Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 340
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Моля кажете къде мога да даря книги художествена литература на около 10-15 години?
В библиотеката на Иван Вазов искат подробен опис и те да си изберат какво да вземат,а това не ми е вариант.Звънях и на един дом за възрастни хора,но те също не приемат ,така че моля дайте предложения.
В дом "Хаджи Гьока Павлов" на "Цариградско шосе"106.
На този адрес се намира дом за хора с физически увреждания. Има хора, които много обичат да четат, но нямат нови книги. Ако занесете там, много ще се зарадват, особено Василка 😁

# 511
  • Пловдив
Здравейте,
Търся шоколадови бонбони под формата на монети. Виждала съм в Лидл, но сега ги няма май само по Коледа ги пускат
Преди 2-3 години обърнах града и аз за такива бонбони. Съфорумка, (която отдавна не съм засичала -Ерин Брокович) ме насочи към един склад на Брезовско. Взех си две кутии и бяха на смешна цена

# 512
  • ...
Благодаря. Къде горе долу е склада? Утре ще отскоча до Лекси, но ако няма там ще отида и до склада

# 513
От къде мога да си купя качествена стъргалка за стъклокерамичен плот на печка?

# 514
  • Пловдив
От къде мога да си купя качествена стъргалка за стъклокерамичен плот на печка?

Взех от Джъмбо, справи се страхотно.

# 515
  • Пловдив
Благодаря. Къде горе долу е склада? Утре ще отскоча до Лекси, но ако няма там ще отида и до склада
Честно - и идея си нямам... Ще търся из старите теми мнението и ще пиша

# 516
  • ...
Намерих ги в Лекси! Благодаря ♥️

# 517
  • Пловдив
Тъкмо намерих информацията Simple Smile
Слагам я в скрит текст, може да е полезна на някой

Скрит текст:
Кутия с парички ще намериш в складовете на Брезовска, влизаш от илиенци, караш направо и подминаваш първото така наречено кръстовище, след него поглеждаш вляво и е склад за пакетирани захарни изделия. Там ги има, Виктори Чам е фирмата

# 518
Привет,къде казахте,че има оптика с добри оптици на добри цени ?
В Полиграфията отпада като вариант,разбрах. Една малка оптика на Софроний Врачански ( учлицата,която води до малката Главна),доволни ли сте там ?

За народни танци начинаещи-танцов клуб МИЛА,училище Петър Берон. Там всички стават приятели,невероятна слънчева атмосфера Simple Smile

# 519
  • Пловдив
Защо да отпада Полиграфията?

# 520
Оптиката на Преслав, след училище Алеко Константинов посока Руски, от дясно се пада.

# 521
  • Пловдив
Защо да отпада Полиграфията?
имаше скоро негативни мнения...

Ама аз си мислех да ида днес, че ми е най-близо...изписаха ми очила за ченете, та какво може да объркат?

# 522
  • Пловдив
Ние вече няколко години от там поръчваме. Не бих се доверила на място да ми изписват очила, с рецепта винаги, и досега не е имало грешки. Имат много богат избор рамки и стъкла, така че очилата могат да струват от около 30-40 лв. с най-проста рамка и стъкла, ако не ти се дават пари и зависи колко и къде ще се ползват.

# 523
  • Пловдив
Ние вече няколко години от там поръчваме. Не бих се доверила на място да ми изписват очила, с рецепта винаги, и досега не е имало грешки. Имат много богат избор рамки и стъкла, така че очилата могат да струват от около 30-40 лв. с най-проста рамка и стъкла, ако не ти се дават пари и зависи колко и къде ще се ползват.
да, да с рецепта съм...
А как се казва защитата за работа с компютър?

# 524
От години ползваме оптиката на полиграфията -  Оптодент. Изключително доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт