Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Препоръчайте добър очен лекар. Вероятно пак ще трябва да сменям очила.

# 541
Препоръчайте добър очен лекар. Вероятно пак ще трябва да сменям очила.
Д-р Васил Маринов,фихелт.
 Д-р Марина Гроздева също има добра апаратура,и от двамата сме доволни. Координати в интернет

# 542
  • Пловдив
Някъде в Пловдив да предлагат украса за погачи/рождени дни и т.н. /може и странички във фейса/
Тон Бонбон. Може да им се поръчат надпис, фигури от балони, освен обикновените и фолиеви балони, които предлагат на щанда им в мол Пловдив или да се обадите. Има координати в нета, правят и доставка.

# 543
Може ли по-подробно за оптиката на Васил Левски и България, и аз искам очила за 12+12 лв.

# 544
  • Пловдив
Ами на светофара, под блока има аптека, до нея е и оптиката, малка, непретенциозна. Очилата си ги направих преди година.

Аптека Централфарм (Мара Малеева)
бул. България 130
4003 Пловдив
България  (от нета)

# 545
  • Пловдив
А тия стъкла за 12лв какви са...? Само с диоптър?

# 546
  • Пловдив
Да, най обикновени, само с диоптър.
Дъщеря ми миналата година беше ме подлудила да носи очила и се принудих да ѝ направя с обикновени стъкла, за да не носи моите с диоптър. Стъклата излязоха 30 лева за разлика от диоптричните Grinning

# 547
Антирефлекс са тия за компютър и се оскъпяват. Аз искам обикновени.

# 548
  • Пловдив
Не бяха за компютър, те бяха още по-скъпи, разбрахме се за обикновени стъкла.

Герда, ако искаш да попитам в понеделник като отида на училище какви са цените сега и да ти пиша.

# 549
Трябват ми евтини очила. Да, моля, ако не те затруднявам, попитай.

# 550
  • Пловдив
В понеделник надвечер ще пиша.

# 551
Има ли някой голям магазин, в който да приемат стотинки? Имам много жълти. В интернет видях, че в Кауфланд в София има такава машина.

# 552
Има ли някой голям магазин, в който да приемат стотинки? Имам много жълти. В интернет видях, че в Кауфланд в София има такава машина.
Добре дошла в клуба. Flowers Hibiscus

Тази събота/неделя ще накарам детето да ги сортира и изброи, по сто или по хиляда. Дано в БНБ ги приемат. Такава препоръка дадоха преди две страници.

# 553
Аз обменям стотинки в Лекси, обаче при касиерки, които са ми приятни и сме на "здравей-здрасти". Защото има някои, които перманентно са в много кофти настроение и аз ги избягвам, дори при пазар.
В други вериги са ми отказвали.
Сортирам по 100, обаче до сега повече от 30 лв не съм носила.

# 554
Здравейте,къде мога да намеря голям размер ежедневна риза?

Общи условия

Активация на акаунт