Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
18 може и от колелото на гарата, но трябва да внимаваш откъде идва - ако е от "Руски", отива към ВСИ.

# 706
Правим ремонт на кухненския плот и ни трябва отпред дървена решетка/скара/оградка или и аз не знам как се води , дълга около 140см . Гледам онлайн в бриколаж , хоум макс , практикер и нямат това което търсим ... Имате ли идея къде може да има
Може ли да покажеш (от Гугъл например) какво точно търсите, защото по описание не се разбира нищо. За отпред, плота нямат нужда от добавяне на нищо.

За отстрани:
Скрит текст:

А отпред си е така:
Скрит текст:

Ами аз кофти обесних ... Но нещо такова търся , даже може да не е и дървено ...

# 707
Ако разбирам правилно, искате вертикално да затворите пространството, от плота до земята. Най-добре е да отидете в Съливер, има вариант 1… на отбивката към КАТ, другото място до колкото знам е на Кукленско шосе. Могат да ви отрежат по размер или МДФ или ПДЧ плоскост, да я кантират и да си я  фиксирате по някакъв начин. Трябват ви точни размери само. А това, което показвате, е правено по поръчка най-вероятно, няма готов точно такъв вариант, до колкото знам.

# 708
  • Euskal Herria
Трябва да слагаме врати у дома и ще съм благодарна, ако ме насочите към фирма. Цял ден се ровя, направо свят ми се зави. Ако харесам модел, не предлагат монтаж или пък има други спънки. Така, гледайки в сайтовете и като чета информацията, всички са най-най... Питала съм и в нарочната тема във форума, но много от фирмите, предлагащи врати, не са в Пловдив. Ще ми е много полезно мнение на някой, който скоро се е сблъсквал с това.

# 709
  • Пловдив
Yana, нашите врати са Classen. От този тип:
https://www.niddo.net/vrati/interiorni/classen.html
Поръчахме ги и ги монтираха от Carpet max. Но преди 5 години. Сега не знам дали ги предлагат.
Добри са и Porta doors / входната ни врата е такава/, но са двойно почти, като цена.

# 710
  • Пловдив
Някой има ли информация дали магазина на Найк в Мол Пловдив ще отваря отново или го затвориха окончателно?

# 711
  • Пловдив
Някой има ли информация дали магазина на Найк в Мол Пловдив ще отваря отново или го затвориха окончателно?
Четох в някоя от темите във форума,  че затварят голяма част от магазините в България,  дори лятото са разпродавали всичко на 50%. Явно и за Пловдив важи.

# 712
Днес бях там, вратата беше отворена и редяха стока. Може би просто са правили ремонт.

# 713
Здравейте, момичета някъде да сте виждали Skyr в Лидл би трябвало да има, но когато търсих не намерих. Ако го има в друг магазин и сте виждали? Благодаря предварително.

# 714
  • Пловдив
В Билла го има.

# 715
  • Пловдив
Има и в Лидл, и в Кауфланд. Там даже има и плодов вариант.

# 716
Момичета, имам много бърз въпрос относно картите за транспорт - за календарен месец ли се изваждат, или от дата до дата?
Много благодаря предварително Purple Heart

# 717
  • Пловдив
Момичета, имам много бърз въпрос относно картите за транспорт - за календарен месец ли се изваждат, или от дата до дата?
Много благодаря предварително Purple Heart

за календарен месец

# 718
  • Точно където трябва
Може ли препоръка за сервиз, в който да ми направят диагностика на колата? Някъде около Панаира. Искам да я закарам и в рамките на деня да я видят какво и е.

# 719
Много благодаря, ще търся и там надявам се и там да не е изкупен. Simple Smile
Има и в Лидл, и в Кауфланд. Там даже има и плодов вариант.
Да, в Лидл се оказа че е свършил. Търсих и в Кауфланд, но и там не го открих. Благодаря много.

Общи условия

Активация на акаунт