днес има сини елечета.

# 473
Вече таксуват Синя зона на бул. "Марица" между Пешеходния и Герджика. От днес има сини елечета.
Марица юг предполагам ?

# 474
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря!
Точно срещу Бриколаж в уличката има два склада за килими.

# 475
Дали има  есенно -зимно зареждане в Уайкики?

# 476
  • о`майна лунна нощ е
Марица юг предполагам ?

Да, южната част на булеварда.
До преди час само оглеждаха колите и таксуваха новодошлите. Вече започнаха със скобите.

# 477
  • Точно където трябва
Дали има  есенно -зимно зареждане в Уайкики?
Има.

# 478
Момичета, предложете ми зала за бокс, където сте доволни. Малко жени ходят на такъв спорт, но ако имате впечатления от дете или познат.

# 479
  • Пловдив
Не разбрах за дете ли става въпрос, но ако не - препоръчвам NT club на бул. 6 септември 231.
В момента точно бокса е още в лятна почивка, но ще стартира съвсем скоро, надявам се Heart

Общи условия

Активация на акаунт