Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 16

• 54 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
kupu, pepita Благодаря
Записах си час за четвъртък и ще разпитам док по- подробно. Моят цикъл е кратък и до края на месеца, ще се разбере тази "митохондрия" какво прави Grin

# 256
kupu, pepita Благодаря
Записах си час за четвъртък и ще разпитам док по- подробно. Моят цикъл е кратък и до края на месеца, ще се разбере тази "митохондрия" какво прави Grin
Чакам с нетърпение да разкажете, аз също се интересувам. Каква е цената на процедурата?

# 257
  • София
Няма цена, ако попитате на касата ви гледат странно и казват, че за първи път чуват такова нещо или че не правят това, все още е експериментално и е безплатно, но не винаги има свободни Я от които да взимат митохондрии.
Само да кажа, че аз го изпробвах на 1Я, но Я не се оплоди може да е била дефектна или при набоцкването от добавянето на митохондриите нещо се е увредила. По принцип на по възрастните жени Я са доста чувствителни и всяка намеса по някакъв начин оказва влияние.
Аз лично говорих и с други момичета добавяли митохондрии, при някои беше се получило същото като при мен без оплождане, а при други всичко беше на ред, явно е важно този който го прави колко опит има с това.
Дано при вас да се получи, успех Flowers Four Leaf Clover

На мен нещо не ми става ясно, в началото на пандемията, когато имаше забрана за процедури на по млади жени нямаше митохондрии, бяха голям кът и не слагаха. Ама не разбирам от кои точно Я ги взимат, като никоя жена няма да си опропасти Я за да дарява на някой си митохондрии, ако даряват те даряват Я ??? Или има и друго взимат си ги без да знаят по младите жени и Я им ...????

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:47 от pepita5

# 258
Няма цена, все още е експериментално и е безплатно, но не винаги има свободни Я от които да взимат митохондрии.
Само да кажа, че аз го изпробвах на 1Я, но Я не се оплоди може да е била дефектна или при набоцкването от добавянето на митохондриите нещо се е увредила. По принцип на по възрастните жени Я са доста чувствителни и всяка намеса по някакъв начин оказва влияние.
Аз лично говорих и с други момичета добавяли митохондрии, при някои беше се получило същото като при мен без оплождане, а при други всичко беше на ред, явно е важно този който го прави колко опит има с това.
Дано при вас да се получи, успех Flowers Four Leaf Clover

На мен нещо не ми става ясно, в началото на пандемията, когато имаше забрана за процедури на по млади жени нямаше митохондрии, бяха голям кът и не слагаха. Ама не разбирам от кои точно Я ги взимат, като никоя жена няма да си ги опропасти да дарява на някой си митохондрии, ако даряват те даряват Я ??? Или има и друго взимат си ги без да знаят по младите жени и Я им ...????
Моля те да споделиш тук(или на лично) в коя клиника/ клиники в Бг практикуват метода? Благодаря предварително.

# 259
Момичета,
Как да разбирам лигавица с размери от 7,2 до 8,9 🙃 за пръв път ми казват така размерите 🤔

# 260
  • София
Devilche на мен ми се е случвало Персенска така да ми казва, просто лигавицата не е еднакво дебела навсякъде, има участъци с по-голяма дебелина.

# 261
Devilche на мен ми се е случвало Персенска така да ми казва, просто лигавицата не е еднакво дебела навсякъде, има участъци с по-голяма дебелина.
Според мен няма как да е еднакво дебела,но все си мисля,че взимат едната стойност (по-голямата) и нея казват 🤔 явно сега ще е средно аритметично 8
Мерси много,Купу ♥♥♥Аз правих 10 дни физиотерапия и вчера надраскване и клетки за кокултивиране,та се надявам,че др месец вече ще има поне 1см покачване в дебелината,а и 100% ще ми включат и естрофем и дано я докараме до 8-9мм. Иначе структурно била ок.

# 262
  • София
Ти нямаше ли да правиш едновременно с физиотерапията и стимулация?

# 263
Момичета,
Как да разбирам лигавица с размери от 7,2 до 8,9 🙃 за пръв път ми казват така размерите 🤔

Те при трансфер ще ти го сложат на най-дебелата част, за да не задаваме много въпроси ни казват един размер.

# 264
Момичета,

Те при трансфер ще ти го сложат на най-дебелата част, за да не задаваме много въпроси ни казват един размер.
Значи може ли да приема,че е стигнала почти 9 мм 😍 док каза,че е s2 на 18ти ден от мц,т.е.3 дни след овуто ми.
Ти нямаше ли да правиш едновременно с физиотерапията и стимулация?
Такъв беше плана,но реших да спазв препоръките на физиотерапевтката и да направя процедурите предходния цикъл и отложих с 1 м. симулацията. Ако всичко е наред след няколко дни чакам цикъл и започваме за последно 🤞

# 265
  • София
Пожелавам ти успех Flowers Four Leaf Clover , надявам се физиотерапията да ти се е отразила добре на яйцата Grinning

# 266
Купу,мерси мила🍀много късмет и на теб♥
Ниа,правих я в Щерев. Започнах на 1ви чист ден на мц,10 дни подред. Направиха ми няколко вида процедури-лазер,йонофореза,луга и още 1,но не запомних името й. Целта е подобряване качеството на яйцеклетките, увеличаване на лигавицата,като се стимулира кръвообращението и се влиае на сраствания(100% имам от аборта).процедурите бяха по 45 мин. Дадоха ми йога и фитнес упражнения за малък таз,матка и яйчници(ако имате интерес ще ги снимам). Ефекта ще се забележи най-добре следващия цикъл и ще споделя резултата. Силно се надявам,че в комбинация с надраскването да направя добра лигавица,а и най-вече качествени ембриони.

# 267
Имаме интерес Simple Smile Девилче.Успех!

# 268
Купу,мерси мила🍀много късмет и на теб♥
Ниа,правих я в Щерев. Започнах на 1ви чист ден на мц,10 дни подред. Направиха ми няколко вида процедури-лазер,йонофореза,луга и още 1,но не запомних името й. Целта е подобряване качеството на яйцеклетките, увеличаване на лигавицата,като се стимулира кръвообращението и се влиае на сраствания(100% имам от аборта).процедурите бяха по 45 мин. Дадоха ми йога и фитнес упражнения за малък таз,матка и яйчници(ако имате интерес ще ги снимам). Ефекта ще се забележи най-добре следващия цикъл и ще споделя резултата. Силно се надявам,че в комбинация с надраскването да направя добра лигавица,а и най-вече качествени ембриони.

Ооо това звучи много интересно и е с комлексно действие. Пожелавам успех-дано скоро да си имате перфектни ембрита и да бъде успешен опита. При мен всеки път стават на бластоцисти и казват, че са хубави, но не се получава и затова се чудя какво още да пробвам...Ще се радвам да споделиш упражненията! Успех Simple Smile

# 269
Забравих да кажа цената-490лв,а за пациенти на Щерев 10% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт